Bende öğrendiğimde çok ağladım eşim ağlama dedikçe daha çok ağladım aynı bizde kahvaltıya gitmiştik herkes bize bakıyordu ama tutamıyor insan kendiniO kadar ağladım ki bugün şimdide vicdan azabı çekiyorum.Kan verdikten sonra dışarda kahvalti yapalim dedim ordada habire gözüm yaşlı çok zor bir süreç yapımı ayrı beklemesi ayrı doğumu apayrıdır rabbim tek vakitte sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder ins
Kaçtı ne adar oldu canım yarın belki katlanır yeniden yap inşallah katlanır hemnBenim değerim ikiye katlamadı, dua edin.
ben dua edicem sana .namazımdan sonra insallah bebegın sende kalırBenim değerim ikiye katlamadı, dua edin.
Ben orda öğrenmedim bilmeden negatif diye ağlıyordum.Ben 10.10 gece kan vermiştim 11.34 te çıkmış iki kez aradım guya mail atcaklardi en son 13.30 gibi attılar.Bizi hic düşünen yok beklemem çok zor .Bende öğrendiğimde çok ağladım eşim ağlama dedikçe daha çok ağladım aynı bizde kahvaltıya gitmiştik herkes bize bakıyordu ama tutamıyor insan kendini
Sadece adet agrisi gibi agrilar oldu simdi cok cok az normalde bel duzlesmesi oldu icin bel agrisi ceken biriydim ama iyilesti herhalde hic agrimadi yarin kesin yaptircam hicbisey de hissedemiyorumBenim bugünlük değerim 228 transferden sonra 9. Gün bende hiç şişlik Yok sertlik YÖK karnımda hatta yumuşacık. Bel ağrısı dışında hiç birşey Yok bende birazda adet olucak gibi ağrım oluyor arada
Canım 94 ten 127 ye.yani %60 artması demek 150 civarı bişey.benim acıbademde ki doktorum 3 günde bir 2 katı olması gerekir diyodu.ve bu konuda baya ısrarcıydı:)yani bugün kan tahlili yaptırdın diyelim yarın değil,sonraki gün değil,sonraki gün:)artmış maşallah.eminim tahlilini akşamüzeri yaptırsan 150yi bulurdu.şuan bebeğini sev.sabırla bekle.Benim değerim ikiye katlamadı, dua edin.
Keşke herkes 3 gün sonra iki katı dese.. O kadar iyi geldi ki yorumun anlatamam :) inşallah dediğin gibi olur..Canım 94 ten 127 ye.yani %60 artması demek 150 civarı bişey.benim acıbademde ki doktorum 3 günde bir 2 katı olması gerekir diyodu.ve bu konuda baya ısrarcıydı:)yani bugün kan tahlili yaptırdın diyelim yarın değil,sonraki gün değil,sonraki gün:)artmış maşallah.eminim tahlilini akşamüzeri yaptırsan 150yi bulurdu.şuan bebeğini sev.sabırla bekle.
Allah hepinizden razi olsun.çok şaşkınım.okuduğumu anlayamıcak kadar heyecanlıyım.1418 çıktı.okadar adet belirtilerim vardıki tahlil yaparken adet olurum diyodum.cunku ben ne zaman tahlil yaptirmaya gitsem adet olurum.kasık ağrılarım var aynı adet olucakmışım gibi.ayaklarım sabahları donuyo geceleri yanıyo.bunlar adet belirtilerim.tek fark geceleri wc ye kalkıyorum 3 gündür.onuda su içtiğim için olabilir.gece ilaç içiyorum diye.
1 transfer oldu.degere bende cok sasirdim.hatta tekrar tekrar kontrol ettim ama doģru :)Kac tane transfer edildi acaba?
degeriniz 12. gun yazmissinz 1418 dogru mu?
Bebeğin senin korktuğunu anlamasın.benim annem korkak birimi yoksa der:) hiç ama hiç sıkıntı yapma.değerim yükselmedi diyince bi an telaş yapıp senin sayfana girdim nedir durum diye.hamdolsun yükselmiş ne güzel.tadını çıkar hamileliginin.ben arttımı diye tekrar bile etmicem.15 gün sonraya doktor randevu verdi.sağ salim o günlere gelirsek ozamana kadar sadece ilaçlarımı içip dinlenmeyi planlıyorum.ne olur kendini şımart bu dönemde.bukadar sıkıntıdan sonra hakediyosun çünkü.Keşke herkes 3 gün sonra iki katı dese.. O kadar iyi geldi ki yorumun anlatamam :) inşallah dediğin gibi olur..
Bana da 15 gün sonraya tarih vermişlerdi ama ben dayanamadım 12.gün tahlil yaptım.ben ilk 3 gün çok stres yapıp ağlama krizlerindeydim,yerimde duramadım.sonraki günler de vicdan azabından yataktan kalkmadim.inşallah sana da pozitifi görmek nasip olur.merhaba kizlar bende yeni katildim bu siteye , benim ikinci denemem ve transfer günüm 9martdi. bana test tarihi 24 mart verdiler, bu sürecde neler yaptiniz? cok uzun bi süre. positifi görenleri tebrik ederim, insallah rabbim hepimize positivi gösterir ve saglikla kucagimiza almayi nasip eder.
1 transfer oldu.degere bende cok sasirdim.hatta tekrar tekrar kontrol ettim ama doģru :)
Aynen bende ilk gunler oyleydim simdi de coook stresliyim hersey kizasim geliyo.Bana da 15 gün sonraya tarih vermişlerdi ama ben dayanamadım 12.gün tahlil yaptım.ben ilk 3 gün çok stres yapıp ağlama krizlerindeydim,yerimde duramadım.sonraki günler de vicdan azabından yataktan kalkmadim.inşallah sana da pozitifi görmek nasip olur.
Valla ben transfer esnasında gözlerimle gördüm 1 embriyoydu:)ama sanırım erken tutundu.Gözünüz aydınn,çok mutlu oluyorum bu ara herkesten pozitif haberleri geliyor
Bende yarın ya da çarşamba yapacağım galiba.Kaçıncı günde çıktı bu değer? Maşallah yaa,ikiz mi üçüz mü artık :)
Blast emb muyduValla ben transfer esnasında gözlerimle gördüm 1 embriyoydu:)ama sanırım erken tutundu.
Benim de eşim "ben anlamıştım hamile olduğunu.herşeye kızıyodun"dedi.hakikaten tahammülüm yoktu hicbişeye.Aynen bende ilk gunler oyleydim simdi de coook stresliyim hersey kizasim geliyo.
:) bir belirtim oldu sonundaBenim de eşim "ben anlamıştım hamile olduğunu.herşeye kızıyodun"dedi.hakikaten tahammülüm yoktu hicbişeye.
Normalde herşeyi araştırır öğrenirim falan ama bu sefer hiçbirşey sormadım.sorsam söylerlerdi ama ne rahim duvarı kalınlığımı biliyorum,ne hazırlık sürecindeki hormonlarımdan haberim var,ne de embriyoyla alakalı bi bilgim var.embriyoyu 5 gün beklettiklerinden haberim var bi tek:)stresim artmasın diye hiçbişey sormadımBlast emb muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?