transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Haklısın Canım. Çok şükür ki bir kızın varmış Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Teşekküer ederim ama tam anlamayıla bi oh diyemedim galiba 2 gün sonra ki degerin katlanmasını beklicem bu deger normal bi deger mi acaba

canım tam anlamıyla bir oh de bence ,değerin çok güzel...İnşallah keseni görüp kalp atışlarını da duyarsın mişinin.Hamileliğin hayırlı olsun tadını çıkar..Unutma hasta değilsin hamilesin...Kendine dikkat et ama normal hatayından da alı koyma kendini

Haklısın Canım. Çok şükür ki bir kızın varmış Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Amin canım çok teşekkür ederim.Evet çok şükür bir evladım var,Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin.Allah bu duyguyu fazla aratmadan hepinize tattırsın...

Teşkkür ederim herkese valla bu yorumları okuyunca biraz rahatladım :) Allah isteyen herkeze versin

Kızlar mrb bnm 12.ci gun degrm 4.5 cikti dr aradm merkezimize gelip burda ver ordaa testi neye gore yaptilar dedi normal beta hcg ile tup bebek hcgsi farkli mi oluyo çevremdekilerde 12 gunluk belli olmaz diolar cok kafam karisik yardm ltfn

Kızlar mrb bnm 12.ci gun degrm 4.5 cikti dr aradm merkezimize gelip burda ver ordaa testi neye gore yaptilar dedi normal beta hcg ile tup bebek hcgsi farkli mi oluyo çevremdekilerde 12 gunluk belli olmaz diolar cok kafam karisik yardm ltfn
Benim bilgim aynı oluyor ama bazı merkezler kendi laboratuvar daha çok güveniyor o yüzden istemişlerdir çünkü sınır 5 ve üstü diye biliyorum dondurulmuş transfermiydi

tekrar yaptırdın mı?

Canım nasıl bir sancı.leke oldu mu?yada sarı-turuncu gibi akıntı

arkadaşlar merhaba bende ankara da prof.dr.seyit temel hocaya yaptırdım genart tüp bebek merkez inde, bugün 7.gün 5 gün daha var teste. 4 yıllık evliyim çikolata kisti var dedi doktorlar kasım ayında yumurtalar toplandı 2 ay geçici menapoza soktu doktor kistin etkisini azaltmak için 7 gün öncede transferim oldu Allah tüm istiyenlere nasip etsin içinde de bizlere benim gibi olan var mı çikolata kistinden yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…