Canım desteğin için teşekkürler. Test sonucun inşallah olumlu çıkar. Heyecanla senin test sonucunu bekliyorum.
Şuanda 4+4 günlük ayın 30'da kese için gidicez..
Sanırım öle Canım. Görüyorsun ki heyecanlı bekleyişimiz hiç bitmiyor, ilk önce test sonucu sonra kese sonra kalp atışı derken bir telaşla Zaman geçmek bilmiyor :) inşallah senden de güzel haberler alırız..maşallah canım çok sevindim..kese için geç tarih vermiş sanırım..aynı gün kalp atışınıda duyarız diye düşündü belki doktorun.
Sanırım öle Canım. Görüyorsun ki heyecanlı bekleyişimiz hiç bitmiyor, ilk önce test sonucu sonra kese sonra kalp atışı derken bir telaşla Zaman geçmek bilmiyor :) inşallah senden de güzel haberler alırız..
Canım benim çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum inan ama ne desem seni teselli edemem biliyorum. İnşallah en yakın Zaman'da bebeğine kavuşursun. Senin için dua edicem. Ama neden bir daha düşünmüyorsun lütfen pes etmek yok yola devam kolay dil biliyorum ama bak inanıyorum yakında sende burada sevincini paylaşacaksın emin ol.ve benim sonuç çıktı , 2,53 maalesef yok... Üzücü tabiki, o kadar zaman bir ümit içersinde uğraş veriyorsun hevesleniyorsun sonra birden pofffffftüp bebek serüveni benim için artık kapandı.Rabbim normal yolla nasip eder inşallah ...
Canım benim çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum inan ama ne desem seni teselli edemem biliyorum. İnşallah en yakın Zaman'da bebeğine kavuşursun. Senin için dua edicem. Ama neden bir daha düşünmüyorsun lütfen pes etmek yok yola devam kolay dil biliyorum ama bak inanıyorum yakında sende burada sevincini paylaşacaksın emin ol.
Bende regl sancım var demiştim ya o aslında (11 gün hiç işe yaramayan kuru kayısılar incirler boşunaymış. ) iki gün önce duphalak üzerine bir büyük kase kuru erik ve 200 gram fındık sonunda olan ishal olacak olmamın iki günlük sancısıymış. O kadar emindim ki rahim bölgemden geldiğine kasılmaların. O hissetiğimiz kasılmalar var ya hepsi ilaçlar nedeniyle bağırsak hareketleri olabilir. Yarın sonucumu yazatım çok ümidim yok nedense...
bende bu sabah test verdim 2 saat sonra ögrenicem hayırlısı olsun artık hiç birşey hissetmiyorum hiç birşey düşünemiyorum
4. denemem 5.gün embryosu aslında kan testi yapmadan idrar testi yapmıştım çok silik çıktı 2 cizgi ama yine güvenemiyorum
Benim sonuç negatif çıktı. Ne yapalım biz öocuksuz mutlu bir çift olacağız. Bir kaç güne atlatırım bence.Canım aynı şey dün bende de oldu.Kan verdim sonrasında inanılmaz ağrım vardı resmen ellerim ayaklarım titriyordu , ishal oldum.Sanırım ilaçların etkisi,ama senin bugün güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim sonuç negatif çıktı. Ne yapalım biz öocuksuz mutlu bir çift olacağız. Bir kaç güne atlatırım bence.
hayırlı olsun cnm ne mutlu sana bi ohh demişssindir. allah saglıkla kucagına almayı da nasıp etsınarkadaşlar test sonucum çıktı 103,60
hayırlı olsun cnm ne mutlu sana bi ohh demişssindir. allah saglıkla kucagına almayı da nasıp etsın
kacıncı gunun cnm bnce gayet iyi bir değer telaş yapmana gerek yok inş ikiye katalayarak gidecek olumlu düşünmeye çalış stres bir işimize yaramıyor malesefTeşekküer ederim ama tam anlamayıla bi oh diyemedim galiba 2 gün sonra ki degerin katlanmasını beklicem bu deger normal bi deger mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?