transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Yaa bnde mehmet erdemi düşünüyorum canım kaçıncı denemendi bnm ikinci tutmadı üçe mehmet hocaya gitcm nasıl memnun kaldın mı
Benim mehmet hoca da ilk denemem di. Ben çok memnunum kendisinden. Bu kadar mı parayi ikinci plana atarlar. İlk gittiğim klinik çok paraciydi. Ama mehmet ve ahmet hocanın öyle bi derdi yok.bu ara da 6 tane 5. Gün dondurulmus um var.kendilerine çok guvendi gittim.hiç de pişman olmadım. Tavsiye ederim.ha şunu söyliyim çok konuşmuyor. Ama hiçbir soru da hava da bırakmaz. Az laf çok iş felsefesi

Kızlar Merhaba transferin 9. Günündeyim. 2 tane blast transferi oldu. Transferin. 6.8.9. Günleri idrar testi silik cikti 2.çizgi test günüm yarın. Acaba idrara göre varmıdır ya
Hiç bekleme hemen kan testi yaptırmış benimde 2 blaster transfer edildi 7. Gün idrar silik kan 43 çıktı inşallah gebesindir hayırlı olsun canim

Mwmnunnkaldin mi canım ordan. 2 kez oraya yaptırdım bende. Bunu ankarada yaptirdim
Bende ilk bu merkez sonra Adana Acıbadem sonra tekrar ilk hastanemde denedim çok memnun kaldım doktorumuz çok ii di artı işin önemli kısmı labaratuvar kısmı bence çok iiler

Arkadaslar opu dan ve transferden sonra hangi ilaclari kullandiniz

Ben bir sürü ilaç kullanıyorum :) Trdaviye başladığım andan itibaren 4 tane vitaminim var.Opu sonrası dondurulduğu için ilaç kullanmadım başka ama birde şekerim yüksek çıkınca biraz,onun içinde bir ilaç kullanmaya başlamıştım...

Transfer öncesi tsh biraz yüksek diye ona da başladım.Coraspin,prednol,crinone jel,clexan kan sulandırıcı,estrofem.Daha sayayım mı

Haa,birde transfer sonrası hastanede proluton diye bir iğne vurdular,1 hafta sonra bi tane daha vurdur dedi.Yani yarın onu vurduracağım...

Ben jelle estrofem kullaniyorum sadece benimki sanki biraz az gibi

Merhaba kızlar benim 4. denemem bu bir normal 2 dondurulmuş denedim hic gebelik olmadi .Pazartesi günü transferim yapıldı ve benim nabzım önceden 60 geçmemesine rağmen şimdi yüzlerde coraspirin yapar mi bir bilginiz var mi k

Başka kullandığınız ilaçlar var mı? Estrofem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…