transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

maşallah canım çok sevindim..kese için geç tarih vermiş sanırım..aynı gün kalp atışınıda duyarız diye düşündü belki doktorun.
Sanırım öle Canım. Görüyorsun ki heyecanlı bekleyişimiz hiç bitmiyor, ilk önce test sonucu sonra kese sonra kalp atışı derken bir telaşla Zaman geçmek bilmiyor :) inşallah senden de güzel haberler alırız..

aynen bekleyişler hiç bitmiyor ama pozitifi aldıktan sonrası tatlı heyecanlar..transfer sonrası stres oluyor çünkü acaba varmı yokmu bu belirtimi falan derken baya kasıyor insan kendini...süreçler bitmiyor,Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...maddi ve manevi yıpratan bir süreç...kolay değil

ve benim sonuç çıktı , 2,53 maalesef yok... Üzücü tabiki, o kadar zaman bir ümit içersinde uğraş veriyorsun hevesleniyorsun sonra birden poffffff tüp bebek serüveni benim için artık kapandı.Rabbim normal yolla nasip eder inşallah ...

Canım benim çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum inan ama ne desem seni teselli edemem biliyorum. İnşallah en yakın Zaman'da bebeğine kavuşursun. Senin için dua edicem. Ama neden bir daha düşünmüyorsun lütfen pes etmek yok yola devam kolay dil biliyorum ama bak inanıyorum yakında sende burada sevincini paylaşacaksın emin ol.

Bende regl sancım var demiştim ya o aslında (11 gün hiç işe yaramayan kuru kayısılar incirler boşunaymış. ) iki gün önce duphalak üzerine bir büyük kase kuru erik ve 200 gram fındık sonunda olan ishal olacak olmamın iki günlük sancısıymış. O kadar emindim ki rahim bölgemden geldiğine kasılmaların. O hissetiğimiz kasılmalar var ya hepsi ilaçlar nedeniyle bağırsak hareketleri olabilir. Yarın sonucumu yazatım çok ümidim yok nedense...

Teşekkür ederim tesellin için canım.Bir daha tüp bebek denemesi hem maddi hem manevi çok yıpratıcı olur.Zaten olgunlaşan 1 adet yumurtam vardı.Yumurta rezervim az olduğu için şansım çok yüksek değil açıkçası zar zor 1 adet embriyo oldu o da tutmadı.Bu seferki tüp bebek tedavim oldukça maliyetli oldu zaten.İzmirde İrenbe tüp bebek merkezine gittim Dr Kaan'a tam bir vasattı.o kadar iğnler kullandım ilaçlar vitaminlar (bunların hepsinin maliyetini söylememe gerek yok)ultrason kontrolüne gittim artık çatlatma iğnesi vurulur iki gün sonrada yumurtam alınır sanıyordum,adam tutup hiç yumurta yok demezmi..o kadar iğneleri neden yaptırdın boşuna değil mi?Tam bir fiyasko oldu onun öncesinde 4 ay gidip gelmelerim boşuna oldu her seferinde muayene ücreti.Ne olacak peki şimdi bir daha yaptıramam ki ben dedim sen bilirsin ister yaptır ister yaptırma dedi.Tam bir kasap Asla ve asla tavsiye etmem.İkinci tüp bebek denememde irenbeye dr dilek hn gitmiştim ve bir kızım oldu sandımki yine aynı ve başarıyı ilgiyi görürüm,yanıldım.hiç vakit kaybetmeden ertesi gün dr dilek hn gittim,(kent hastanesinde yapıyor,alsancakta muayenehanesi var)tedaviye başladık yani arkadaşlar 3. tüp bebek denemem benim bu şekilde oldu ve sonuçta bu oldu.Çok yıpratıcıydı ,maddi olarak da açıkçası yine aynı paraları verebileceğimizi sanmıyorum.Çünkü 13.000 tl maliyeti oldu bana bu şekide bir denemenin.boşa giden muayeneler ilaçlar vs vs...

