Eveet,Erbil bey doktorum.Senin?Evet.sen de mi ordansın yoksa? :)
Benim ki de mustafa bey.belki birbirimizi görmüşüzdür bile:))
Biz de son çare olarak geldik bahçeciye.benim için de baya zor oluyo gidip gelmek.inşallah senin hiç ihtiyacın kalmaz ve bu ay hamilelik haberini alırız.
1 martta transferim oldu 16 martta tahlil yapılacak dendi.neden okadar geç tahlil tarihi verildi anlamadım.senin de 15 gün sonra mı?senin tarihler ne durumda.İnşallah...
Bizde çok uzaktayız.Senin test tarihin ne zaman?
Valla aslına bakarsan normal gebelik gibi son adetten hesapladim hcg degeride haftayı gosteriyomus ona dayanarak söyledim tıbben kaçıncı haftadyim bilmiyorunCanım nasıl hesapladın ben ne kadarlık olduğumu bilmiyorum
1 martta transferim oldu 16 martta tahlil yapılacak dendi.neden okadar geç tahlil tarihi verildi anlamadım.senin de 15 gün sonra mı?senin tarihler ne durumda.
Canim ben de Claxane igne oluyorum. Ama bende kan pihtilasmasi sorunu var. Homozigot Heterozigot ve PAİ 4G mutasyonlari var. Şu an her gün EDUPRİN gün aşırı da Clexane igne oluyorum. Eğer pozitif olursa sonuç her gün vurmaya baslicamBen transferden sonra;
Progestan 50mg iğne günde 2 tüp
Clexan 0.4 iğne
Sabah 2 akşam 2 estrofem
Vitamin olarak decavit ve omega3
Ve haftada 1 intralipid serum kullanıyorum.
Bende de heterozigottu bitanesi mthr 677 galiba.tam adını hatirlayamadım.aslinda sulandirici olarak coraspin kullaniyodum.3 gün önce doktoruma israr ettim iğne versin diye korkutuğum için.coraspini birakip igneye başlattı.Canim ben de Claxane igne oluyorum. Ama bende kan pihtilasmasi sorunu var. Homozigot Heterozigot ve PAİ 4G mutasyonlari var. Şu an her gün EDUPRİN gün aşırı da Clexane igne oluyorum. Eğer pozitif olursa sonuç her gün vurmaya baslicam
Kaşık batması bende de oluyor bel ağrısı ama sürekli değil karnım da şiş :) test yaptırdın mı ?Kaşık batması bel ağrısı ama çok fazla değil bu belirtiler. Karnım şişti. Allahtan hayırlısi son saatler inşallah bebklerim benimledir
Ben ilk günlerde çok kötüydüm.ağlama krizleri falan yaşadım ama gün geçtikçe sakinleştim.şimdi bi saniyem digerini tutmuyo zaten.bi umutlanıyorum,bi olmamıştır diyip mahsunlaşıyorum.cesaretimi toplarsam ozamana kadar, pazartesi veya salı test yapabilirim belki.Evet benimde 15. Gün.3 martta transferim oldu,18 mart test tarihim.Ama ben sordum sonra çok geç değil mi diye,12. Gün yapabilirsin dedi...
Necati beyle konuştuktan sonra aşırı bir rahatlama oldu bende.Normalde tam tersi aşırı stresli endişeliyimdir.Çok korkuyordum nasıl geçireceğim günleri böyle diye.
Ama şimdi yavaş yavaş başladı korkum...
SüpersinValla aslına bakarsan normal gebelik gibi son adetten hesapladim hcg degeride haftayı gosteriyomus ona dayanarak söyledim tıbben kaçıncı haftadyim bilmiyorun
Evet canım pozitif sonucum.darısı sana olur insallahKaşık batması bende de oluyor bel ağrısı ama sürekli değil karnım da şiş :) test yaptırdın mı ?
Üşümek ve sıcak basması bende de oluyo.sanırım ilaçlardanmış.kasık ağrının sebebini bilemem ama temennim tutunma belirtisi olması.ağrı eşiğine göre ağrının şiddeti herkese göre değişir o yüzden korkma.belki bebişin burdayım diyodur:)Kızlar ben salı günü transfer oldum. Çok sık idrara çıkıyorum. Bi ateş basıyor bir üşüyorum. Ayaklarım buz gibi. Birde bugün sabah 6 da kasigima çok şiddetli bir ağrı girdi. Çok kötüydü. Sonra 1 saat önce yine aynı kramp girdi. Korktum çok. Kötüsünü aklıma getirmek istemiyorum. Benim gibi olan varmı. ???
Birde bu ikinci denemem ilk denemede 8. Gun adet olmuştum. Bunda doktor test tarihini 16 marta verdi. Erken gibi ama bilmiyorum. Bi fikriniz varmı kızlar . Yardım edin nolur
İnternetten araştırdım az önce blast transferlerde transfer tarihinin üstüne iki hafta ekleniyomus gebelik hesaplamada... oyle de hesaplayinca son adet tarihine denk geliyor doğru hesaplamidim bilmeden kesin bilgi 4+2 deyimSüpersin
Tutunma belirtisi böyle birşey olabilirmi . Çok şaşırtıcı. Test gününü düşünmek bile kalp ritmimi bozuyor. Çünkü ben bütün tedavilerde klomen lerde aslilamalqrda bile test yapmama gerek kalmadan adet oldum. Gecen seneki tüp bebektede 8. Gun oldum. Hemşire de şaşırdı ve ondan erken verdi tarihi sanırım. Gaz durumun nedir canım. Birde yatiyormusun yoksa günlük hayatına devamı ediyorsun merak ettimÜşümek ve sıcak basması bende de oluyo.sanırım ilaçlardanmış.kasık ağrının sebebini bilemem ama temennim tutunma belirtisi olması.ağrı eşiğine göre ağrının şiddeti herkese göre değişir o yüzden korkma.belki bebişin burdayım diyodur:)
Bukadar hormon ilaçları kullanırken 8. Günden adet olmuş olman şaşırttı.öyle bir ihtimalin olduğunu öğrenmiş oldum.
Bir de test tarihinle ilgili burda 7. Gün bile öğrenenler var.bilemiyorum ama doktorun dediyse mis gibi erkenden sonucunu öğrenirsin işte ne güzel
Bize de böyle hesaplara boğulmak nasip olur inşallah :)İnternetten araştırdım az önce blast transferlerde transfer tarihinin üstüne iki hafta ekleniyomus gebelik hesaplamada... oyle de hesaplayinca son adet tarihine denk geliyor doğru hesaplamidim bilmeden kesin bilgi 4+2 deyim
Amin inşallah canım hepiniz alırsınız inşallah müjdeli haberi rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeğini boşa cikarmasinBize de böyle hesaplara boğulmak nasip olur inşallah :)
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?