- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
SoSonucun çıkmıştır canım. İnşallah sevindirici bir haber alirsinKızlar ben dayanamadım kan gidiyorum. Dua edin olur mu
Sistemde gözükmüyormuş mail atcaklardi daha gelmediSoSonucun çıkmıştır canım. İnşallah sevindirici bir haber alirsin
Seninle ayni gun olmustu transferimiz.bende yarin dusunuyorumSistemde gözükmüyormuş mail atcaklardi daha gelmedi
Canim senin kacinci gün bugün?Ben de şimdi tahlil yaptirdim.sonucu öğleden sonra alıcam hayırlısıyla.
Canim senin kacinci gunduBen de şimdi tahlil yaptirdim.sonucu öğleden sonra alıcam hayırlısıyla.
Sonuc gelmedi mi daha yaa bende heyecan yaptim simdiResim atamıyorum nasıl atılır biliyomusunuz
Yok valla gelmedi .Sabahtan beridir ağlama geldi gerçekle yüzleşmek zor geldi galiba çok ümitsizim yaaSonuc gelmedi mi daha yaa bende heyecan yaptim simdi
Inş hepimizin ki pozitif olurBen de şimdi tahlil yaptirdim.sonucu öğleden sonra alıcam hayırlısıyla.
Bende yaptirmak istiyorum ama korkuyorum bi ümitliyim bi ümitsizin.bir istikrar yok yani gecenkinden farkliydi bu amaYok valla gelmedi .Sabahtan beridir ağlama geldi gerçekle yüzleşmek zor geldi galiba çok ümitsizim yaa
Insallah.Allah im duy sesimizi nolurr hayirli saglikli evlatlar nasip et.amin.Inş hepimizin ki pozitif olur
Gorunuyo 2.cizgi canimKızlar benim kan sonucu hala çıkmadı. Çok heyecanlıyım.Resmide ekleyemedim.Bir arkadaş ekledi transfere geri sayım adlı başlıkta gülşan alı diye bi bakarmısınız ona
Hayirli olsun canim belirtilerin nelerdiBenim sonuç pozitiiiifff.Allahıma şükürler olsun.darisı tüm isteyenlerin başına.12. Günüm bu arada.embriyosu kaliteli olduğu halde negatif olan arkadaşlar intralipid serumu mutlaka araştırsın.tabi sebep Allahtan ama ben ona baglıyorum tutunmasını.
Çok sevindim kaç çıktı onüçüncü cnım iyiki test yapmışsın gözün yedin canımmBenim sonuç pozitiiiifff.Allahıma şükürler olsun.darisı tüm isteyenlerin başına.12. Günüm bu arada.embriyosu kaliteli olduğu halde negatif olan arkadaşlar intralipid serumu mutlaka araştırsın.tabi sebep Allahtan ama ben ona baglıyorum tutunmasını.
Sonucun yazacaktım canımÇok sevindim kaç çıktı onüçüncü cnım iyiki test yapmışsın gözün yedin canımm
Tebrik ederim canım çok sevindim.Darisi başımıza inş. Kac çıktı sonucun acaba.Benim sonuç pozitiiiifff.Allahıma şükürler olsun.darisı tüm isteyenlerin başına.12. Günüm bu arada.embriyosu kaliteli olduğu halde negatif olan arkadaşlar intralipid serumu mutlaka araştırsın.tabi sebep Allahtan ama ben ona baglıyorum tutunmasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?