Bende hesapladım 4+ 2 gösteriyo ama ben emin olamıyorum :)İnternetten araştırdım az önce blast transferlerde transfer tarihinin üstüne iki hafta ekleniyomus gebelik hesaplamada... oyle de hesaplayinca son adet tarihine denk geliyor doğru hesaplamidim bilmeden kesin bilgi 4+2 deyim
Acaba aynı gun mu transfer olduk benim 22 subat??Bende hesapladım 4+ 2 gösteriyo ama ben emin olamıyorum :)
23 şubat ta benim 3. Gün transferi 7 hücreliydiAcaba aynı gun mu transfer olduk benim 22 subat??
Senin 5. Gün transferimiAcaba aynı gun mu transfer olduk benim 22 subat??
Gaz problemim var ama daha önce de progestan kullandığım için onun gaz yaptığını duymuştum.Tutunma belirtisi böyle birşey olabilirmi . Çok şaşırtıcı. Test gününü düşünmek bile kalp ritmimi bozuyor. Çünkü ben bütün tedavilerde klomen lerde aslilamalqrda bile test yapmama gerek kalmadan adet oldum. Gecen seneki tüp bebektede 8. Gun oldum. Hemşire de şaşırdı ve ondan erken verdi tarihi sanırım. Gaz durumun nedir canım. Birde yatiyormusun yoksa günlük hayatına devamı ediyorsun merak ettim
Bi gün var aramızda ...evet 5. Gün transferiydi benim dondurulmuş embriyoydu ... 2. Denemede pozitif gördük çok sukurSenin 5. Gün transferimi
Hmm ne ne güzel allar kucağımıza Almayıda nasip etsin inşl evet 3-4 gün benden önde sayılırsınBi gün var aramızda ...evet 5. Gün transferiydi benim dondurulmuş embriyoydu ... 2. Denemede pozitif gördük çok sukur
Canım okadar değişik psikolojilereyiz ki anlıyorum seni. Herşey Rabbim den cansız yumurtaya can veren o . Bende uzanıyorum sık sık . Wc ye kalkıyorum ve yemek için kalkıyorum. Biraz oturuyorum kur an okuyorum ve tekrar uzanıyorum. Transfer sırasında çok fazla karnıma bastırılarak baktılar. Hala onun ağrıları var ilaçların etkisidir var tabi . Agri durumun ne senin? Birde sana hz zekeriya peygamberin duasını okumanı tavsiye ederim . İki duası var elimden hiç düşmüyor . Sende sürekli oku kalbini bozma . Rabbim iyisallah gonlumuzdekini verir.Gaz problemim var ama daha önce de progestan kullandığım için onun gaz yaptığını duymuştum.
Yatma durumuna gelince benim o süreç biraz ters işledi.ilk 3 gün tutması için yatman lazım dediler ama ben tahmin edemeyeceğin kadar telaş yapıp tutmicak diyip ilk gün kapıları tekmeleyip ağlama krizlerine girdim.ve sonra da kesin bunu yaptığım için tutmaz diyip rahatladım.şimdi de yatıyorum gün boyu.saçmaladım farkındayım ama Allah acır halime inşallah.ne diyim.
5.Gun embriyosu için geçerli transfer tarihinin üstüne iki hafta ekleyerek gebelik hesaplama sizinki 3. Gün olduğu icin arada bi kaç gün oynuyo evetHmm ne ne güzel allar kucağımıza Almayıda nasip etsin inşl evet 3-4 gün benden önde sayılırsın
Ben de transferde su içmek için biraz geç kalmıştım.o yüzden fazla sıkışık değildim.haliyle daha net görebilmek adına çok fazla bastırdılar.ama sonrasında bastırdıkları yerde bi ağrı olmadı.icerden sızlama gibi bi agrı oldu 3 gün.sonra geçti.simdi de 2 gündür kasıklarımda adet ağrısına benzer bi ağrı var.Canım okadar değişik psikolojilereyiz ki anlıyorum seni. Herşey Rabbim den cansız yumurtaya can veren o . Bende uzanıyorum sık sık . Wc ye kalkıyorum ve yemek için kalkıyorum. Biraz oturuyorum kur an okuyorum ve tekrar uzanıyorum. Transfer sırasında çok fazla karnıma bastırılarak baktılar. Hala onun ağrıları var ilaçların etkisidir var tabi . Agri durumun ne senin? Birde sana hz zekeriya peygamberin duasını okumanı tavsiye ederim . İki duası var elimden hiç düşmüyor . Sende sürekli oku kalbini bozma . Rabbim iyisallah gonlumuzdekini verir.
