transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

selam arkadaşlar benim 12.ğün sonucum 88 çıktı iki gün sonra 233 çıktı bunun üstüne dört ğün sonra ise 533 çıktı doktorum 1000 üstü olması gerek dedi.moralim çok bozuk
233 çıktıktan 4 gün sonra mı 533 çıktı

Bir daha tahlil istemedi mi. 2 gunde 1.5 kat artmasi gerektigini soyluyorlar canim. O nedenle artisi az buldu sanirim
istedi yarın yaptırcm ama bilmiyorum çok üzgünüm ilk ikisini ankarada sonuncuyu batmanda yaptırdım yani hastane farkı da var benim gibi olan var mı

merhabaaa.
iki kere dondurulmuş transfer oldum ama malesef negatif.
o yüzden üzgünüm ki size tutmadığını gösteren belirtilerimi yazacağım;
1. ateşin yükseliş göstermemesi.
2.tam adet günümde lekelenme.
3.adet günümde yüzümde kırmızı lekeler.
4.karın ağrısı.

ikisinde de bu belirtilerden tutmadığını test yapmadan anlamıştım canlarım.
Rabbim tuttuğunu gösteren belirtiler yaşamayı nasip etsin inşallah.

Bu söylediginiz belirtilerin çoğu bende olmuştu ama idrar tahlilinde negatif çıktı

Hayırlıs
doğrudur canım çünkü zaten bende tutunmama belirtilerimi yazmıştım. benim iki denemem de negatif.
hayırlısı herşeyin gittiğim klinikde Çiğdem hanımla tanıştim çalışıyor akşama kadar ayakta 5. Denmesinde sonuç almış bence herşey Rabbimin elindeinş bizlerde bigün bebislerimizi kuçağimza alırız

benim 2 denemem oldu
1. denememde tek 5.gün embryosuydu. gögüslerde ağri, kasiklarda ağri yani klasik adet belirtileri olmuştu hatta transferden sonra hemen başlamişti. ama tutmadi
2.denememde 3 tane dondurulmuş 3.gün embryosu transfer edildi. ilk bi kaç gün hiç birsey hissettmedim sonra ara ara kasiklarda batmlar ve hafif göguslerde sanci ama belli belirsiz. en büyük belirtim şuydu diyebilirim: tamamen duygularim ve hissettiklerim. hamile oldugumu anlamistim. transferin 10. günü idrar testinde ikinci cizgiyi cok silik görmüstüm ve hisslerimin beni yaniltmadigini anlamistim. 12.gün betahg 108 cikti ama iki gün sonra malesef 96ya düsmüstü yani kimyasal gebelik gecirdim. degerim.gittikce düstü ve sonuc olarak adet oldum.
yani bence en önemlisi sizin duygulariniz. kendinizi iyi dinleyin. bebisiniz sizinleyse bunu hissedersiniz.. Allah kimsenin kucagini bos bırakmasin inşallah ❤

edosko canm ne belirtiler yasadinnnn. 7.günüm bugün beklemek çok zor
canım ben hiç belirti yaşamadım. halada bir şeyim yok. son 2-3 gündür aşırı derecede akşam üzeri uyku bastırıyor. onun dışında ağrı sızı hissetmedim. dua et bol bol inşallah mutlu haberi alacaksın

İnşallah canmm

slm arkadaşlar önceki sayfada da yazmıştım ben benim transferden sonraki 12.günde değerim 88 çıktı, iki gün sonra 233 çıktı 6 gün sönra 533 çıktı yedinci gün yani bugün 685 çıktı benim gibi değerleri az yükselen var mı yardımcı olur musunuz, doktorum perşembe günü tekrar yaptır dedi dış gebelik değil dedi ama sizce olur mu böyle başına bişey gelen var mı

selam canım biraz düşük yükselmesi öyle görünüyor ben dış gebelik yaşadım değerlerim azarda olsa yükseliyordu ama kese görünmedi tüpte kalmış rahme geçememiş tüpümle birlikte alındı öncesinde kahverengi sonra koyuya yakın az lekelenmeler oluyor dış gebelikte bilgin olsun. asla amacım seni korkutmak değil sadece başıma geleni anlatıyorum zaten sana doktorun dıs gebelik değil demiş bir bildigi mutlaka vardır ve burda okuyorum çok arkadaşımızın değerleri yavaş yükseliyor içini ferah tut ve dua et. sorunsuz hamilelik dilerim cnm

sağolasın inşallah senin ne kadar yükseliyordu benimki gibi miydi değer aralığı

sağolasın inşallah senin ne kadar yükseliyordu benimki gibi miydi değer aralığı
Canım ben normal yolla gebe kalmıştım o zaman tüplerim sağlamdi tüp bebekte dış gebelik %2 diyor uzmanlar senin için araştırdım netten. Korkma benim değerlerim artışlar daha düşüktü. Forumlarda okudum hatta sana kopy yapacaktım birsürü gebeliği senin gibi başlamış olanlar var hep normale dönmüs

ay Allah d
ay Allah razı olsun canım ya varya nasıl mutlu oldum anlatamam internette okudukça moralim bozuluyo diye çok bakmadım çok sağol

Selam kızlar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum lütfennn.. Allah razı olsun şimdiden

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…