Hanimlar merhaba 2 ocakta dondurulmuş 5. Gun embriyosu transfer edildi. Bir tane. Bugun dayanamadim idrar testi yaptim negatif cikti. Bu 2. Denemem. Ilk denemede 4. Gun embriyosu cikmisti idrarda ama dusuk oldu igne ile. Tuttugu halde negatif cikmis olabilir mi.. 10. Gun test yapcam ama korkuyorum. Yuzumde de sivilceler cikti.. kasiklarimda ara ara hafif agri da oluyor.. boyle yasayip pozitif goren var mi?
Bana 14u dedi ama 5. Gun embriyosu oldugu icin 12sinde de yaptirabilirsin dedi canimAyni gun benimde 5.gün emb. transferim oldu ama sen baya erken test yapmissin.bana test günü icin 16ocak dedi doktor,beklemeyi düsünüyorum.1arkadas yazmisti 3gün kala idrarda negatif cikmis ama test gunu kanda pozitifi gördü.seninde oyle olur insallah.doktorun hangi gun tahlil dedi??
Yazının altında cevapla kısmı var ordan cevapla tıkla yaz yine cevapla tıkla oluyorBu arada ben aranıza yeni katıldım merhaba... Sağol cevap verdiğiniz için kişiye cevap nasıl yazılıyor daha tam çözemedim siteyi.
Geçmiş olsun atlatcaksın tabiki hemen arkadaslarınla biryere git 2 veya 3 gün evde durma gez bütün gün yada imkanın varsa başka şehire git valla ben öyle atlatmıştım sende öyle yap yine denersin 3 yada 6 ay sonraArkadaşlar benim ilk tüp bebek denmez olmuştu. Bugün transferimin 13. Günü fakat negatif. Hiç iyi değilim. Ne olacak bilmiyorum............
bende hiç bi belirti olmamıştı herkezin bünyesi farklı tabi yani canını sıkma belirti yok diye inşallah tutmuştur ben idrar testi yapmıştım negatif çıkm8stin çok üzülür ağlarım 1 gün sonra tekrarladim pozitif çıkmıştı çok şükür yani erken yapınca negatif çıkabiliyor dr dediği tarihte yaptırmak en doğrusu aslındaTransferimin 10. Günü hala hiç bir belirti yok çıldıracam... Yarın kan testi yaptıracam iki gün erken ama dayanamıyorum... Ya tutmazsa
Pisikolojik değil ilaçların etkisi. Zira sütyenlerime sığmıyordu. Rahimde kasılmalar da estrofem ve progestoron etkisi. Kabızlık gaz progesteron etkisi. Tutsa da tutmasa da belirtiker aynı.Bence psikolojik bi durum yani kasilma yada gogus şişmesi olmasını imkanı yok gibi çünkü çok daha yeni gebelik olsa bile insan neyin olmasını çok isterse öyle sanır en iyisi dr dediği tarihte kan testi yapmak
Merhaba benimde 3. Embriyo su 2 ocakta oldu 10. Degerim 47 çıktı pazartesi tekrar test var sizin sonuç ne çıktı mı merak ettim hayırlı sı olsunHanimlar merhaba 2 ocakta dondurulmuş 5. Gun embriyosu transfer edildi. Bir tane. Bugun dayanamadim idrar testi yaptim negatif cikti. Bu 2. Denemem. Ilk denemede 4. Gun embriyosu cikmisti idrarda ama dusuk oldu igne ile. Tuttugu halde negatif cikmis olabilir mi.. 10. Gun test yapcam ama korkuyorum. Yuzumde de sivilceler cikti.. kasiklarimda ara ara hafif agri da oluyor.. boyle yasayip pozitif goren var mi?
Ben negatif sonuc aldim malesefMerhaba benimde 3. Embriyo su 2 ocakta oldu 10. Degerim 47 çıktı pazartesi tekrar test var sizin sonuç ne çıktı mı merak ettim hayırlı sı olsun
Canım kaçıncı günde kan testi yaptırdın? 10. Gün yanlıl sonuç verebiliyor.Ben negatif sonuc aldim malesef
Canım benim çok sevindim 10 iyi bi değer... İnşAllah kucağına alırsın... Yarın bi daha kanda bak Kaç çıkcak merak ettimmerhaba,
Ben 2008 yılında bu formda yazmıştım en son.İkinci tüp bebek denememizi yapmıştık, 9.gün testim (transfer günü dahil) sonucum 33 çıkmıştı,12.gün testim 112 çıkmıştı.7,5 yaşında bir kız çocuğum var çok şükür.Şimdi de ona kardeş için bir deneme daha yaptırdık, bugün 10.günüm kızımdayken hiç bir belirti hissettiğimi hatırlamıyorum.Bu seferki denememde kasıklarda ağrıyı fazlasıyla hissediyorum.Bugün sabah beklemeye dayanamayıp test yaptırdım sonuç 10,3 çıktı.normal test günüm yarından sonra artık bu sonuca göre ne olur bilemiyorum.Allaha kaldı gerisi umarım yükselir ama çok umutlu değilim açıkçası.
Canım benim çok sevindim 10 iyi bi değer... İnşAllah kucağına alırsın... Yarın bi daha kanda bak Kaç çıkcak merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?