233 çıktıktan 4 gün sonra mı 533 çıktıselam arkadaşlar benim 12.ğün sonucum 88 çıktı iki gün sonra 233 çıktı bunun üstüne dört ğün sonra ise 533 çıktı doktorum 1000 üstü olması gerek dedi.moralim çok bozuk
233 çıktıktan 4 gün sonra mı 533 çıktı
Bir daha tahlil istemedi mi. 2 gunde 1.5 kat artmasi gerektigini soyluyorlar canim. O nedenle artisi az buldu sanirimevet 9 şubat perşembe yaptırdım 233 çıktı 13 şubat pazartesi yaptırdım 533 çıktı
istedi yarın yaptırcm ama bilmiyorum çok üzgünüm ilk ikisini ankarada sonuncuyu batmanda yaptırdım yani hastane farkı da var benim gibi olan var mıBir daha tahlil istemedi mi. 2 gunde 1.5 kat artmasi gerektigini soyluyorlar canim. O nedenle artisi az buldu sanirim
Ayni yerden istiyolar canim. Insallah hastane farkidiristedi yarın yaptırcm ama bilmiyorum çok üzgünüm ilk ikisini ankarada sonuncuyu batmanda yaptırdım yani hastane farkı da var benim gibi olan var mı
Bu söylediginiz belirtilerin çoğu bende olmuştu ama idrar tahlilinde negatif çıktımerhabaaa.
iki kere dondurulmuş transfer oldum ama malesef negatif.
o yüzden üzgünüm ki size tutmadığını gösteren belirtilerimi yazacağım;
1. ateşin yükseliş göstermemesi.
2.tam adet günümde lekelenme.
3.adet günümde yüzümde kırmızı lekeler.
4.karın ağrısı.
ikisinde de bu belirtilerden tutmadığını test yapmadan anlamıştım canlarım.
Rabbim tuttuğunu gösteren belirtiler yaşamayı nasip etsin inşallah.
Bu söylediginiz belirtilerin çoğu bende olmuştu ama idrar tahlilinde negatif çıktı
hayırlısı herşeyin gittiğim klinikde Çiğdem hanımla tanıştim çalışıyor akşama kadar ayakta 5. Denmesinde sonuç almış bence herşey Rabbimin elindeinş bizlerde bigün bebislerimizi kuçağimza alırızdoğrudur canım çünkü zaten bende tutunmama belirtilerimi yazmıştım. benim iki denemem de negatif.
canım ben hiç belirti yaşamadım. halada bir şeyim yok. son 2-3 gündür aşırı derecede akşam üzeri uyku bastırıyor. onun dışında ağrı sızı hissetmedim. dua et bol bol inşallah mutlu haberi alacaksın
İnşallah canmmcanım ben hiç belirti yaşamadım. halada bir şeyim yok. son 2-3 gündür aşırı derecede akşam üzeri uyku bastırıyor. onun dışında ağrı sızı hissetmedim. dua et bol bol inşallah mutlu haberi alacaksın
selam canım biraz düşük yükselmesi öyle görünüyor ben dış gebelik yaşadım değerlerim azarda olsa yükseliyordu ama kese görünmedi tüpte kalmış rahme geçememiş tüpümle birlikte alındı öncesinde kahverengi sonra koyuya yakın az lekelenmeler oluyor dış gebelikte bilgin olsun. asla amacım seni korkutmak değil sadece başıma geleni anlatıyorum zaten sana doktorun dıs gebelik değil demiş bir bildigi mutlaka vardır ve burda okuyorum çok arkadaşımızın değerleri yavaş yükseliyor içini ferah tut ve dua et. sorunsuz hamilelik dilerim cnmslm arkadaşlar önceki sayfada da yazmıştım ben benim transferden sonraki 12.günde değerim 88 çıktı, iki gün sonra 233 çıktı 6 gün sönra 533 çıktı yedinci gün yani bugün 685 çıktı benim gibi değerleri az yükselen var mı yardımcı olur musunuz, doktorum perşembe günü tekrar yaptır dedi dış gebelik değil dedi ama sizce olur mu böyle başına bişey gelen var mı
sağolasın inşallah senin ne kadar yükseliyordu benimki gibi miydi değer aralığıselam canım biraz düşük yükselmesi öyle görünüyor ben dış gebelik yaşadım değerlerim azarda olsa yükseliyordu ama kese görünmedi tüpte kalmış rahme geçememiş tüpümle birlikte alındı öncesinde kahverengi sonra koyuya yakın az lekelenmeler oluyor dış gebelikte bilgin olsun. asla amacım seni korkutmak değil sadece başıma geleni anlatıyorum zaten sana doktorun dıs gebelik değil demiş bir bildigi mutlaka vardır ve burda okuyorum çok arkadaşımızın değerleri yavaş yükseliyor içini ferah tut ve dua et. sorunsuz hamilelik dilerim cnm
Canım ben normal yolla gebe kalmıştım o zaman tüplerim sağlamdi tüp bebekte dış gebelik %2 diyor uzmanlar senin için araştırdım netten. Korkma benim değerlerim artışlar daha düşüktü. Forumlarda okudum hatta sana kopy yapacaktım birsürü gebeliği senin gibi başlamış olanlar var hep normale dönmüssağolasın inşallah senin ne kadar yükseliyordu benimki gibi miydi değer aralığı
ay Allah razı olsun canım ya varya nasıl mutlu oldum anlatamam internette okudukça moralim bozuluyo diye çok bakmadım çok sağolCanım ben normal yolla gebe kalmıştım o zaman tüplerim sağlamdi tüp bebekte dış gebelik %2 diyor uzmanlar senin için araştırdım netten. Korkma benim değerlerim artışlar daha düşüktü. Forumlarda okudum hatta sana kopy yapacaktım birsürü gebeliği senin gibi başlamış olanlar var hep normale dönmüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?