Karninda sertlik ve sislik hissi varmiydi.Allah hepinizden razi olsun.çok şaşkınım.okuduğumu anlayamıcak kadar heyecanlıyım.1418 çıktı.okadar adet belirtilerim vardıki tahlil yaparken adet olurum diyodum.cunku ben ne zaman tahlil yaptirmaya gitsem adet olurum.kasık ağrılarım var aynı adet olucakmışım gibi.ayaklarım sabahları donuyo geceleri yanıyo.bunlar adet belirtilerim.tek fark geceleri wc ye kalkıyorum 3 gündür.onuda su içtiğim için olabilir.gece ilaç içiyorum diye.
Transferden sonr kaçıncı günündü canım değerin çok güzel çıkmışAllah hepinizden razi olsun.çok şaşkınım.okuduğumu anlayamıcak kadar heyecanlıyım.1418 çıktı.okadar adet belirtilerim vardıki tahlil yaparken adet olurum diyodum.cunku ben ne zaman tahlil yaptirmaya gitsem adet olurum.kasık ağrılarım var aynı adet olucakmışım gibi.ayaklarım sabahları donuyo geceleri yanıyo.bunlar adet belirtilerim.tek fark geceleri wc ye kalkıyorum 3 gündür.onuda su içtiğim için olabilir.gece ilaç içiyorum diye.
Kaçin gün embriyosuydu canımKızlar bugün 7.gunum ve test sonucum 37.73 çıktı.Biraz düşük gibi geldi bana
Hayirli olsun canim.dusuk degil canim eger gununde yapmis olsaydin 100 kusur olurdu simdi sen bunu takma kafana tadini cikar pozitifin :)Kızlar bugün 7.gunum ve test sonucum 37.73 çıktı.Biraz düşük gibi geldi bana
İki gün sonra iki katını geçer canım 4. Gün embriyosuysa düşük değil4.gun embriyosu 2 adet
Evet karnim şiş bayaKarninda sertlik ve sislik hissi varmiydi.
Canım hiç değerini önemseme.önemli olan tek şey ikiye katlanması.7.gün baya erken bence.şimdiden tebrikler.allah kucağına almayı nasip etsin.Kızlar bugün 7.gunum ve test sonucum 37.73 çıktı.Biraz düşük gibi geldi bana
Çok teşekkürler.12.günTransferden sonr kaçıncı günündü canım değerin çok güzel çıkmış
Yaa bende hic yok sislik falanEvet karnim şiş baya
Ben emin değilim ama şişliğin belirti olduğuna inanmıyorum pek.herkes ićin durum farklıdır tabi ama progesteron hormonu alıyoruz zaten.daha öncede o ilacı aldığımda da şişkinliģim olmuştu.vücudun ilaca verdiği tepkiye göre değişebilir.Yaa bende hic yok sislik falan
Bende aynı senin gibiydim.ne olucaksa olsun artık dedim.negatif çıkarsa diye dikkkatim dağılsın diye diyet listesi hazırlamıştım.negatif çıkarsa bidahaki transfere kadar zayıflıcam diye.b planı yapmak stresimi biraz azaltmıştı.Sanirim bende yarin yaptiricam napalim artik gerceklerle yuzlesmenin vakti geldi
O kadar ağladım ki bugün şimdide vicdan azabı çekiyorum.Kan verdikten sonra dışarda kahvalti yapalim dedim ordada habire gözüm yaşlı çok zor bir süreç yapımı ayrı beklemesi ayrı doğumu apayrıdır rabbim tek vakitte sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder insSanirim bende yarin yaptiricam napalim artik gerceklerle yuzlesmenin vakti geldi
Benim bugünlük değerim 228 transferden sonra 9. Gün bende hiç şişlik Yok sertlik YÖK karnımda hatta yumuşacık. Bel ağrısı dışında hiç birşey Yok bende birazda adet olucak gibi ağrım oluyor aradaSanirim bende yarin yaptiricam napalim artik gerceklerle yuzlesmenin vakti geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?