Canım ne zaman belli olacak seninBen de transferde su içmek için biraz geç kalmıştım.o yüzden fazla sıkışık değildim.haliyle daha net görebilmek adına çok fazla bastırdılar.ama sonrasında bastırdıkları yerde bi ağrı olmadı.icerden sızlama gibi bi agrı oldu 3 gün.sonra geçti.simdi de 2 gündür kasıklarımda adet ağrısına benzer bi ağrı var.
Pazartesi ya da salı test yapıcam.bana kalsa yarın 9. Günümde yaparım ama eşim izin vermiyo.Canım ne zaman belli olacak senin
4.gun embriyonun transfer edildiğini öğrendim ertesi gun transferim oldu. Siz daha önce hiç 4.gun embriyo transferi duydunuz mu ?
Evet duymuştum ben. Marula dedikleri dönem oluyor.iyi kalitede embriyon. Hiç kalbini bozma iyisallah tutar4.gun embriyonun transfer edildiğini öğrendim ertesi gun transferim oldu. Siz daha önce hiç 4.gun embriyo transferi duydunuz mu ?
canım hadi hayırlısı ama idrar testlerine güvenme..bnde mehmet erdemle görüşcm bi bakalım ne dick..sonuçta iki kez denedim belki dinlen der yada yapalım bilemedim ama maddi olarak uygun değilz bakalım artıkPazartesi ya da salı test yapıcam.bana kalsa yarın 9. Günümde yaparım ama eşim izin vermiyo.
Bu arada sen tekrar ne zaman düşünüyosun?
Hadi hayırlısı inşallah.tedaviye başladığın zaman mutlaka haber ver.kalbimden seni düşünerek dua edicem.inşallah tez zamanda versin rabbim.Yaa
canım hadi hayırlısı ama idrar testlerine güvenme..bnde mehmet erdemle görüşcm bi bakalım ne dick..sonuçta iki kez denedim belki dinlen der yada yapalım bilemedim ama maddi olarak uygun değilz bakalım artık
Neticede tabiki Rabbim nasip edecek o ayri.benim aralikta bir negatifim var blast emb.dedi dr.%60 oran verdi ama sonuc negatif.neden tutmadi dedim olabilir dedi.bu tedaviye de aniden baslamak zorunda kaldim cunku bende rezerv azligi var yumurta gorunce baslayalim dedi bisey diyemedim.yine blast dedi ve ben 2 gundur aglama krizindeyim.bide bana tutunma icin jel ve estrofem disinda bisey vermedi.okadar moralim bozukki.yazik annem de uzuluyo benim yuzumden.ama surekli aglayasim geliyoTQ Kalite yani en iyi kaliteymis embriyolar hatta merkezdeki öteki dr 6 .gune gider demesine karşın sadece iki yumurtam dollendigi için transfer etmek istedi.Hatta öteki dr in fikir beyan etmesinede sinirlendi.buda benim aklıma takildi. En iyi yer anne rahmidir dedi madem oyle neden çoğunluk 5 veya 6 güne gidiyorda 4.gun tercih edilmiyor.transger günü çok soru işaretiyle girdim içeri açıkçası. Sonra dedimki rabbim nasip edecekse her şekilde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?