Benin tutmadı ne yazıkki 1 çıktı değerim... Kendini ümitsizliğe verme belli olmaz belkide tatlış bebeğin sana " anne ben burdayım yapmaaa "die bağrıyordur şu an inşAllah[/QUOTE
inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin
Canım dur panik olma. En azından <2 (negatif) değil. Ayrıca 12. gün ki değerin önemli olan. 10. gün kan testi bir şeye referans değil. Bu gün de yarın da tekrar yaptır istersen. Hem 12. günden sonra ikiye katlıyor mu diye bakıyorlar. Senin yazını okuyınca elimin altında duran productörü açmaktan vaz geçtim. Negatif çıkarsa kafaya talarım diye. Yarın 11. Günün sonu sayılır o zaman kan testi yaptırcam. Gün geçiyor da gece geçmiyor.değer senin kaç çıkmıştı canım?Ben açıkçası çok umutlu değilim,kimyasal gebeliktir diye düşünüyorum,50 nin üzerinde olması gerekirdi normalde 10. gün testim..10.güne değer 10,3 hayırlısı test günüm yarın bu arada,yarın tekrarlayacağız.Bu zaten son şansımızdı,bir daha tüp bebek denemesi defteri bizim için kapanacak :-(
Canım dur panik olma. En azından <2 (negatif) değil. Ayrıca 12. gün ki değerin önemli olan. 10. gün kan testi bir şeye referans değil. Bu gün de yarın da tekrar yaptır istersen. Hem 12. günden sonra ikiye katlıyor mu diye bakıyorlar. Senin yazını okuyınca elimin altında duran productörü açmaktan vaz geçtim. Negatif çıkarsa kafaya talarım diye. Yarın 11. Günün sonu sayılır o zaman kan testi yaptırcam. Gün geçiyor da gece geçmiyor.
Canım dur panik olma. En azından <2 (negatif) değil. Ayrıca 12. gün ki değerin önemli olan. 10. gün kan testi bir şeye referans değil. Bu gün de yarın da tekrar yaptır istersen. Hem 12. günden sonra ikiye katlıyor mu diye bakıyorlar. Senin yazını okuyınca elimin altında duran productörü açmaktan vaz geçtim. Negatif çıkarsa kafaya talarım diye. Yarın 11. Günün sonu sayılır o zaman kan testi yaptırcam. Gün geçiyor da gece geçmiyor.
5. Gün embriyosu 10. Gün cikarmis. Bende 0.01 cikti.Canım kaçıncı günde kan testi yaptırdın? 10. Gün yanlıl sonuç verebiliyor.
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin ve sevincini paylaşırsın Allah yardımcın olsun arkadaşım..Günaydın,bugün test günüm öğleden sonra sonucumu alırım sanırım.Bakalım nasıl çıkacak heyecanlıyım tabiki ama olsaydı değer zaten yüksek çıkardı dıye de düşünmeden edemiyorum,hayırlısı inşallah sevindirecek haber alırım
Günaydın arkadaşlar bu sitede sizleri okuyarak umut aradım her zaman. Hamile kalırsam burada belki birilerine bende umut olurum diye yazıcam demiştim kendi kendime. Çok şükür şuan hamileyim. Belirtilere gelince sadece arada kasık Ağrı'sı ve gaz sorunum oldu, göğüslerim şişmedi bile yani çok belirti aramayın derim. İnşallah burada herkes hamiş kalır ve birbirimizle mutluluğumuzu paylaşırız. Sevgi'yle kalın.
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin ve sevincini paylaşırsın Allah yardımcın olsun arkadaşım..
Merhaba hanımlar,
11. Gündeyim productör expess (early değil) kullandım. Regl tarihinizden önce kullanımayın yazıyor üzerinde. Evde o vardı da negatif çıktı. Çok ciddiye almadım tabi. Bu gün kan testi yaptırayım diyordum. Vazgeçmeme neden oldu. Yarın yaptırcam. Kafamda tereddüt kalmasın. Reglime iki gün var dünden beri regl sancılarım var. Kendimi negatife de hazırlasam iyi olcak.
teşşekürler desteğin için,tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldın?Kaç haftalık
Şuanda 4+4 günlük ayın 30'da kese için gidicez..teşşekürler desteğin için,tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldın?Kaç haftalık
Amin Can'ım inşallah.. Bu yolda emek veren bütün arkadaşlarıma duacıyım Allah yardımcımız olsun..bu arada hamileliğin hayır uğurlu olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım Canım ilk kimyasal gebelik yaşadım şuanda donmuşlarla hamiş kaldım. İdrar testi hiç yapmadım. Günüm gelince kan verdim..teşşekürler desteğin için,tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldın?Kaç haftalık
Günaydın,bugün test günüm öğleden sonra sonucumu alırım sanırım.Bakalım nasıl çıkacak heyecanlıyım tabiki ama olsaydı değer zaten yüksek çıkardı dıye de düşünmeden edemiyorum,hayırlısı inşallah sevindirecek haber alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?