transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Sen sıkma canını benim de tutunma kanamam olmadı kime sorduysam olmuş tamam tutunmadı demiştim idrara dikkat edemezdim günde 3 tl su iç dedi bembeyaz çıkıyor artık :)

merhaba arkadşlar dün akşam çok hafif lekelenmem oldu pembemsi kan panik olup hemen aradım hemşireyi oda progestan iğne alıp vurulun hemen dedi.Bu sabahta tuvalette farkettim ayıptır söylemesi hemeroid olmuşum baya kan geldi sanırım dünküde ondandı iğneyi vurulmaya devam ediyorum napıyım artık cumartesi test günüm ne düşünceğimi bilemedim

Kaşıntı veya kötü koku var mı? Transfer sonrası kaçıncı günün?
Kaşıntı koku yok cnm bazen beyaz bazen sarı renkli geliyor. 5. Günüm 9 martta transfer oldum cnm. Adet günüm aslında benim bugün acaba diorum ondan mı akıntı basladı. Kasıklarda da ara ara ağrım var

Kaşıntı koku yok cnm bazen beyaz bazen sarı renkli geliyor. 5. Günüm 9 martta transfer oldum cnm. Adet günüm aslında benim bugün acaba diorum ondan mı akıntı basladı. Kasıklarda da ara ara ağrım var
Canım heveslendirmek gibi olmasın da ben onu belirti olarak düşünüyorum.benim de dünden beri aynı dediğin gibi bazen sarı bazen beyaz akıntım vardı.doktora sordum, kaşıntı ve koku yoksa hamilelikle alakalı dedi.bi çok hamilelikte olan bişeymiş.

Boşver iğnelerini ol sen.fazla progesteron göz çıkarmaz kabız olmamak için de sabah aç karnına kivi ya da kuru kaysı yiyip üzerine bol ılık su iç.ben genelde 3-4 bardak içiyorum.1 saat sonrasında kahvaltı yap.ve sakın wcde ıkınma.

İnşallah benimki de öyledir güzelim:)

Sağolasın cnm senin ne zaman tahlil benim 18 inde bendede asiri akinti var sulu insaAllah hamilelik belirtisidr hepimizin ki

Sağolasın cnm senin ne zaman tahlil benim 18 inde bendede asiri akinti var sulu insaAllah hamilelik belirtisidr hepimizin ki
Ben dün yaptırdım.12.günümdü.çok şükür pozitifi gördüm.inşallah kucaģima almak da nasip olur.darısı sizlerin başına inşallah

Kizlar benim bugun dondurulmus transferim oldu. Transferden sonra 25 dk hic kipirdamadan yatirdilar hastanede ama daha sonra cikardiklari oda da asiri derece de oda spreyi kokuyordu. Cok rahatsiz oldum hemsireyede soyledik ama bos oda yok dediler yarim saat de odada kaldim. Ama suan cok tedirginim sonucta kimyasal bise bizler ne kadar dikkat ediyoruz. Sizce tutunmayi engelleyici bi etkisi olurmu bu oda spreyinin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…