transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

bir haftadır evdeyim dışardan yazılarınızı okuyorum. Herkese 12 -14-15 gün sonralara verilmiş bana sadece 7 gün sonraya çok şaşırdım bu duruma
Banada 10 gün sonraya verdiler bu 4.denemem 3 u 5.gun bu 4.gun hepsinde de 10 gün sonraya verdiler iki farklı merkez olduğu halde

Ama hergun 2 ye veya 1.5 a katlandığı mantığıyla7.gün bile çıkıyordur çünkü en az 50 çıkıyor 10 gün 9 .gun 25 8 .gun 13 7 .6 dır en az ihtimal gerçi çoğunlukla 100 un üstünde çıkıyor test sonucu

Belkide en erken belli olabilecek tarihi verdi doktor çünkü kağıdımın üstüne önce 13 mart yazılmış daha sonra düzeltilerek 11 mart yazılmış . Hepimiz için hayırlısı olur inşallah

O da çok az var, ara ara hissediyorum. Ama ağırlıklı bel ağrısı..
Bende birde bel duzlesmesi var o kadar yatmaya bel agrisindan duramiyor olmam lazim:) iyilestimmi acaba :) dua etmek ve olumlu dusunmekten baska caremiz yok.bu da bizlerin sinavi.cogu kadin bilmeden geciriyor bu gunlerini.sonrasinda surprizle ogreniyolar gebeliklerini.bizler de napalim sinavi gecmeye bakicaz artik.yaradan goruyo halimizi.

Aynen, yüzümüz gülsün inşallah sonunda. Aslında yatıp dinlenince geçiyor. Ama oturunca ağrı artıyor, iki gündür işe başladım o yüzden akşama kadar hissediyorum ağrıyı. Benim ilk denememde de bel ağrısı vardı tek, pozitif olmuştu. Kromozom bozukluğu ndan devam etmedi kürtaj oldum.. Bu sefer pgt yapıldı dondurulmuşa. İnşallah sonuç yine pozitif olur ve sağlıklı devam eder, hayırlısı..

Burdada buluştuk canım :) 1. Günde pembe leke gelior bende hafıf bel kasık ağrım var normal dedıler ama yınede üzüldüm. Banada 24 mart dedıler testi.

Merhaba arkadaslar benim 3.gun embriyosuydu bugun dördüncü gunum ilk uç gun kasiklarimda agri vardi hep agridikca onlari hissettigimi dusunup mutlu oluyordum hep ama bugun hoc agri yok benim durumu mu yasayan var mi

Kızlar 5.gün emriyosu. 7 mart ta transfer oldu. Test günüm 16 mart. Ama iyice rahatsız edici bir ağrı var karnımda. Korkuyorum. Dün iki sefer kramp girdi oda korkuttu . Günler geçmek bilmiyor.

Merhaba arkadaslar benim 3.gun embriyosuydu bugun dördüncü gunum ilk uç gun kasiklarimda agri vardi hep agridikca onlari hissettigimi dusunup mutlu oluyordum hep ama bugun hoc agri yok benim durumu mu yasayan var mi
Bendede ilk günlerde kasık ağrısı vardı su an hiç yok gibi bel ağrısı var ama belirti aramamaya çalışıyorum. Ama bence ilk günlerde olan kaşık vs.ağrıların gaz ağrısı olduğunu düşünüyorum.Benim gazim ve tuvalet olayı düzenledikten sonra ağrıların azaldı.Sizdede durum oylemi

Transfer gunu sayiliyormu bilmiyorum ama saymazsak 4.gun bugun dun ve onceki gun birer kere yogun adet sancisi gibi bi agri oldu ama oyle batma gibi degil bildigin adet agrisi gibiydi baska da bisey olmadi

Transfer gunu sayiliyormu bilmiyorum ama saymazsak 4.gun bugun dun ve onceki gun birer kere yogun adet sancisi gibi bi agri oldu ama oyle batma gibi degil bildigin adet agrisi gibiydi baska da bisey olmadi
Aynı gün oldu sanırım transferimiz 6 mart benimki 4.gun embriyosu 16 mart test günüm

Kızlar 5.gün emriyosu. 7 mart ta transfer oldu. Test günüm 16 mart. Ama iyice rahatsız edici bir ağrı var karnımda. Korkuyorum. Dün iki sefer kramp girdi oda korkuttu . Günler geçmek bilmiyor.
Bende dün teansfer oldum bende de var cnm ya hemde ilk günden pembe leke bile geldı 3 kez çok morelim bozuldu ama dr endişelenme olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…