Aynen bende de.kacinci denemen bu
Agri durumu yok gibi bisey.o yuzden moralim cok bozuluyo.transfere girereken evet hemde bukez biraz gec aldilar soylenen saatten bayaaa sıkıstım zaten onun yuzunden transfer anina cok adapte olamadimSenin ağrı sizi durum nasıl. Birde birşey sormak istiyorum transfere girerken idrara sıkışık mi girdin.
Evet iyimidir degilmidir bilemedim.Allah im nasip eder insallah.İlk denemem benim.Seninde mi yok ağrın?
Canım kalbini bozma. İyisallah tutar . Rabbim hepimizin gönlüne göre versinAgri durumu yok gibi bisey.o yuzden moralim cok bozuluyo.transfere girereken evet hemde bukez biraz gec aldilar soylenen saatten bayaaa sıkıstım zaten onun yuzunden transfer anina cok adapte olamadim
Amin insallah canimCanım kalbini bozma. İyisallah tutar . Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Hayirli olsun darisi bize insallah 6.gunu ciktiysa ikiz bile olabilir canimKızlar Merhaba transferin 9. Günündeyim. 2 tane blast transferi oldu. Transferin. 6.8.9. Günleri idrar testi silik cikti 2.çizgi test günüm yarın. Acaba idrara göre varmıdır ya
Belirtilerin nelerdi canimInsallah canı allah razı olsun. Yarın kesin sonuç artik☺☺
Insallah canim bence hamilesin.demekki agri olmasada olumlu olabiliyomusKaşık batması bel ağrısı ama çok fazla değil bu belirtiler. Karnım şişti. Allahtan hayırlısi son saatler inşallah bebklerim benimledir
Ben Mersin Tüpbebek merkezindeCanim sen nerde yaptirdin tedavini
Mwmnunnkaldin mi canım ordan. 2 kez oraya yaptırdım bende. Bunu ankarada yaptirdimBen Mersin Tüpbebek merkezinde
Hayırlı olsunnnnn :) değer katlanarak artsın inşallah..Canlar şükürler olsun kan degerim. 50.91 inşallah hayırlı olur. Rabbim isteyen dileyen herkese güzel duygular nasip etsin.allahim kimsenin kucağıni boş birakmasin
Canım gözün aydın hayırlı olsun inşallahCanlar şükürler olsun kan degerim. 50.91 inşallah hayırlı olur. Rabbim isteyen dileyen herkese güzel duygular nasip etsin.allahim kimsenin kucağıni boş birakmasin
Gözün aydın olsun . İyisallah hayırlısıyla alırsın kucağınaCanlar şükürler olsun kan degerim. 50.91 inşallah hayırlı olur. Rabbim isteyen dileyen herkese güzel duygular nasip etsin.allahim kimsenin kucağıni boş birakmasin
Canım gözün aydın.. Hangi doktora gittnCanlar şükürler olsun kan degerim. 50.91 inşallah hayırlı olur. Rabbim isteyen dileyen herkese güzel duygular nasip etsin.allahim kimsenin kucağıni boş birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?