transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Senin ağrı sizi durum nasıl. Birde birşey sormak istiyorum transfere girerken idrara sıkışık mi girdin.
Agri durumu yok gibi bisey.o yuzden moralim cok bozuluyo.transfere girereken evet hemde bukez biraz gec aldilar soylenen saatten bayaaa sıkıstım zaten onun yuzunden transfer anina cok adapte olamadim

Agri durumu yok gibi bisey.o yuzden moralim cok bozuluyo.transfere girereken evet hemde bukez biraz gec aldilar soylenen saatten bayaaa sıkıstım zaten onun yuzunden transfer anina cok adapte olamadim
Canım kalbini bozma. İyisallah tutar . Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Transferimin 7. günü bugün ve transfer gününden itibaren kasıklarımda hep bi gurultu gibi bisey oluyo.gaz değil ama ne olduğunu çok merak ediyorum.aranızda böyle bişey olan var mı?

Kızlar Merhaba transferin 9. Günündeyim. 2 tane blast transferi oldu. Transferin. 6.8.9. Günleri idrar testi silik cikti 2.çizgi test günüm yarın. Acaba idrara göre varmıdır ya

Dora0325 canım senin doktorun kimdi hangi hastanede yaptrdın..bnmde ikinci denememdi olumsuz oldu çok üzgünüm.. İnşallah Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.

Canlar şükürler olsun kan degerim. 50.91 inşallah hayırlı olur. Rabbim isteyen dileyen herkese güzel duygular nasip etsin.allahim kimsenin kucağıni boş birakmasin
Gözün aydın olsun . İyisallah hayırlısıyla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…