transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ayni gun benimde 5.gün emb. transferim oldu ama sen baya erken test yapmissin.bana test günü icin 16ocak dedi doktor,beklemeyi düsünüyorum.1arkadas yazmisti 3gün kala idrarda negatif cikmis ama test gunu kanda pozitifi gördü.seninde oyle olur insallah.doktorun hangi gun tahlil dedi??

Bana 14u dedi ama 5. Gun embriyosu oldugu icin 12sinde de yaptirabilirsin dedi canim

Arkadaşlar benim ilk tüp bebek denmez olmuştu. Bugün transferimin 13. Günü fakat negatif. Hiç iyi değilim. Ne olacak bilmiyorum............

Salı günü transferim oldu 5, gün embryosu doktorum 4. Gününde 5 fün embriyosunun hızına yetişmiş kaltieli embiryo dedi her şeyin hayırlısı bugun jelin topak halinde biraz kan geldi endişelendim ama beklicez artık kısmet haftaya perşembe test günüm

Arkadaşlar benim ilk tüp bebek denmez olmuştu. Bugün transferimin 13. Günü fakat negatif. Hiç iyi değilim. Ne olacak bilmiyorum............
Geçmiş olsun atlatcaksın tabiki hemen arkadaslarınla biryere git 2 veya 3 gün evde durma gez bütün gün yada imkanın varsa başka şehire git valla ben öyle atlatmıştım sende öyle yap yine denersin 3 yada 6 ay sonra

Bende 3. Gunum transfer oldu insallah tutar , goguslerim sisti. Kasiklarim agriyo sirtim ve bel agrisi var

Transferimin 10. Günü hala hiç bir belirti yok çıldıracam... Yarın kan testi yaptıracam iki gün erken ama dayanamıyorum... Ya tutmazsa
bende hiç bi belirti olmamıştı herkezin bünyesi farklı tabi yani canını sıkma belirti yok diye inşallah tutmuştur ben idrar testi yapmıştım negatif çıkm8stin çok üzülür ağlarım 1 gün sonra tekrarladim pozitif çıkmıştı çok şükür yani erken yapınca negatif çıkabiliyor dr dediği tarihte yaptırmak en doğrusu aslında

Tutanların bahsettiği kasıkta kasılma gaz sancısı kabızlık ve göğüs şişmesisi tutmayanlarda da oluyor. Sanırım çok nadir belirti gösteren var. Örneğin ağızda metal tadı. Pembe tada kahve kan pıhtısı.
Hormonlarımız ilave olduğu için hamilelik belşrrileri gösterebilşyoruz. Gerçek sonuç 12. Gün kan testi.

Bence psikolojik bi durum yani kasilma yada gogus şişmesi olmasını imkanı yok gibi çünkü çok daha yeni gebelik olsa bile insan neyin olmasını çok isterse öyle sanır en iyisi dr dediği tarihte kan testi yapmak

İlk tup bebek denememde kasiklarimda tirmalar gibi agrilar giguslerde sislik ilerler test gunu yaklasinca agdet agrisinin birebir aynisi olmustu bende umutsuzca gidip kan vermistim sonuc pozitifti bir oglum oldu cok sukur.sonra ona kardes icin 2.tup bebek denenemi oldum kasiklarda agridan goguslerde sislige kadar herseyi yasadim tamam dedim buda pozitif gittim test gunu kan verdim sonuc negatif.demem o ki aslinda 12 gunde yasadigim hicbirsey belirti degilmis.simdi 3.tup bebek denemem olacak ve ben gene ne hissedersem hissedeyim herseyi bilmeme ragmen gene belirti aricam:) saglik olsun buda guzel

Pisikolojik değil ilaçların etkisi. Zira sütyenlerime sığmıyordu. Rahimde kasılmalar da estrofem ve progestoron etkisi. Kabızlık gaz progesteron etkisi. Tutsa da tutmasa da belirtiker aynı.

Merhaba benimde 3. Embriyo su 2 ocakta oldu 10. Degerim 47 çıktı pazartesi tekrar test var sizin sonuç ne çıktı mı merak ettim hayırlı sı olsun

Günaydın kızlar benimde 10 ocakta 4. gun iki tane embriyo transferim oldu.ancak şu ana kadar hic bir belirtim yok.hatta diger gunlerden daha sakinim acaba ne zaman idrar testi yapsam cıkar? 22si test günüm..hepimize nasip etsin inşallah Allah..

merhaba,
Ben 2008 yılında bu formda yazmıştım en son.İkinci tüp bebek denememizi yapmıştık, 9.gün testim (transfer günü dahil) sonucum 33 çıkmıştı,12.gün testim 112 çıkmıştı.7,5 yaşında bir kız çocuğum var çok şükür.Şimdi de ona kardeş için bir deneme daha yaptırdık, bugün 10.günüm kızımdayken hiç bir belirti hissettiğimi hatırlamıyorum.Bu seferki denememde kasıklarda ağrıyı fazlasıyla hissediyorum.Bugün sabah beklemeye dayanamayıp test yaptırdım sonuç 10,3 çıktı.normal test günüm yarından sonra artık bu sonuca göre ne olur bilemiyorum.Allaha kaldı gerisi umarım yükselir ama çok umutlu değilim açıkçası.

Canım benim çok sevindim 10 iyi bi değer... İnşAllah kucağına alırsın... Yarın bi daha kanda bak Kaç çıkcak merak ettim

Canım benim çok sevindim 10 iyi bi değer... İnşAllah kucağına alırsın... Yarın bi daha kanda bak Kaç çıkcak merak ettim

değer senin kaç çıkmıştı canım?Ben açıkçası çok umutlu değilim,kimyasal gebeliktir diye düşünüyorum,50 nin üzerinde olması gerekirdi normalde 10. gün testim..10.güne değer 10,3 hayırlısı test günüm yarın bu arada,yarın tekrarlayacağız.Bu zaten son şansımızdı,bir daha tüp bebek denemesi defteri bizim için kapanacak :-(

Benin tutmadı ne yazıkki 1 çıktı değerim... Kendini ümitsizliğe verme belli olmaz belkide tatlış bebeğin sana " anne ben burdayım yapmaaa "die bağrıyordur şu an inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…