- 5 Ocak 2016
- 170
- 170
- 23
- 34
Allahım iyisallah tutar hayırlısıyla da kucağına alırsın . Rabbim gönlüne göre versin bende pazartesi başladım tüp bebeğe allahım hepimize yardım etsin.Selam kızlar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum lütfennn.. Allah razı olsun şimdiden
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
Değerin çok iyi çıkmış . Tüp bebek mı?kızlar benim bugün değerim 1523 çıktı çok şükür ama kese görünmedi normal mi
Slm cnm bende uğraşıyorum. İlk tüp bebek denemem kayseride erciyes üniversitesinde oldu dondurulmuş embriyo ve 5.gün embriyoşu .benim 2 denemem oldu
1. denememde tek 5.gün embryosuydu. gögüslerde ağri, kasiklarda ağri yani klasik adet belirtileri olmuştu hatta transferden sonra hemen başlamişti. ama tutmadi
2.denememde 3 tane dondurulmuş 3.gün embryosu transfer edildi. ilk bi kaç gün hiç birsey hissettmedim sonra ara ara kasiklarda batmlar ve hafif göguslerde sanci ama belli belirsiz. en büyük belirtim şuydu diyebilirim: tamamen duygularim ve hissettiklerim. hamile oldugumu anlamistim. transferin 10. günü idrar testinde ikinci cizgiyi cok silik görmüstüm ve hisslerimin beni yaniltmadigini anlamistim. 12.gün betahg 108 cikti ama iki gün sonra malesef 96ya düsmüstü yani kimyasal gebelik gecirdim. degerim.gittikce düstü ve sonuc olarak adet oldum.
yani bence en önemlisi sizin duygulariniz. kendinizi iyi dinleyin. bebisiniz sizinleyse bunu hissedersiniz.. Allah kimsenin kucagini bos bırakmasin inşallah ❤
Allah razı olsun canim insaAllah Rabbim nasip eder hepimize..Allahım iyisallah tutar hayırlısıyla da kucağına alırsın . Rabbim gönlüne göre versin bende pazartesi başladım tüp bebeğe allahım hepimize yardım etsin.
amin canim insallah. aslinda 5.gün embriyosunda cok emin konusuyo doktorlar ben cok ümitlenmistim ama olmayinca olmuyoSlm cnm bende uğraşıyorum. İlk tüp bebek denemem kayseride erciyes üniversitesinde oldu dondurulmuş embriyo ve 5.gün embriyoşu .
Aynı sendeki gibi kasık ağrıları yaşadım ve fitil progesteran kullandım . 8. Gün fitil siringasinin üzerinde siyah pıhtılaşma lar vardı sonra da kanama oldu tutmadı . Şimdi bu sene yine başladık şuan ilaç aşamasındayım yine dondurulmuş embriyo transfer olucak ama çok çok çok korkuyorum . Rabbim herkese yardım etsin. ..
canım moralini bozmak istemem ama ben dış gebelik geçirdiğim de 1500 -2000 arasında kese görünmedi kahverengi leke var mı inşaallah normal gebeliktir canımkızlar benim bugün değerim 1523 çıktı çok şükür ama kese görünmedi normal mi
yok bende lekelenme falan ama yarın artık yine doktora gidicez dua edin bana olur mucanım moralini bozmak istemem ama ben dış gebelik geçirdiğim de 1500 -2000 arasında kese görünmedi kahverengi leke var mı inşaallah normal gebeliktir canım
senin tüp bebek miydi benim tüp bebekcanım moralini bozmak istemem ama ben dış gebelik geçirdiğim de 1500 -2000 arasında kese görünmedi kahverengi leke var mı inşaallah normal gebeliktir canım
yok canım kendiliğinden oldu adet olmadım üç gün sonra doktora gittim adet söktürücü için kan ver yine de deyince kanda 24 gibi çıkmıştı benim doktor kimyasal olabilir demişti sonra yükseldi 2100 kadar geldik hala kese yok sonra o gün acile gittim ve sol tüpümün şiş olduğu fark edildi ve sonra niğdeden konyaya geldim ve kürtaj oldum tekrar kan verdim ve değer düşmeyince dış gebelik teşhisi kondu zor günler geçirdim inşaallah normal gebeliktir canım inşaalllah inan çok isterimsenin tüp bebek miydi benim tüp bebek
