transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadasimin da 5.gun transferiydi 10.gun degeri 800 küsürdü.12.gun 1867 olmustu ben ikiz demistim ama onun da tek kese gorundu simdilik

Yaptırdık test pozitif ama Çarşamba tekrar yapılacak 353 küsür çıktı darısı her isteyenin başına 13. Gündü
Hay maşallah sana.çok mutlu oldum.ben sinir krizleri geçeridiğim topikte sen beni sakinleştirenlerdendin.Allah senden razı olsun.unutamam iyiliğini.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mis kokulunu

Merhaba arkadaşlar benimde test gunum 28 mart,dun transfer oldu burda az once bir suru pozitif sonuc okudum,herkese allah saglikla kucaklamayi nasip etsin evladini,evlatlarinj uyku tutmadi erkenden uyandim,allahim yardim etsin...

Hay maşallah sana.çok mutlu oldum.ben sinir krizleri geçeridiğim topikte sen beni sakinleştirenlerdendin.Allah senden razı olsun.unutamam iyiliğini.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mis kokulunu
Allah isteyen herkese versin :) bakalım 2. Testte yükselecek mi değer o var şimdi

Merhaba arkadaşlar benimde test gunum 28 mart,dun transfer oldu burda az once bir suru pozitif sonuc okudum,herkese allah saglikla kucaklamayi nasip etsin evladini,evlatlarinj uyku tutmadi erkenden uyandim,allahim yardim etsin...
Hayırlı uğurlu olsun transferin.sen de müjdeyi verirsin ozaman yakında inşallah.uykusuzluk hiç bitmiyo ki anacım.önce pozitif mi?pozitifi görünce hcg değerim normal mi, artıyo mu? sonra acaba herşey yolunda mı? Sabah 4-5 gibi uyanıyorum bunları düşünüyorum düzenli bir şekilde. Allah hepimizin akıl sağlığını korusun :)

Offf bende uykusuzluk bana has bişey herhalde sanıyordum. Yorumlarda uyku hali kafamı kaldıramıyorum diye yazanları okudukça ben niye böyleyim diye onu kafama takıyorum. Ya resmen psikopata bağladım herşeyi düşünüyorum kese kaçıncı haftada görünür acaba

Bilmiyorum ama dün pozitif olduğunu öğrenince doktorumu aradım,15 gün sonraya randevu verdi ultrason için.nasıl geçer 15 gün bilemedim.

Bilmiyorum ama dün pozitif olduğunu öğrenince doktorumu aradım,15 gün sonraya randevu verdi ultrason için.nasıl geçer 15 gün bilemedim.
Banada ayın 21 ine randevu verdi bende bekleyemiyorum acaba başka bir hastaneye gidip randevuya kadar baktırsaymış diye düşündüm ama görünüp görüşmeyeceğine en emin değilim

Canim sen transferden sonra e2 ve progesteron baktirmis miydin?
hayır baktırmadım canım 13 gün hiç gitmedim :)

Kızlar selamlar herkese 5. Gün embriosu 5. Günümdeyim:) ilk gün lekelerım var hatta kasık ağrılarım vardı dün geceye kadar. Bugün hiçbişi yok gibi. Göğüsler hassaslaşırmış bende o etki sıfır yok. En erken nezamn kanda cıkar acaba

Yok o gün de bakmadılar ama bende d vitamini eksikliği vardı ona baktırlar, tutunması için haftada 1 iğne oluyorum bir de jel kullanıyorum. bir de klasik folik. başka ilacım da yok
Aynen canim ben de progestan fitilim var. Bir de 5 günlük proluton depot igne oluyorum. 1 tane de estrofem alıyorum arti vitaminler.. şu an transferimin 6. Günündeyim ( blastokist ) ama hiçbir belirti yok. Biraz göğüslerimde hassaslik var bir de idrarda ağır bir koku var. Kasık ağrısı bilmem ne hiçbir yok. Üzülüyorum açıkçası. Biraz kendimi yiprattim bugün. İnsan ettim 28 martta önce test yapmicam. Ama meraktan da catlayacagim :)

Cansutaner sizin test gunu 28 martmi,ayni benim tarihimde oyle dun transfer oldu,insallah pozitif sonuc aliriz...

Pozitif cıkan arkadaşlar ilk hafta neler yaşadınız neler hissettiniz ?
sanada benım ggibi çok geç tarih vermişler benımde 5. Günüm blast. 24 mart test gunum. 5 gün kasık ağrısu vardı. Bugün o da gectı tık yok goğüs falan hiçyok. Şimdi yıkandım çok ayakta kaldım die geralde bi yorgunluk çöktü bi bitkinlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…