arkadaşlar test sonucum çıktı 103,60
Haklısın Canım. Çok şükür ki bir kızın varmış Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah. Allah yardımcın olsun arkadaşım.transfer sonrası kendinizi dinlemeyin arkadaşlar kasıklarda ağrı göğüslerde ağrı vs vs , bunlar zaten olur çünkü inanılmaz hormon takviyesi alıyoruz,progestoren hormonu hem iğne hem de hapla yükleniyor.Kendimizi iki türlü etkiliyoruz bu aşamada, evet tutundu o yüzden kasıklarım ağrıyor yerleşme sancısı bunlar diyoruz,ya da olmadı regly olacağım yine diyoruz.Sonucunda sevinmek de var ama üzülmeninde seviyesini katladığımızı da unutmayalım.Benim dün negatif çıkan bir sonucum var,evet kasıklarım ilk günden beri ağrıdı,batmalarım oldu göğüslerim inanılmaz hassas ama yok bir şey.Şuan göğüslerim hala hassas ve ağrıyor regly olunca geçecek.O yüzden kendinizde belirti aramayın,bir kızım var ikinci tüp bebek denememde oldu ve hiçbir belirtim olmadı,yine bu klüpte yazışıyordum,insanlar yazıyor göğüslerde ağrı vs vs Allahım bakıyorum bakıyorum bende bir şey yok göğüslerim normal ne renk değişimi ne başka bir şey..Ama rahat oldum ve sonucumu 8.gün test yaparak öğrendimRahat olun tadını çıkartın, 10 gün boyunca da yatmayın,netice de metobolizmanın hareket etmesi lazım kan dolaşımını sağlamak lazım.İlk transferimde yattım olmadı.İkinci transferimde iki gün sonra işe başladım 3 kat merdiven indim çıktım ama oldu boşuna kendinizi hasta moduna sokmayın.Netice normal yolla hamile kalan insanlar hiç bilmeden hayatlarına devam ediyor taki regly tarihleri 1 hafta geçince sonucu alıncaya kadar.Naçizane tavsiyelerim bunlar benim.Tecrübelerime dayanarak söyledim.Umarım herkesin herşey gönlünce olur.Vaktinden önce çiçek açmaz derler...Bu yaşadıklarımızın sevinicini Rabbim elbet birgün yaşatacak...
Teşekküer ederim ama tam anlamayıla bi oh diyemedim galiba 2 gün sonra ki degerin katlanmasını beklicem bu deger normal bi deger mi acaba
Tebrik ederim arkadaşım. Değerin çok güzel inşallah ikiye katlar ve sağlıklı gebelik geçirirsin.Teşekküer ederim ama tam anlamayıla bi oh diyemedim galiba 2 gün sonra ki degerin katlanmasını beklicem bu deger normal bi deger mi acaba
Haklısın Canım. Çok şükür ki bir kızın varmış Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Teşkkür ederim herkese valla bu yorumları okuyunca biraz rahatladım :) Allah isteyen herkeze versin
Benim bilgim aynı oluyor ama bazı merkezler kendi laboratuvar daha çok güveniyor o yüzden istemişlerdir çünkü sınır 5 ve üstü diye biliyorum dondurulmuş transfermiydiKızlar mrb bnm 12.ci gun degrm 4.5 cikti dr aradm merkezimize gelip burda ver ordaa testi neye gore yaptilar dedi normal beta hcg ile tup bebek hcgsi farkli mi oluyo çevremdekilerde 12 gunluk belli olmaz diolar cok kafam karisik yardm ltfn
Kızlar mrb bnm 12.ci gun degrm 4.5 cikti dr aradm merkezimize gelip burda ver ordaa testi neye gore yaptilar dedi normal beta hcg ile tup bebek hcgsi farkli mi oluyo çevremdekilerde 12 gunluk belli olmaz diolar cok kafam karisik yardm ltfn
Canım nasıl bir sancı.leke oldu mu?yada sarı-turuncu gibi akıntıTebrik ederim inşallah hayırla kavuşursun bebeğine... Benimde pozitif bugün 14.günmdeyim ama sancım hiç geçmedi çok tedirginim kaçıncı günde gördün keseyi kalp atışını duydun birde muayene Nasıl yapılıyor...
Evet tekrar yaptrdm ama yokmus maalesef
Merhaba cnm nerde yaptırdın transferini yani kim hangi Dr yaptıarkadaşlar test sonucum çıktı 103,60
Merhaba cnm nerde yaptırdın transferini yani kim hangi Dr yaptıarkadaşlar test sonucum çıktı 103,60
Anladım cnm hadi hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun bende diğer ay acibadem maslak ta olucak çok heycanliyim inş allah isteyen herkese nasip ederşişli memorialde yaptırdım bi tane dr yoktu ekip olarak çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?