- 5 Ocak 2016
- 170
- 170
- 23
- 34
Canım bak şöyle söyleyim. Kimi doktor bLast yumurta olup olmadığını görmek istiyor. Kimiside bunun anne karnında oluşmasını daha mantıklı buluyor. Çok değişik bu yumurta konusu. İki doktorla görüştüm bu konuyu. Ablam a 4 gün embriyo şu transfer edildi. Niye dedim. Artık marula halinde dedi anne karnının sıcaklığıyla gömülecek dedi. Ama benim transferim 5. Gün embriyoşu bunda kaliteli buluyor ama son evrenin yani ic sivi ve dis sivi halini tuttunmadan kendini biraktigini dusunuyor.. kendi doktorum da çok kaliteli dedi. Ama ne olursa olsun Rabbim nasip edicek. Rabbim ol derse herşey olur. Kalbini bozma iyisallah tutar.TQ Kalite yani en iyi kaliteymis embriyolar hatta merkezdeki öteki dr 6 .gune gider demesine karşın sadece iki yumurtam dollendigi için transfer etmek istedi.Hatta öteki dr in fikir beyan etmesinede sinirlendi.buda benim aklıma takildi. En iyi yer anne rahmidir dedi madem oyle neden çoğunluk 5 veya 6 güne gidiyorda 4.gun tercih edilmiyor.transger günü çok soru işaretiyle girdim içeri açıkçası. Sonra dedimki rabbim nasip edecekse her şekilde olur.
Canım senin doktorun kimdiNeticede tabiki Rabbim nasip edecek o ayri.benim aralikta bir negatifim var blast emb.dedi dr.%60 oran verdi ama sonuc negatif.neden tutmadi dedim olabilir dedi.bu tedaviye de aniden baslamak zorunda kaldim cunku bende rezerv azligi var yumurta gorunce baslayalim dedi bisey diyemedim.yine blast dedi ve ben 2 gundur aglama krizindeyim.bide bana tutunma icin jel ve estrofem disinda bisey vermedi.okadar moralim bozukki.yazik annem de uzuluyo benim yuzumden.ama surekli aglayasim geliyo
Ayy canım ya Allah razı olsun çok sağol haber vercm inşallah seninde bebişler tutunmuştr inşallahhhhhHadi hayırlısı inşallah.tedaviye başladığın zaman mutlaka haber ver.kalbimden seni düşünerek dua edicem.inşallah tez zamanda versin rabbim.
Hem belki bi bakmışsın kendiliğinden hamile kalırsın.bana doktorlar "senin normal yolla hamile kalman çok zor"demişlerdi ama 3 kere hamile kaldim.hem de 2. hamileliğimde kapalı olan tüpümün tarafında yumurta vardı.doktor imkansız bu ay dedi ve o tüpümden hamile kalmıştım.hepimiz şok olmuştuk.tıp herşeyi açıklayamaz.Allah ol dedimi olur.içini ferah tut olurmu
Adanada yaptirdim baskentteCanım senin doktorun kimdi
Canım Allah yardımcın olsun.. Bnde ankarada yaptım bana da doktorm hiç sorun yok kesin gibi dedi ama olmadı çok ağladım ama elden bişey gelmiyor hep hayırlısını ve sağlıklısını istedim demek ki hayırlı değil deyip teselli oldumAdanada yaptirdim baskentte
Sen ankarada nerde yaptirdin canim.Canım Allah yardımcın olsun.. Bnde ankarada yaptım bana da doktorm hiç sorun yok kesin gibi dedi ama olmadı çok ağladım ama elden bişey gelmiyor hep hayırlısını ve sağlıklısını istedim demek ki hayırlı değil deyip teselli oldum
Ben de öyle duydum insan şaşırıyor hamile miyim derken bi anda 4+... oluveriyorBende hesapladım 4+ 2 gösteriyo ama ben emin olamıyorum :)
Test tarihi icin erken degilmi.genelde 10 gun sonra test tarihi olarak belirlenirMerhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 4 martta transferim yapıldı yarın test tarihi verdi doktorum heyecanla bekliyorum ama çok da umutsuzum hiç bir belirti yok sadece belim çok ağrıyor.
Belkide bu durum daha fazla dua etmemiz gerektigine isarettir.simdi hepberaber oturup cuma namazina kadar dua edelim olurmuGün geçtikçe sizinde umudumuz azaliyomu neden böyle oluyor anlamıyor her kalktığım sabah daha bir olmamıştır gibi geliyor
Benim de transferim 2 Mart ta oldu. Test tarihim yarın.. Bel ağrısı dışında bende de bir şey yok malesef.. Göğüs hassasiyeti 0, o kadar ilaca bi gram hassaslaşmadı ilginç :) hakkımızda hayırlısı olsun..Merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 4 martta transferim yapıldı yarın test tarihi verdi doktorum heyecanla bekliyorum ama çok da umutsuzum hiç bir belirti yok sadece belim çok ağrıyor.
5.gun de olsa 10 gun sonraya test tarihi olur.test yaptir istersen ama mutlaka 10.gunde de yaptir neolur neolmazEvet bende erken değilmi acaba diye düşünüyorum ama kağıtta o şekilde yazıyor. 5. Gün embriyosu olduğu içinmi acaba diye düşündüm
Kasık agrin varmiBenim de transferim 2 Mart ta oldu. Test tarihim yarın.. Bel ağrısı dışında bende de bir şey yok malesef.. Göğüs hassasiyeti 0, o kadar ilaca bi gram hassaslaşmadı ilginç :) hakkımızda hayırlısı olsun..
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 4 martta transferim yapıldı yarın test tarihi verdi doktorum heyecanla bekliyorum ama çok da umutsuzum hiç bir belirti yok sadece belim çok ağrıyor.
bir haftadır evdeyim dışardan yazılarınızı okuyorum. Herkese 12 -14-15 gün sonralara verilmiş bana sadece 7 gün sonraya çok şaşırdım bu durumaBenim 3 martta yapıldı,5. Gün embriyosu,taaaaaa 18 marta verdi test gününü.Tabii o kadar bekleyemem...
Ya da beklerim. P parpalica nın dediği gibi,gün geçtikçe korkum artıyor.Dün yine kardeşim ne zamana kadar yapmıycaksın testi diye kızıyor.İdrar testi yap diye ısrar ettikçe kendimi kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?