- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
Kızlar merhaba ben tüp benek yöntemiyle transferimin 5. Günündeyim ama çok fena grip oldum sürekli hapşırıp öksürüyorum acaba bunun bana tutunmaya çalışan miniğime bi zararı varmı iyice moralim bozuldu sürekli ağlayasım geliyo lütfen bana bişey söyleyebilirmisiniz??
Amin inşallah test tarihim 28 şubat 2denemem allahtan ümit kesilmezAa oylemii cok sevindim hayirli olur insaAllah ikimiz icindee.. test tarihi ne zaman
Benimde oyle 2. Denemem 28 subat test tarihimAmin inşallah test tarihim 28 şubat 2denemem allahtan ümit kesilmez
Arada bi dolaniyorum yemegi yattigim yerde degil masada yiyorum. Ananas kabak çekirdeği nar yiyorum protein agirlikli besleniyorum kabiz olmamak icin erik hosafi yiyorum sabah kalkinca. Ve en onemlisi boll dua ediyorumm.. tedbir kuldan takdir Allah tan ...Transferden sonra neler yapıyorsunuz acaba
Allah razı olsun yüreğime su serptim inşallah hayırlı haberlerinide alırız rabbim yardımcın olsun çol sevindim duyduklarımaMerhaba yumurta toplama işleminden sonra grip oldum 16 şubatta transferim yapıldı ve yine gripliydim aynı sekilde hapşırıyorum ama doktorum hapşırık ve öksürüğün gebelik üzerinde etkisi yok dedi gönlümüzü ferah tutun inşallah hayırlı haberler alırız
Ya bugün ilk defa bu kadar umutsuzluğa düştüm hatta olmazsa aileme nasıl olmadı diyeceğim diye çok üzüldüm bir sürü üzüldüm ağladım annemin kalbini kırdım sonrada onada üzüldüm niye kırdım diye iyice kafayı sıyırdım zamanda geçmiyo...Hayir hayir olmaz ama sen boyle morelini bozarsan asıl olur.. biliyorsun stres cok onemlii.. tedbir kuldan takdir Allah tan.. sen kendini sakin tutcaksin ki olsun canim. Hic kipirdamadan yatanlarida okudum bu sitede ama olmamis. Zaten oyle hastalikli gibi olmakta iyi degil
Cok kaptirma kendinii bu kadar canim bak hem kendini hemde cevrendekileri etkiliyorsun böyle.. tup bebek asamasinda olmadan once kafani dağıttığın sevdigin seyleri simdi yap kendini cok dinleme. Aklina olumsuz düşünceler illaki gelecektir bilinmezlik cok kotu bisey ama elimizden ne gelir zaten herseyin en iyisini yapmaya calisiyoruz. Allah Ol dedikten sonra hersey bahane.. tup bebekte vesile olur anca.. ne kadar kafan rahat olursa senin icin okadar iyiYa bugün ilk defa bu kadar umutsuzluğa düştüm hatta olmazsa aileme nasıl olmadı diyeceğim diye çok üzüldüm bir sürü üzüldüm ağladım annemin kalbini kırdım sonrada onada üzüldüm niye kırdım diye iyice kafayı sıyırdım zamanda geçmiyo...
Ağzından çok güzel kelimeler dökülüyor rabbim yar ve yardımcın olsun elden bişey gelmiyor ama bakalım hayırlısı olsunCok kaptirma kendinii bu kadar canim bak hem kendini hemde cevrendekileri etkiliyorsun böyle.. tup bebek asamasinda olmadan once kafani dağıttığın sevdigin seyleri simdi yap kendini cok dinleme. Aklina olumsuz düşünceler illaki gelecektir bilinmezlik cok kotu bisey ama elimizden ne gelir zaten herseyin en iyisini yapmaya calisiyoruz. Allah Ol dedikten sonra hersey bahane.. tup bebekte vesile olur anca.. ne kadar kafan rahat olursa senin icin okadar iyi
Amiinn insaAllah Rabbim hepimizin yardimcisi olsunAğzından çok güzel kelimeler dökülüyor rabbim yar ve yardımcın olsun elden bişey gelmiyor ama bakalım hayırlısı olsun
Arada bi dolaniyorum yemegi yattigim yerde degil masada yiyorum. Ananas kabak çekirdeği nar yiyorum protein agirlikli besleniyorum kabiz olmamak icin erik hosafi yiyorum sabah kalkinca. Ve en onemlisi boll dua ediyorumm.. tedbir kuldan takdir Allah tan ...
Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllah razı olsun yüreğime su serptim inşallah hayırlı haberlerinide alırız rabbim yardımcın olsun çol sevindim duyduklarıma
Yok canim kendini kasmadan normal dolasmanin bi zarari olmaz zaten cogunlukla dinleniyoruz arada bi kalkip dolaniyorum hep yatmakta iyi degil insanin agrimayan yerleri agrimaya basliyor. Zaten embriyo saglikliysa Rabbimde ol dediyse hicbisey bahane olamaz tutunmamasi icin.. gönlünü ferah tut.. rahat ol.. transferden sonra 2.gun çalışan insanlar biliyorum e onlar napsin :) ve ikiz tutmuş düşün..İçin ferahladı benimde şimdi acaba fazla mı geziyorum diyordum şükür olsun rabbim sizi çıkardı karşıma inşallah yüzümüz güler hepimizin herşey nasıp tabi rabbim ol dedikten sonra
Merhaba hoşgeldiniz ... insaAllah bebis hic birakmaz hayırlı saglikli evlat olur.. Ananasin kan sulandirma ozelligi oldugundan dolayi igne kullananlar derken kan sulandirici igne kullananlar ananas yemesinmi yanlismi anladm acaba. Ben kan sulandirici igne kullaniyorum çünküKizlar selam ben de yeni uyeyim :) ama cok onceden beri yaninizda sayilirim.Transfer oncesi ve sonrasi surecimde bana cok yardimci oldunuz.Hepinize tesekkur ederim.
Benim 5.gun embriyosuydu 10.gun test yaptirdim pozitif oldugunu ogrendik,kisa bir sure cok sevindik ama kan deger sonucum dusuk oldugundan umitlenmemem soylendi.Kan testleri sonucuna gore belli olacakmis.Dualarinizi eksik etmeyin hepimiz icin.Gene de poztif oldugu icin cok mutluyum hala umit var.Sizle de transfer sonrasi nelere dikkat ettigimi ve ne yasadigimi paylasmak istedim.
-Kullandigim ilaclar(Folik asit,estrofem,crinone jel)
-Transfer sonrasi 4 gun ananas yedim yararlarini yabanci sitelerde de arastirdim tavsiye ediyorum en azindan meyveama kan sulandirici ozelligi oldugundan igne kullananlara tavsiye edilmedigini okudum.
-İlk 3 gun dikkat ettim, evde gezindim yemek yaptim.Agir olmayan bulasiklari yikadim,agir kaldirmadim,merdiven inip ciktim,2-3litre arasi su ictim,surekli tuvalete ciktim,etrafi toparladim.Olumlu olumsuz herseyi dusundum.
-Beslenme olarak; karbonhidrati azalttim, protein yedim her sabah yumurta digerlerini ise haftada 1-2 olacak sekilde tukettim,balik,salata,baklagil,haslama sebze,meyve aslinda ne tavsiye ediliyorsa onlara dikkat ettim,internette de yaziyor cok guzel aciklamali.
Belirtilerim:
-Yumurtalik agrisi gibi agrilar
-Gaz sancisi
-Goguslerin buyumesi ve acisi
-Bir kac kere mide bulantisi
(Aslinda Crinone jelin de yan etkilerinde yaziyor o yuzden takilmamak lazim.)
Bunlar 10 gun boyunca bazen artarak bazen azalarak devam ettiler ama hamile oldugumu anlamistim adet belirtilerimde bunlar olmazdi.Jeli de kullanmaya baslamis bulunmustum ama transfer oncesinde hic boyle etkiler gostermemisti.Fakat baska arkadaslarimda belirtiler cok alakasiz oldu yani herkes de ayni olacak diye birsey cidden yokmus onu gordum:)kimisinde hicbisey yoktu cunku.O yuzden sartlanmamak lazim yoksa insan uzuluyor.Hepimiz icin umit hep var.
Transfer sonrasi ikinci gun cok hafif kan gibi akinti icinde birsey geldi onun disinda hic kanama veya kahvrengi akintim olmadi buna bile uzulmustum bir ara neden yok diye
Sizlerle yasadiklarimi topluca paylasmak istedim umarim yardimci olabilmisimdir ya da olabilirim.Ve hepimizin yuzu en sonunda guler ☺
Cok tesekkur ederim amin hepimize ☺devami da saglikli gelir insallah.Merhaba hoşgeldiniz ... insaAllah bebis hic birakmaz hayırlı saglikli evlat olur.. Ananasin kan sulandirma ozelligi oldugundan dolayi igne kullananlar derken kan sulandirici igne kullananlar ananas yemesinmi yanlismi anladm acaba. Ben kan sulandirici igne kullaniyorum çünkü
Anladım canim teşekkür ederimCok tesekkur ederim amin hepimize ☺devami da saglikli gelir insallah.
Evet kan sulandiri igne kullaniyorsaniz ya da hap farketmez, ananas yenmese daha iyi olur yaziyordu bir kac yerde,sebebi de kani sulandirma etkisi oldugu demislerdi o konuda emin olmadigimdan kan sulandirici kullananlara tavsiye etmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?