transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Anladım, eşini bekle tabi ki. Zamanı nasıl geçiriyorsun çalışıyor musun? Sana iyi gelecek şeyler yap, sevdiğin insanlarla görüş, eve birilerini çağır, boş geçmesin günler.. Çok bekledin azı kaldı inşallah..

Zaten ilk günler çok sabırsızdım da şuan bi dinginlik geldi.çalışmıyorum ama evde kitap okuyorum bol bol.10 gün içinde 3. kitaba geçtim :) birden herkes pozitifi görünce heyecanlandım ama şuan korkudan öyle bi psikolojideyimki 9 ay boyunca test yapmasam keşke.tutmuşsa zaten doğurduğumda hamile olduğumu öğrenirim diyorum :)

Fena fikir degil aslinda :)

Fena fikir degil aslinda :)
Benim anneannem hamile olduğunu doğum sancısı başlayınca anlamış.cehalet mutluluktur valla.yok tahlil iki kat arttımı,yok kalbi attımı, kafa tası ölçüsü ne.kilosu kaç.düşünsene karnın ağırıyo,bi bakıyosun bebeğin kafası çıkmış.hep bizmi süpriz yapmayı düşünücez kocalarımıza canım.birazda bize süpriz olsun. :)

Pazartesi ya da salı test yapıcam.bana kalsa yarın 9. Günümde yaparım ama eşim izin vermiyo.
Bu arada sen tekrar ne zaman düşünüyosun?

Aynıyız heralde seninle ya :) benimde eşim izin vermiyor bugün 11.gün benim. pazartesi test yaptıracağız. belirti filan var mı? Ben belirti arıyorum ama herkesin aynı olmuyor işte.aslında belirti aramamak lazım

Tip ilerledikce hastaliklar da artiyo.bi dr bana en basarili hasta grublarinin en bilgisiz hastalari oldugunu soylemisti :)

Bugün itibariyle en önemli belirtim olan bel ağrısı geçti kasik ağrım da çok azaldı bugün bir tek ağzımda acı tat var sabahtan beri bu kadar erken olamaz değil mi kendimizi kandırmasak iyi olcak

Bugün itibariyle en önemli belirtim olan bel ağrısı geçti kasik ağrım da çok azaldı bugün bir tek ağzımda acı tat var sabahtan beri bu kadar erken olamaz değil mi kendimizi kandırmasak iyi olcak
Bu acı tat yada gebelik belirtisi olarak agizda demir tat hissedilmesi diyo nasil bisey oluyoki bu.hep merak etmisimdir ama oyle bir belirtim hic olmadi

Bu acı tat yada gebelik belirtisi olarak agizda demir tat hissedilmesi diyo nasil bisey oluyoki bu.hep merak etmisimdir ama oyle bir belirtim hic olmadi
Sizi umutlandırmak amacıyla söylemiyorum ama vallahi hiç belirtim olmadı benim forumda yazılanları okudukça mümkün değil diyordum ama kan testim pozitif. Bende sürekli belirti arıyordum ve bulamıyordum

Bende zaten yasadiklarimin hic birini daha önce yaşamadım diyememki zaten ben grip olacakken ağzımda acı tat hep olur .O yuzden belirti olarak sayabileceğim bişey yok açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…