- 29 Aralık 2013
- 426
- 510
- 103
Sen sıkma canını benim de tutunma kanamam olmadı kime sorduysam olmuş tamam tutunmadı demiştim idrara dikkat edemezdim günde 3 tl su iç dedi bembeyaz çıkıyor artık :)Aynen canim ben de progestan fitilim var. Bir de 5 günlük proluton depot igne oluyorum. 1 tane de estrofem alıyorum arti vitaminler.. şu an transferimin 6. Günündeyim ( blastokist ) ama hiçbir belirti yok. Biraz göğüslerimde hassaslik var bir de idrarda ağır bir koku var. Kasık ağrısı bilmem ne hiçbir yok. Üzülüyorum açıkçası. Biraz kendimi yiprattim bugün. İnsan ettim 28 martta önce test yapmicam. Ama meraktan da catlayacagim :)
Bende 2 lt iciyorum günde ama ne bileyim :) zaman geçmek bilmiyor.Sen sıkma canını benim de tutunma kanamam olmadı kime sorduysam olmuş tamam tutunmadı demiştim idrara dikkat edemezdim günde 3 tl su iç dedi bembeyaz çıkıyor artık :)
18 Mart canim
Evet yukarıya yanlış yazmışım. 8 martta transfer oldum. 18 Mart test gunumHimmm erkenmiş arkadasim ama yaptigin yorumlarin birinde 28 inden once yapmiycsm demissin sanirim o yuzden oyle anlamisim,o zamaan once senden pozitif sonuc alalim sonra bizden :)
Stres yapmayalım diyoruz ama dediğin gibi zaman geçmiyor stres oluyoruz :)Bende 2 lt iciyorum günde ama ne bileyim :) zaman geçmek bilmiyor.
Kaşıntı veya kötü koku var mı? Transfer sonrası kaçıncı günün?Akıntım var kızlar ve sarı renklisizdede oluyo muydu?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar . İkinci tüp bebek . Sonuc 64.40 Sonunda Rabbim dualarımızı kabul etti. Darısı kucağımıza almaya . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . ..
Kaşıntı koku yok cnm bazen beyaz bazen sarı renkli geliyor. 5. Günüm 9 martta transfer oldum cnm. Adet günüm aslında benim bugün acaba diorum ondan mı akıntı basladı. Kasıklarda da ara ara ağrım varKaşıntı veya kötü koku var mı? Transfer sonrası kaçıncı günün?
Canım heveslendirmek gibi olmasın da ben onu belirti olarak düşünüyorum.benim de dünden beri aynı dediğin gibi bazen sarı bazen beyaz akıntım vardı.doktora sordum, kaşıntı ve koku yoksa hamilelikle alakalı dedi.bi çok hamilelikte olan bişeymiş.Kaşıntı koku yok cnm bazen beyaz bazen sarı renkli geliyor. 5. Günüm 9 martta transfer oldum cnm. Adet günüm aslında benim bugün acaba diorum ondan mı akıntı basladı. Kasıklarda da ara ara ağrım var
Boşver iğnelerini ol sen.fazla progesteron göz çıkarmazmerhaba arkadşlar dün akşam çok hafif lekelenmem oldu pembemsi kan panik olup hemen aradım hemşireyi oda progestan iğne alıp vurulun hemen dedi.Bu sabahta tuvalette farkettim ayıptır söylemesi hemeroid olmuşum baya kan geldi sanırım dünküde ondandıiğneyi vurulmaya devam ediyorum napıyım artık cumartesi test günüm ne düşünceğimi bilemedim
İnşallah benimki de öyledir güzelim:)Canım heveslendirmek gibi olmasın da ben onu belirti olarak düşünüyorum.benim de dünden beri aynı dediğin gibi bazen sarı bazen beyaz akıntım vardı.doktora sordum, kaşıntı ve koku yoksa hamilelikle alakalı dedi.bi çok hamilelikte olan bişeymiş.
Sağolasın cnm senin ne zaman tahlil benim 18 inde bendede asiri akinti var sulu insaAllah hamilelik belirtisidr hepimizin kiBoşver iğnelerini ol sen.fazla progesteron göz çıkarmazkabız olmamak için de sabah aç karnına kivi ya da kuru kaysı yiyip üzerine bol ılık su iç.ben genelde 3-4 bardak içiyorum.1 saat sonrasında kahvaltı yap.ve sakın wcde ıkınma.
Ben dün yaptırdım.12.günümdü.çok şükür pozitifi gördüm.inşallah kucaģima almak da nasip olur.darısı sizlerin başına inşallahSağolasın cnm senin ne zaman tahlil benim 18 inde bendede asiri akinti var sulu insaAllah hamilelik belirtisidr hepimizin ki
Tebrik ederim canim kacin gunundu ve kacinci gun embr.du canim bende bugun 8.gun degeri 44 ciktiKızlar . İkinci tüp bebek . Sonuc 64.40 Sonunda Rabbim dualarımızı kabul etti. Darısı kucağımıza almaya . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?