transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Vallhi belli oldu hala çok şaşkınım hiç bir belirtim olmadığı için çok umutsuzdum nasıl mutluyum anlatamam allh herkese nasip etsin zaten ağlamaktan bir süre kendime gelemedim.

Ben dedim sana canım 7. Gu
Vallhi belli oldu hala çok şaşkınım hiç bir belirtim olmadığı için çok umutsuzdum nasıl mutluyum anlatamam allh herkese nasip etsin zaten ağlamaktan bir süre kendime gelemedim.
ben dedim sana canım 7. Günde gosteriyo kendini tutunduysa... bende 7. Günde aldım mujdeyi... hadi gözün aydin sağlıkla kucaklamayida nasip etsin rabbim... isteyen herkese nasip etsin

Canım gözün aydın inşallah Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.. Hangi doktora gittn
Canım

Şimdi bende pazartesi test yaptirsammi diye düşünmeye başladım korkarak çünkü giderek dahada karamsar oluyorum
Kaçıncı günün olucak bence yaptır benim hiç umudum yoktu İnan hiç belirtim Yok. Burda kaşık ağrısı falan okuyunca kesin olmadı diyordum. Sabahta doktora zorla gittim ben test yaptırmak istemiyorum dedim ama kimse dinlemedi beni. Ama şimdide keşke 2 gün önce yaptırsaydım diyorum.

Ben de ayni dusundum ama ne yapsakki gerci korkunun ecele faydasi yok derler
Bence yaptırın kızlar benim içinde yaptırmak zor oldu sonuca internetten baktık . Hastanenin sitesine girip. Sonuca inanamadım uzun süre eşime defalarca yanlış bakmıyoruz dimi ben doğru görüyorum dimi diye sordum.hemen doktoru aradım sonuçlar gayet iyi deyince rahatladım biraz olsun

Pazartesi olmaz artık benim bu sefer sanki hic zaman geçmiyor öncekileri unuttum çok oldu hatırlamıyorum bile ağrım oldumu

Hakikaten erken öğreniyomuşsun :) çok sevindim adına.maşallah sana.bizim yerimize de sev göbeğini.benim 10.gün bendemi test yaptirsam acaba.pofff
10.günde çıkacaktır muhtemelen. Benim bugün 9.gün, sabah kan verdim pozitif çok şükür. Şimdi ptesi tekrar bakılacak artış için. İnşallah olumlu devam eder, bekleyen herkes de pozitifi görür diye dua ediyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Ayy ne guzel herkes pozitif.tebrik ederim canim.

Şuan eşim yanımda değil ve onsuz tahlil yaptıramam.negatif sonuç alırsam beni tek sakinleştirecek kişi o.o yüzden salıyı beklicem.cesaretimi toplamaya çalışıyorum ama olmuyo.onu beklemek zorundayım bu arada çoookk hayırlı olsun.kucağına almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…