transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Allahım iyisallah tutar hayırlısıyla da kucağına alırsın . Rabbim gönlüne göre versin bende pazartesi başladım tüp bebeğe allahım hepimize yardım etsin.

Slm cnm bende uğraşıyorum. İlk tüp bebek denemem kayseride erciyes üniversitesinde oldu dondurulmuş embriyo ve 5.gün embriyoşu .
Aynı sendeki gibi kasık ağrıları yaşadım ve fitil progesteran kullandım . 8. Gün fitil siringasinin üzerinde siyah pıhtılaşma lar vardı sonra da kanama oldu tutmadı . Şimdi bu sene yine başladık şuan ilaç aşamasındayım yine dondurulmuş embriyo transfer olucak ama çok çok çok korkuyorum . Rabbim herkese yardım etsin. ..

amin canim insallah. aslinda 5.gün embriyosunda cok emin konusuyo doktorlar ben cok ümitlenmistim ama olmayinca olmuyo

kızlar benim bugün değerim 1523 çıktı çok şükür ama kese görünmedi normal mi
canım moralini bozmak istemem ama ben dış gebelik geçirdiğim de 1500 -2000 arasında kese görünmedi kahverengi leke var mı inşaallah normal gebeliktir canım

senin tüp bebek miydi benim tüp bebek
yok canım kendiliğinden oldu adet olmadım üç gün sonra doktora gittim adet söktürücü için kan ver yine de deyince kanda 24 gibi çıkmıştı benim doktor kimyasal olabilir demişti sonra yükseldi 2100 kadar geldik hala kese yok sonra o gün acile gittim ve sol tüpümün şiş olduğu fark edildi ve sonra niğdeden konyaya geldim ve kürtaj oldum tekrar kan verdim ve değer düşmeyince dış gebelik teşhisi kondu zor günler geçirdim inşaallah normal gebeliktir canım inşaalllah inan çok isterim

amin inşallah canım rabbim tüm istiyenlere versin içinde de bizlere

inşaallah canım benim dış gebelikten sonra tüpüm alındı diğeri de çok iyi değilmiş onu da kapattık bakalım iki adet dondurulmuş 3. gün embriyosu bulunmakta bakalım hayırlısı artık Allahım inşaallah cümlemize nasip eder

selam cnm forumları okuyorum yazdıkların dikkatimi çekti bizim hikayemiz tıpatıp aynı. insallah hayırlı olsun tedavimiz

Kızlar merhaba ben tüp benek yöntemiyle transferimin 5. Günündeyim ama çok fena grip oldum sürekli hapşırıp öksürüyorum acaba bunun bana tutunmaya çalışan miniğime bi zararı varmı iyice moralim bozuldu sürekli ağlayasım geliyo lütfen bana bişey söyleyebilirmisiniz??

Merhaba canm bende 16 subatta transfer oldum oncesinde grip atlattm ama hala etkisi var tabiki. Hicbi zarari olmaz kendini kötü hissetme. Rabbim Ol dedikten sonra oksur hapsur hicbisey olmaz asla. Zaten doktorlarda diyor normal hayatiniza devam edin diye merak etme gonlumu ferah tut en önemlisi bol dua

Öğ
sürekli dua ediyorum hatta annem hergün okuyor beni hergün ama bütün moralim alt üst oldu biraz önce baya hıçkırarak ağladım çok üzülüyorum inşallah bu bahanesi olmaz

Öğ

sürekli dua ediyorum hatta annem hergün okuyor beni hergün ama bütün moralim alt üst oldu biraz önce baya hıçkırarak ağladım çok üzülüyorum inşallah bu bahanesi olmaz
Hayir hayir olmaz ama sen boyle morelini bozarsan asıl olur.. biliyorsun stres cok onemlii.. tedbir kuldan takdir Allah tan.. sen kendini sakin tutcaksin ki olsun canim. Hic kipirdamadan yatanlarida okudum bu sitede ama olmamis. Zaten oyle hastalikli gibi olmakta iyi degil

sakın üzülme olacağı olunca oluyor ben hiç yatmadım ilk transferim önceki sayfalarda değerlerimide yazdım çok istikrarlı artmıyor iki gün arayla 88 , 233, çıktı buunun üstüne dört ğün sonra 534 bunun üstüne üç gün sönra 1520 iki gün sönra yani bugünde 2170 çıktı sabit artmıyor doktorum dış gebelik bile olabilir dedi ama çok şükür bugün keseyi gördük inşalla h herşey yolunda gider üzüleceğin hiç bi sebep yok çok ggereksiz yere kendini heba eden biri olarak inan bana

Merhaba yeni katıldım sizi görünce cvp yazmak istedim benimde 16 şubatta transferim yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…