Canım aynı şey dün bende de oldu.Kan verdim sonrasında inanılmaz ağrım vardı resmen ellerim ayaklarım titriyordu , ishal oldum.Sanırım ilaçların etkisi,ama senin bugün güzel haberlerini bekliyoruz.

transfer sonrası kendinizi dinlemeyin arkadaşlar kasıklarda ağrı göğüslerde ağrı vs vs , bunlar zaten olur çünkü inanılmaz hormon takviyesi alıyoruz,progestoren hormonu hem iğne hem de hapla yükleniyor.Kendimizi iki türlü etkiliyoruz bu aşamada, evet tutundu o yüzden kasıklarım ağrıyor yerleşme sancısı bunlar diyoruz,ya da olmadı regly olacağım yine diyoruz.Sonucunda sevinmek de var ama üzülmeninde seviyesini katladığımızı da unutmayalım.Benim dün negatif çıkan bir sonucum var,evet kasıklarım ilk günden beri ağrıdı,batmalarım oldu göğüslerim inanılmaz hassas ama yok bir şey.Şuan göğüslerim hala hassas ve ağrıyor regly olunca geçecek.O yüzden kendinizde belirti aramayın,bir kızım var ikinci tüp bebek denememde oldu ve hiçbir belirtim olmadı,yine bu klüpte yazışıyordum,insanlar yazıyor göğüslerde ağrı vs vs Allahım bakıyorum bakıyorum bende bir şey yok göğüslerim normal ne renk değişimi ne başka bir şey..Ama rahat oldum ve sonucumu 8.gün test yaparak öğrendim Rahat olun tadını çıkartın, 10 gün boyunca da yatmayın,netice de metobolizmanın hareket etmesi lazım kan dolaşımını sağlamak lazım.İlk transferimde yattım olmadı.İkinci transferimde iki gün sonra işe başladım 3 kat merdiven indim çıktım ama oldu boşuna kendinizi hasta moduna sokmayın.Netice normal yolla hamile kalan insanlar hiç bilmeden hayatlarına devam ediyor taki regly tarihleri 1 hafta geçince sonucu alıncaya kadar.Naçizane tavsiyelerim bunlar benim.Tecrübelerime dayanarak söyledim.Umarım herkesin herşey gönlünce olur.Vaktinden önce çiçek açmaz derler...Bu yaşadıklarımızın sevinicini Rabbim elbet birgün yaşatacak...

bende bu sabah test verdim 2 saat sonra ögrenicem hayırlısı olsun artık hiç birşey hissetmiyorum hiç birşey düşünemiyorum

4. denemem 5.gün embryosu aslında kan testi yapmadan idrar testi yapmıştım çok silik çıktı 2 cizgi ama yine güvenemiyorum

4. denemem 5.gün embryosu aslında kan testi yapmadan idrar testi yapmıştım çok silik çıktı 2 cizgi ama yine güvenemiyorum

hayırlısı, inşallah bu sefer pozitif olur ...İdrar testi sinyali vermiş Allah gönlüne göre versin.Güzel haberlerini bekliyoruz

Canım aynı şey dün bende de oldu.Kan verdim sonrasında inanılmaz ağrım vardı resmen ellerim ayaklarım titriyordu , ishal oldum.Sanırım ilaçların etkisi,ama senin bugün güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim sonuç negatif çıktı. Ne yapalım biz öocuksuz mutlu bir çift olacağız. Bir kaç güne atlatırım bence.

Benim sonuç negatif çıktı. Ne yapalım biz öocuksuz mutlu bir çift olacağız. Bir kaç güne atlatırım bence.

Canım üzülme zamanı vardır mutlaka,denemekten vazgeçme , kaçıncı denemendi bu?
Bir iki ay içinde tekrar dene eğer imkanın varsa ..ilaçların vücutta etkisi sürdüğü için başarın daha yüksek olabilir ben ikinci denememi ilkinden 2 ay sonra yapmıştım.

hayırlı olsun cnm ne mutlu sana bi ohh demişssindir. allah saglıkla kucagına almayı da nasıp etsın

Teşekküer ederim ama tam anlamayıla bi oh diyemedim galiba 2 gün sonra ki degerin katlanmasını beklicem bu deger normal bi deger mi acaba

Teşekküer ederim ama tam anlamayıla bi oh diyemedim galiba 2 gün sonra ki degerin katlanmasını beklicem bu deger normal bi deger mi acaba
kacıncı gunun cnm bnce gayet iyi bir değer telaş yapmana gerek yok inş ikiye katalayarak gidecek olumlu düşünmeye çalış stres bir işimize yaramıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…