transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım bak şöyle söyleyim. Kimi doktor bLast yumurta olup olmadığını görmek istiyor. Kimiside bunun anne karnında oluşmasını daha mantıklı buluyor. Çok değişik bu yumurta konusu. İki doktorla görüştüm bu konuyu. Ablam a 4 gün embriyo şu transfer edildi. Niye dedim. Artık marula halinde dedi anne karnının sıcaklığıyla gömülecek dedi. Ama benim transferim 5. Gün embriyoşu bunda kaliteli buluyor ama son evrenin yani ic sivi ve dis sivi halini tuttunmadan kendini biraktigini dusunuyor.. kendi doktorum da çok kaliteli dedi. Ama ne olursa olsun Rabbim nasip edicek. Rabbim ol derse herşey olur. Kalbini bozma iyisallah tutar.

Canım senin doktorun kimdi

Ayy canım ya Allah razı olsun çok sağol haber vercm inşallah seninde bebişler tutunmuştr inşallahhhhh

Sen ankarada nerde yaptirdin canim.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 4 martta transferim yapıldı yarın test tarihi verdi doktorum heyecanla bekliyorum ama çok da umutsuzum hiç bir belirti yok sadece belim çok ağrıyor.

Gün geçtikçe sizinde umudumuz azaliyomu neden böyle oluyor anlamıyor her kalktığım sabah daha bir olmamıştır gibi geliyor

Kesinlikle öyle ilk günlerde çok umutluydum. Gün geçtikçe umudum azalıyor korkum çoğalıyor. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 4 martta transferim yapıldı yarın test tarihi verdi doktorum heyecanla bekliyorum ama çok da umutsuzum hiç bir belirti yok sadece belim çok ağrıyor.
Test tarihi icin erken degilmi.genelde 10 gun sonra test tarihi olarak belirlenir

Evet bende erken değilmi acaba diye düşünüyorum ama kağıtta o şekilde yazıyor. 5. Gün embriyosu olduğu içinmi acaba diye düşündüm

Benim de transferim 2 Mart ta oldu. Test tarihim yarın.. Bel ağrısı dışında bende de bir şey yok malesef.. Göğüs hassasiyeti 0, o kadar ilaca bi gram hassaslaşmadı ilginç :) hakkımızda hayırlısı olsun..

Göğüs hassasiyeti de var ama zaten adetime yakın hep böyle olur. Eşime kalsa bugün yaptıralım diyor. Evet 10. Gün tekrar ederim duruma göre banada çok erken bi tarih gibi geliyor

Benim 3 martta yapıldı,5. Gün embriyosu,taaaaaa 18 marta verdi test gününü.Tabii o kadar bekleyemem...

Ya da beklerim. P parpalica nın dediği gibi,gün geçtikçe korkum artıyor.Dün yine kardeşim ne zamana kadar yapmıycaksın testi diye kızıyor.İdrar testi yap diye ısrar ettikçe kendimi kötü hissediyorum

bir haftadır evdeyim dışardan yazılarınızı okuyorum. Herkese 12 -14-15 gün sonralara verilmiş bana sadece 7 gün sonraya çok şaşırdım bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…