transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Üye
Yeni
bnm de dun okdu transferim dunden beri istirahattayim cok dikkat ediorum ama esim denecek gicimle qz once agir laflarla tartistik kalp tisim hizlandi stres can sikinti bebego etkilermi suan cok korkuyom bisy olurmi.morelim cok bozuj.bu yasadigim stresin ustine kesinlikle tutmqz adim gibi biliomm bitti hersey

Canim endiselenme. Belki tam aksine annemin bana ihtiyaci var ve ona sımsıkı tutunmaliyim diycek. Rabbim izin vermedikce sonra ona hic bi sey ve hic kimse bisey yapamaz hic merak etme

Canım benim hiç öyle düşünme.bende transfer günü çok gerildim. Eve gelirken ağlayarak geldim.pozitif sonucu aldım çok şükür. Böyle düşünüp üzme kendini inşallah hayırlı haberler alırsın

Canim endiselenme. Belki tam aksine annemin bana ihtiyaci var ve ona sımsıkı tutunmaliyim diycek. Rabbim izin vermedikce sonra ona hic bi sey ve hic kimse bisey yapamaz hic merak etme
cok uzuluyorum kafama taktim yok oldu gibi gelio vicdan azabi cekiorum dikkat etmedim die ona bos
cok korkuyorum esimden nefret etmeue basladim iyice tutmqzsa onu asla affetmem..insallah bisey olmaz 11 gun nasil gecevek;((

Kizlar merhaba. Ben 4. Kez dondurulmus embryo transferi oldum. Ilk 2 transferde hic agrim sızım olmadi 3. De 5. Gunden itibaren kasik ağrısı cektim. 3 u de negatif oldu. Bu sefer yine 7 gunden beri kasik agrim var tek farkli olan belirti bu kasik agrim yatinca dinlenince geciyor. Bugun 10 gunumdu dayanamadim az once acilde test yaptirdim 211 çıkmış. Sanirim 10 gun için iyi bi deger. Diyecegim o ki belirti falan hikaye. Allah ol derse olur. SubhanAllah

Merhaba arkadaslar surekli bende takip ediyorum burayi simdi size transferimin belirtilerini yazacagim cikolata kistim vardi her iki yumurtaligimdada tup bebek tedavisi gordum bugun transferimin 11. Gunu kan testi yaptridim rabbime sukurler olsun pozitifi gorduk benim belirtilerim soyleydi kasiklarimda batmalar oluyordu transferimin 9. Gunu acik pembe akinti gordum 11. Gunu de surekli uykum geliyordu

Çok şükür cnm ilk denemen tutmuş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah benimde her iki yumurtaliklarimda çikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdım olmadı malesf snra amelyt oldum 5 ay snra kist tekrarladı 1.5 cm şuan ikinci tüp bebek tedavisine başladm cnm ama benm transferde sorun çıktı rahimde kanama oluyor geçiş yapamıyorum dedi nedn oluyor bilmiyorm transfer denemesi yapckmis gene aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedm

Hanimlar ayin 7sinde iki tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. İkinci gunden beri acayip goguslerim agriyor. Ilk denememde dis gebelik suphesi ile gebeligim sonlandi ikinci hic tutmamisti... bu acaba bir belirti olabilir mi.. test yapmamak icin zor duruyorum :)

Canan nasilsin ekim.ayinda birlikte yaptirmistik. Ayni gruptaydik yanlis hatirlamiyorsam.benimde 20 cikip dusmustu sonra. Kimyasal... bende 2. Kez denedim. Bugun 9. Gunum 128 cikti degerim. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. En ufak agri sizi hissetmedim . Adet agrimda olmaz. Hala da bisey hissetmiyorum. Yani belirtilere takilma canim. Insan hep kendini dinliyo ama bosa yoruyoruz kendimizi

Canimmm evet o grupta birlikteydik insallah bu grupta da guzel haberleri birlikte yasariz :) cok sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin insallaah

Çok iyi hayırlı olsunnnn..kaçıncı gün embriyosuydu

Tedavisi olumlu olan arkadaşlar vücut ısınız nasıl acaba ?vücut ısısının yüksek olmasının tutması ile bir alakası var mı sizce

Tedavisi olumlu olan arkadaşlar vücut ısınız nasıl acaba ?vücut ısısının yüksek olmasının tutması ile bir alakası var mı sizce
Sanmiyorum..benim ayaklarim isinmadi valla.zaten kanim.az hep usurum. Hala da herkesten fazla usuyorum..

Canım ben bu tedavimde çok üşüdüm nedense, kızımda böyle değildim. Tabi kızımda temmuz ayında denemiştik :)) onun mu etkisi bilmiyorum ama bunda üşüdüğüm halde ateşim hep 37.1-37.2 oluyordu ölçtüğümde. Genelde akşam ölçtüm, sabah yataktan çıkmadan ölçseydim belki daha doğru sonuç alabilirdim

Ay insan nerde ne belirti arayacağını şaşırıyor valla ..bugün 4 gün günler geçer mi acaba oğlumda da Yaşadığım belirtileri unutmusum

Bende cok usumustumm regl olacagim zamanda usumelerim oluyordu ayni onun gibi olmustum hatta tutmadi tuhh adet olacam herhalde diyodumm

İyi Akşamlar arkadaşlar benimde 4. Denemem farklı bir yöntem denedik 3 yumurta transferim oldu ve 10. Gundeyim çoğunuzun belirttiği gibi bendede ara ara kasıklarımda ağrı oluyor diğerlerinde hiç olmamış tı birde akınTİM çoğaldı sanki 14 Şubat ı bekliyorum aslında erken yapsam diye düşünmuyor da değilim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

selam arkadaşlar benim 12.ğün sonucum 88 çıktı iki gün sonra 233 çıktı bunun üstüne dört ğün sonra ise 533 çıktı doktorum 1000 üstü olması gerek dedi.moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…