transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım inşAllah sonucunda pozitif olur. Benim tedavimde genartta oldu. Doktorum dışarıdandı. Çok şükür sonucumu aldım hamileyim. İnşAllah sende hayırlı haberlerle gelirsin.

Canım inşAllah sonucunda pozitif olur. Benim tedavimde genartta oldu. Doktorum dışarıdandı. Çok şükür sonucumu aldım hamileyim. İnşAllah sende hayırlı haberlerle gelirsin.

çok teşekkürler canım ben yatmadım çok biraz uzandım sonra kalktım evde dolandım sen çok dikket ettin mi

çok teşekkürler canım ben yatmadım çok biraz uzandım sonra kalktım evde dolandım sen çok dikket ettin mi
Yok canım bu sefer bende hiç yatmadım. Zaten merkezde de yatırmadılar. Bi 10 dk uzandım o kadar. Sonra taksiye binip geldik. Evdede bu sefer hiç yatamadım. Kızım da var oda durmuyordu çünkü. Çok şükür tuttu.

Ben varm cnm inş hayrlsiyla pozitif sonuç alırsın benm ilk denememde kist 5.5 ve 6cm her iki yumurtaliklarimdaydi önce 3 ay geçici menopoza soktular senin gbi snra tedavi başladılar olmadı malsf snra amelyt oldm 5 ay snra kist tekrarladı 1.5 cm solda kist büyümeden tekrar tüp bebek yaptırdım ama transfer olmadı transferde sorun çıktı rahimde kanama oluyor dedi neden bilmiyorm adetlıyken gel dedi ama ben yarn gidip görüşücem cnm

çok geçmiş olsun canım bu süreçte en önemli şey senin sağlığın bence inşallah sağlığına kavuşta Allah nasip etmişse olur,

canım belirti var miydi sende doktorlar olmaz diyor ama farklı bişey hissettin mı tuttuğuna dair benim 2 gündür belim çok ağrıyordu ama bugün bi ağrı yok

çok geçmiş olsun canım bu süreçte en önemli şey senin sağlığın bence inşallah sağlığına kavuşta Allah nasip etmişse olur,
Sağol cnm inşallah Rabbim yazdıysa olur diyorm bende elimden geleni yapyrm zamanı vardır herlde senin sonuç bellimi

canım belirti var miydi sende doktorlar olmaz diyor ama farklı bişey hissettin mı tuttuğuna dair benim 2 gündür belim çok ağrıyordu ama bugün bi ağrı yok
Yok canım hiç bir belirti yaşamadım. Halada yok yani. Sanki hamile değilim. Sadece bi anda üşüyüp bi anda sıcak basması dışında birşey yaşamadım ben.

Arkadaslar merhaba once Bi kısa girisle baslayayım esimin spermm sayısı 7milyon hareketlilik dusuk morfoloji yuzde 2 ben de bi skkıntı yok bu 4.denemem ilk 3u bruksel tup bebek yucel karaman kendim izmirde oturuorum simdi de aral ozballa kent hastanesinde oldum yarın test gunum dondurulmus 1embriyom kaldı cgh e gittigi için simdi gelelim esas konumuza ben okuroum sayfaları hayretle hiç mi benim gibi regl olan yok benim 1hafta önce baslar kaşlarım cıkar fırca gibi sivilcem cıkar bir iki sancılanırım 3 4 gun kala migrenim tutar artık olcagım gun yuzum şişer davul gibi ve cok agrım olur simdi ben butun bunları yasayınca tutmadıgını anlıyorum bu denemem de bırakın transfer sonrasını transferden önce basladı regl sancısı gibi agrı 30ocakta regl olmam gerekiodu 23unde transfer oldum ee haliyle benim vucudum regl dongusune girmişti boyle bi durum yasayan var mı acaba bana cok garip geldi transfer oldugum gun 22.gunumdu bugunden 5gun once endo kalınlıgı 9.5gibiydi cok cetrefilli anlattım biliyorum aralardakileri anlatsam roman olur da su konuya bi el atın En kısa zamanda hepimiz saglıklı bebişlere kavusalım insallah

Evet bende de var Endometriose (çukulata kisti) bunun için bende çok tedavi gördüm 3 tüp bebek denemem oldu başarısız şimdi 4. Denemedeyim üç aydır adet olmiyorum önlem için iğne yaptım ayda bir tane çarşamba günü inşallah başlıyorum yumurta toplamaya

canım senin endometriose dediğin başka bişiy mı acaba bana polikistik over dediler sol yumurtalıkta 2.5 cm büyüklüğünde

arkadaşlar benim bugün 10.günüm ve inanılmaz baş ağrısı,kasıklarda ara ara adet ağrısı gibi ağrısı var hiç lekelenme falan olmadı, sizce nedir bütün bunlar

arkadaşlar benim bugün 10.günüm ve inanılmaz baş ağrısı,kasıklarda ara ara adet ağrısı gibi ağrısı var hiç lekelenme falan olmadı, sizce nedir bütün bunlar
İnsallah pozitif oldugu icindir.canim idrarda cikar varsa keske bi test yapsaydin

Hayrlisiyla son olur inşallah cnm

Canım kulandığımız ilaçlar yapıyor benim her üçünde de vardı ama en son tutmuştu orda göğüslerim çok ağırıyordu ve yerleşme kanamasını görmüştüm ama bu demek değildir herkes görüyor test yapma bence az kaldı inşallah hayırlı haberler alırsın

Transferimin 14. günündeyim, çok şükür pozitif çıktı. Ancak hiç belirti yaşamadım, Geceleri uykumdan uyanıyordum "acaba tutmadı mı, niye tutmadı" diye, Ne kasık ağrısı, ne mide bulantısı,ne bel ağrısı sadece göğüslerde ağrı ama bu ağrının da zaten ilaçların yan etkisi olduğunu bildiğimden hiç ona da takılmadım. Test gününe kadar hiçbir belirti yoktu. testten sonra psikolojik midir bilmiyorum ama ara ara kasıklarda bir sızı hissettim. Doktorum belirtilere takılmamamı, kitap okuyup , müzik dinlememi, sosyal medyadan uzak durmamı, deniz havası almamı istedi.(yaşadığım Yer nedeniyle)

Bu 12 günlük bekleme sürecinde; sürekli olumsuz düşünmedim, internetten makaleler okudum ve kendime saplantı zamanları oluşturdum; Günde 3 kere 15 dakika saplantılı bir şekilde olumsuz düşünmek için kendime izin verdim ama bunun dışında aklıma olumsuz birşey gelince "şimdi değil" dedim, Günlük tuttum. Yazmak çok iyi geldi, beni oyalayacak aktiviteler yaptım...

Transfer sonucu bekleyen arkadaşlara önerim kendi vücudunuzu çok dinlemeyin, ve elinizden geleni yaptığınızı kendinize hatırlatıp bundan sonrasını Yüce Olana bırakın; O zaten hayırlısını verecektir.

Canm gözün aydın.kucagina almayi da nasip etsin rabbim. Günlerimiz birbirine çok yakın 1 gün var aramızda. Doktor ne zaman çağırdı muayene için merak ettim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…