transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İğnemi olduuumm,çok şükür korktuğum gibi olmadı,kurtuldum ondan da...

Ama benim hiiiççç ağrım yok.Sabah belim bile değil,sırtım ağrıyordu omzuma doğru.O da gazdan dolayıydı sanıyorum.Bu yani,başka hiç bişey yok hala.Üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum...

@aslın2017 lekelenme olabilir demişti bana da doktor,ama olmadı bende.Normal olan seninki sanıyorum :) Birde bana transfer işlemi biter bitmez fitil yerlestirdiler hemen.Sanıyorum ağrı kesiciydi.Çünkü opu sonrası da ağrım var diye fitil koymuşlardı.O yüzden sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadım sanıyorum...

Benimde aynı durum şuan sıfır belirti var bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında ki bunları adet öncesi belirtilerim

Bende dün teansfer oldum bende de var cnm ya hemde ilk günden pembe leke bile geldı 3 kez çok morelim bozuldu ama dr endişelenme olur dedi.
Ya işte kimisine göre tutma belirtisi. Kimine göre aynı adet sancısı gibi. Bu ikinci denemem. Benimde ilk gün pembe 2 dalma kadar leke peçeteye bulaştı. Sonra yanlış gördüm heralde dedim üzerinde durmadım. Ama bugün karnımda ağrı var yani resmen rahmin üzerine taş koymuşlar gibi. Bu arada 16 martta kimler test yaptıracak.

Opudan sonra fitil vardı ama dün yoktu

İnşallah tutunma belirtisidir cnm

Heralde ağrı ondan içimizi bişile siliolardı ya ondan olabilir mi ? Bi de progtan iğneye devam edıorum istedıgın zamn jele gec dedi sadexe jelle bırlıkte haftada 1 senın ığnenden verdi

İğneye devam mı ediyorsun? Nasıl durumun? :)

Nerdeyse transferden beri bu iğneden korkuyordum,oldu bitti.İnsan mecbur kalmayagörsün ama her gün nasıl olurdum bilmiyorum...
Göbekten zorlanmaya başladım mesela,yer bulamıyorum şimdiden...

Zor cnm yaa kalçam fena şimdi jele ge eyım ama lekeler gelıo sürekli bişi sokmayada korkuyom

Kasiklarimda hafif agri basladi yine benimki gaz sancisi gibi değil ayni adet dönemi gibi direk kasigimda hakkimizda hayirlisi cnm hiç bir belirtiden anlasilmiyor pekte aslinda Rabbim ol derse olur senin ne zaman tahlil tarihin benim18 martta

Ben test tarihim 10.gun yani 16 mart

Sevgili arkadaslar cok sukur ki ben mutlu haberimi 3. Denemenin sonunda aldim ve simdi 19 haftalik ucuzlerime hamileyim yazilarinizi okuyorum takip ediyorum size sunun soylemek isterim ki lutfen transfer sonrasi bir belirti aramayin sadece dinlenin dua edin ve cok saglikli beslenin benim sadece 7. Gun hafif bir sancim oldu baska hic bir belirti yoktu oyuzden belirti arayip kendinizi strese sokmayin rabbim ol derse olur insallah hepiniz olumlu hayirli sonuclar alirsiniz

Ahh ahh birde elimizde olsa dusunmemek belirti aramamak

bir haftadır evdeyim dışardan yazılarınızı okuyorum. Herkese 12 -14-15 gün sonralara verilmiş bana sadece 7 gün sonraya çok şaşırdım bu duruma
Benim ikinci denememde 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi bana da 10 gün sonraya gün verdiler ama ben 7. Günde yaptırdım 43.94 çıktı su an 4+3 hamileyim... 5. Gün embriyolari transfer edildiği gün yada ertesi günü tutunuyomus tutuncaksa ... 7. Günde testte cikabiliyomus... ama tabi ben yinede 2 güne bi test yaptırmaya devam ettim 4 kere baktirdim her seferinde ikiye katladı... inşallah sizde isteyen bekleyen herkeste hayırlı haberi alır...

Ikiz mi

O zaman banada 7 gün sonraya gün vermeleri bu yüzden inşallah ilk gün yada ertesi gün tutunmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…