amin inşallah canım rabbim tüm istiyenlere versin içinde de bizlereyok canım kendiliğinden oldu adet olmadım üç gün sonra doktora gittim adet söktürücü için kan ver yine de deyince kanda 24 gibi çıkmıştı benim doktor kimyasal olabilir demişti sonra yükseldi 2100 kadar geldik hala kese yok sonra o gün acile gittim ve sol tüpümün şiş olduğu fark edildi ve sonra niğdeden konyaya geldim ve kürtaj oldum tekrar kan verdim ve değer düşmeyince dış gebelik teşhisi kondu zor günler geçirdim inşaallah normal gebeliktir canım inşaalllah inan çok isterim
selam cnm forumları okuyorum yazdıkların dikkatimi çekti bizim hikayemiz tıpatıp aynı. insallah hayırlı olsun tedavimizinşaallah canım benim dış gebelikten sonra tüpüm alındı diğeri de çok iyi değilmiş onu da kapattık bakalım iki adet dondurulmuş 3. gün embriyosu bulunmakta bakalım hayırlısı artık Allahım inşaallah cümlemize nasip eder
İnşaallah canımselam cnm forumları okuyorum yazdıkların dikkatimi çekti bizim hikayemiz tıpatıp aynı. insallah hayırlı olsun tedavimiz
Merhaba canm bende 16 subatta transfer oldum oncesinde grip atlattm ama hala etkisi var tabiki. Hicbi zarari olmaz kendini kötü hissetme. Rabbim Ol dedikten sonra oksur hapsur hicbisey olmaz asla. Zaten doktorlarda diyor normal hayatiniza devam edin diye merak etme gonlumu ferah tut en önemlisi bol duaKızlar merhaba ben tüp benek yöntemiyle transferimin 5. Günündeyim ama çok fena grip oldum sürekli hapşırıp öksürüyorum acaba bunun bana tutunmaya çalışan miniğime bi zararı varmı iyice moralim bozuldu sürekli ağlayasım geliyo lütfen bana bişey söyleyebilirmisiniz??
sürekli dua ediyorum hatta annem hergün okuyor beni hergün ama bütün moralim alt üst oldu biraz önce baya hıçkırarak ağladım çok üzülüyorum inşallah bu bahanesi olmazMerhaba canm bende 16 subatta transfer oldum oncesinde grip atlattm ama hala etkisi var tabiki. Hicbi zarari olmaz kendini kötü hissetme. Rabbim Ol dedikten sonra oksur hapsur hicbisey olmaz asla. Zaten doktorlarda diyor normal hayatiniza devam edin diye merak etme gonlumu ferah tut en önemlisi bol dua
Hayir hayir olmaz ama sen boyle morelini bozarsan asıl olur.. biliyorsun stres cok onemlii.. tedbir kuldan takdir Allah tan.. sen kendini sakin tutcaksin ki olsun canim. Hic kipirdamadan yatanlarida okudum bu sitede ama olmamis. Zaten oyle hastalikli gibi olmakta iyi degilÖğ
sürekli dua ediyorum hatta annem hergün okuyor beni hergün ama bütün moralim alt üst oldu biraz önce baya hıçkırarak ağladım çok üzülüyorum inşallah bu bahanesi olmaz
Merhaba yeni katıldım sizi görünce cvp yazmak istedim benimde 16 şubatta transferim yapıldıMerhaba canm bende 16 subatta transfer oldum oncesinde grip atlattm ama hala etkisi var tabiki. Hicbi zarari olmaz kendini kötü hissetme. Rabbim Ol dedikten sonra oksur hapsur hicbisey olmaz asla. Zaten doktorlarda diyor normal hayatiniza devam edin diye merak etme gonlumu ferah tut en önemlisi bol dua
Aa oylemii cok sevindim hayirli olur insaAllah ikimiz icindee.. test tarihi ne zamanMerhaba yeni katıldım sizi görünce cvp yazmak istedim benimde 16 şubatta transferim yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?