transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim ki de mustafa bey.belki birbirimizi görmüşüzdür bile:))
Biz de son çare olarak geldik bahçeciye.benim için de baya zor oluyo gidip gelmek.inşallah senin hiç ihtiyacın kalmaz ve bu ay hamilelik haberini alırız.

İnşallah...

Bizde çok uzaktayız.Senin test tarihin ne zaman?

1 martta transferim oldu 16 martta tahlil yapılacak dendi.neden okadar geç tahlil tarihi verildi anlamadım.senin de 15 gün sonra mı?senin tarihler ne durumda.

Evet benimde 15. Gün.3 martta transferim oldu,18 mart test tarihim.Ama ben sordum sonra çok geç değil mi diye,12. Gün yapabilirsin dedi...

Necati beyle konuştuktan sonra aşırı bir rahatlama oldu bende.Normalde tam tersi aşırı stresli endişeliyimdir.Çok korkuyordum nasıl geçireceğim günleri böyle diye.
Ama şimdi yavaş yavaş başladı korkum...

Ben transferden sonra;
Progestan 50mg iğne günde 2 tüp
Clexan 0.4 iğne
Sabah 2 akşam 2 estrofem
Vitamin olarak decavit ve omega3
Ve haftada 1 intralipid serum kullanıyorum.
Canim ben de Claxane igne oluyorum. Ama bende kan pihtilasmasi sorunu var. Homozigot Heterozigot ve PAİ 4G mutasyonlari var. Şu an her gün EDUPRİN gün aşırı da Clexane igne oluyorum. Eğer pozitif olursa sonuç her gün vurmaya baslicam

Bende de heterozigottu bitanesi mthr 677 galiba.tam adını hatirlayamadım.aslinda sulandirici olarak coraspin kullaniyodum.3 gün önce doktoruma israr ettim iğne versin diye korkutuğum için.coraspini birakip igneye başlattı.

Kaşık batması bel ağrısı ama çok fazla değil bu belirtiler. Karnım şişti. Allahtan hayırlısi son saatler inşallah bebklerim benimledir
Kaşık batması bende de oluyor bel ağrısı ama sürekli değil karnım da şiş :) test yaptırdın mı ?

Ben ilk günlerde çok kötüydüm.ağlama krizleri falan yaşadım ama gün geçtikçe sakinleştim.şimdi bi saniyem digerini tutmuyo zaten.bi umutlanıyorum,bi olmamıştır diyip mahsunlaşıyorum.cesaretimi toplarsam ozamana kadar, pazartesi veya salı test yapabilirim belki.

Kızlar ben salı günü transfer oldum. Çok sık idrara çıkıyorum. Bi ateş basıyor bir üşüyorum. Ayaklarım buz gibi. Birde bugün sabah 6 da kasigima çok şiddetli bir ağrı girdi. Çok kötüydü. Sonra 1 saat önce yine aynı kramp girdi. Korktum çok. Kötüsünü aklıma getirmek istemiyorum. Benim gibi olan varmı. ???
Birde bu ikinci denemem ilk denemede 8. Gun adet olmuştum. Bunda doktor test tarihini 16 marta verdi. Erken gibi ama bilmiyorum. Bi fikriniz varmı kızlar . Yardım edin nolur

Amin kızlar hepimizin pozitif haberlerini alırız inş. Benim iki merkezde de test tarihini 10 gün dediler bu sonuncuyu farklı yerde yaptırdım temkinli olmak için o kadar geç yapın demişlerdir bence

Benimde ben hariç herkes olumlu düşünüyor elimde değil sanırım sonra çok üzülmemek için belkide ben olmamıştır diyorum sonra bana çok karamsarsin diyorlar anlamıyor sanırım en yakınlarımız bile bizi

Üşümek ve sıcak basması bende de oluyo.sanırım ilaçlardanmış.kasık ağrının sebebini bilemem ama temennim tutunma belirtisi olması.ağrı eşiğine göre ağrının şiddeti herkese göre değişir o yüzden korkma.belki bebişin burdayım diyodur:)
Bukadar hormon ilaçları kullanırken 8. Günden adet olmuş olman şaşırttı.öyle bir ihtimalin olduğunu öğrenmiş oldum.
Bir de test tarihinle ilgili burda 7. Gün bile öğrenenler var.bilemiyorum ama doktorun dediyse mis gibi erkenden sonucunu öğrenirsin işte ne güzel

Tutunma belirtisi böyle birşey olabilirmi . Çok şaşırtıcı. Test gününü düşünmek bile kalp ritmimi bozuyor. Çünkü ben bütün tedavilerde klomen lerde aslilamalqrda bile test yapmama gerek kalmadan adet oldum. Gecen seneki tüp bebektede 8. Gun oldum. Hemşire de şaşırdı ve ondan erken verdi tarihi sanırım. Gaz durumun nedir canım. Birde yatiyormusun yoksa günlük hayatına devamı ediyorsun merak ettim

İnternetten araştırdım az önce blast transferlerde transfer tarihinin üstüne iki hafta ekleniyomus gebelik hesaplamada... oyle de hesaplayinca son adet tarihine denk geliyor doğru hesaplamidim bilmeden kesin bilgi 4+2 deyim
Bize de böyle hesaplara boğulmak nasip olur inşallah :)
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…