5.gunum bugunSen de bekliyorsun Di mi test için? Kaçıncı günün.
Idrarda ciktiysa vardir canim kacinci gundu bugun.tebrik ederim bu arada Allah tamamina erdirsinKızlar ben idrar testi yaptım.Diğer konuda resmi koydum,ikinci çizgide belli oluyor diyorlar.Ve ben hala durumun farkında değilim
Anladım, eşini bekle tabi ki. Zamanı nasıl geçiriyorsun çalışıyor musun? Sana iyi gelecek şeyler yap, sevdiğin insanlarla görüş, eve birilerini çağır, boş geçmesin günler.. Çok bekledin azı kaldı inşallah..Şuan eşim yanımda değil ve onsuz tahlil yaptıramam.negatif sonuç alırsam beni tek sakinleştirecek kişi o.o yüzden salıyı beklicem.cesaretimi toplamaya çalışıyorum ama olmuyo.onu beklemek zorundayımbu arada çoookk hayırlı olsun.kucağına almak nasip olsun inşallah
Zaten ilk günler çok sabırsızdım da şuan bi dinginlik geldi.çalışmıyorum ama evde kitap okuyorum bol bol.10 gün içinde 3. kitaba geçtim :) birden herkes pozitifi görünce heyecanlandım ama şuan korkudan öyle bi psikolojideyimki 9 ay boyunca test yapmasam keşke.tutmuşsa zaten doğurduğumda hamile olduğumu öğrenirim diyorum :)Anladım, eşini bekle tabi ki. Zamanı nasıl geçiriyorsun çalışıyor musun? Sana iyi gelecek şeyler yap, sevdiğin insanlarla görüş, eve birilerini çağır, boş geçmesin günler.. Çok bekledin azı kaldı inşallah..
Fena fikir degil aslinda :)Zaten ilk günler çok sabırsızdım da şuan bi dinginlik geldi.çalışmıyorum ama evde kitap okuyorum bol bol.10 gün içinde 3. kitaba geçtim :) birden herkes pozitifi görünce heyecanlandım ama şuan korkudan öyle bi psikolojideyimki 9 ay boyunca test yapmasam keşke.tutmuşsa zaten doğurduğumda hamile olduğumu öğrenirim diyorum :)
Benim anneannem hamile olduğunu doğum sancısı başlayınca anlamış.cehalet mutluluktur valla.yok tahlil iki kat arttımı,yok kalbi attımı, kafa tası ölçüsü ne.kilosu kaç.düşünsene karnın ağırıyo,bi bakıyosun bebeğin kafası çıkmış.hep bizmi süpriz yapmayı düşünücez kocalarımıza canım.birazda bize süpriz olsun. :)Fena fikir degil aslinda :)
Pazartesi ya da salı test yapıcam.bana kalsa yarın 9. Günümde yaparım ama eşim izin vermiyo.
Bu arada sen tekrar ne zaman düşünüyosun?
Tip ilerledikce hastaliklar da artiyo.bi dr bana en basarili hasta grublarinin en bilgisiz hastalari oldugunu soylemisti :)Benim anneannem hamile olduğunu doğum sancısı başlayınca anlamış.cehalet mutluluktur valla.yok tahlil iki kat arttımı,yok kalbi attımı, kafa tası ölçüsü ne.kilosu kaç.düşünsene karnın ağırıyo,bi bakıyosun bebeğin kafası çıkmış.hep bizmi süpriz yapmayı düşünücez kocalarımıza canım.birazda bize süpriz olsun. :)
Bu acı tat yada gebelik belirtisi olarak agizda demir tat hissedilmesi diyo nasil bisey oluyoki bu.hep merak etmisimdir ama oyle bir belirtim hic olmadiBugün itibariyle en önemli belirtim olan bel ağrısı geçti kasik ağrım da çok azaldı bugün bir tek ağzımda acı tat var sabahtan beri bu kadar erken olamaz değil mi kendimizi kandırmasak iyi olcak
Bu acı tat yada gebelik belirtisi olarak agizda demir tat hissedilmesi diyo nasil bisey oluyoki bu.hep merak etmisimdir ama oyle bir belirtim hic olmadi
Sizi umutlandırmak amacıyla söylemiyorum ama vallahi hiç belirtim olmadı benim forumda yazılanları okudukça mümkün değil diyordum ama kan testim pozitif. Bende sürekli belirti arıyordum ve bulamıyordumBugün itibariyle en önemli belirtim olan bel ağrısı geçti kasik ağrım da çok azaldı bugün bir tek ağzımda acı tat var sabahtan beri bu kadar erken olamaz değil mi kendimizi kandırmasak iyi olcak
Idrarda ciktiysa vardir canim kacinci gundu bugun.tebrik ederim bu arada Allah tamamina erdirsin
Sen daha sonucu öğrenmedin demiBenim göğüs hassasiyeti olur hep adet öncesi şimdide var
Hayır pztesi oldu benim transferim perşembe test günümSen daha sonucu öğrenmedin demi
Ayy hadi inşallah canım hayırlısı ile tutar bebişinSen daha sonucu öğrenmedin demi
Ayy hadi inşallah canım hayırlısı ile tutar bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?