Evet estrofem 2×1 jel vajinal 2×1 vitamin ve coraspirin kullandığım ilaçlar ama pazartesi transferim oldu dün doktorum lucrin iğne vurdurdu bir kereye mahsus benim 4.gun transferiydi
4.denemem demissin ve seninle ayni ilaclari kullaniyoruz.drun ek olarak tutunmaya yardimci baska ilaclar vermemis.kimisi haftalik igne kullanmis kimisi prednol kullanmis.birde canim onceki negatiflerle ilgili bir arastirma yapildimiEvet estrofem 2×1 jel vajinal 2×1 vitamin ve coraspirin kullandığım ilaçlar ama pazartesi transferim oldu dün doktorum lucrin iğne vurdurdu bir kereye mahsus benim 4.gun transferiydi
Tam tersi ayaklarım buz gibi ve çok sık idrara çıkıyorum sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum çünkü transfer önceside sık gidiyordum o yüzden belirti olduğunu düşünmüyorum
Ne hastaligi canim gecmis olsunPrednol 4 gün kullandım yumurta toplamadan sonra kronik bir hastalığım hastalığım var benim ilkinde rahimde sıvı gözüktü sonra tüplerim bağlandı başarısızlığı ona bağladılar ötekilerde rahim 7 yi geçemedi gibi ona bağlandı bu sefer sorun yok gibi rahim 10 kusur embriyolar kaliteli dendi bilemiyorum inş olur ben elimden geleni yaptim öncekilerde dinlenmemiştim pek su an daha dikkat ediyorum kısmet bakalim
Ben transferden sonra;Arkadaslar opu dan ve transferden sonra hangi ilaclari kullandiniz
Ayrıca yüzüme ateş basıyor ayaklarım buz gibi
Benimde transferimin 8.günü.transferden sonra sürekli çarpıntılarım ve ateş basması problemi var.adet belirtime çok benzediği için çok moralim bozulmuştu.demek ilaçtan da olabilirmiş.içim rahatladı.Estrofemden kaynaklandığını düşünüyorum ben.Ateş basmasıyla birlikte olabilir...
Benimde transferimin 8.günü.transferden sonra sürekli çarpıntılarım ve ateş basması problemi var.adet belirtime çok benzediği için çok moralim bozulmuştu.demek ilaçtan da olabilirmiş.içim rahatladı.
Canım ben 3 düşük yaşadım öncesinde. Cd56 diye bi test yaptilar rahimden parça alarak sonuca göre tranferden 1 hafta önce serum tedavisine başladılar.bakalım sonucu çok merak ediyorum.Çölyak hastasiyim ben gupse_02 senin merkez çok detaycı sanirim geçen serumu eşimde tv de izlemiş olmazsa oyle yaparız dedi ümitsizlik hat safhada bizde yani
Kasık ağrılarım var iki gündür.nedeni olumlumu olumsuzmu bilemiyorumKesinlikle ilactan canımBaşka belirtilerin var mı? Ağrı lekelenme falan.Gerçi benim doktorum onlarda olabilir ama ilaçların etkisi olacaktır,belirti arama demisti.Ve bende de hiç bişey yok...
Amin.inşallah hepimizin hakkında hayırlı olan pozitifi görmektir.istanbul bahçecide tedavi oluyorum.Inşallah hakkında hayırlısı olur istanbuldami tedavi oluyorsun mahsuru yoksa hangi merkez acaba
Amin.inşallah hepimizin hakkında hayırlı olan pozitifi görmektir.istanbul bahçecide tedavi oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?