Hiç sanmıyorum.sadece astımın falan olsa sana etkisi olurdu en fazla.transfer yapılan odada koku yoksa sorun yok :).koku için farzet normal yolla hamile kaldın ve embriyonun rahime düştüğü ilk gün bilmeden parfüm sıktın.Kizlar benim bugun dondurulmus transferim oldu. Transferden sonra 25 dk hic kipirdamadan yatirdilar hastanede ama daha sonra cikardiklari oda da asiri derece de oda spreyi kokuyordu. Cok rahatsiz oldum hemsireyede soyledik ama bos oda yok dediler yarim saat de odada kaldim. Ama suan cok tedirginim sonucta kimyasal bise bizler ne kadar dikkat ediyoruz. Sizce tutunmayi engelleyici bi etkisi olurmu bu oda spreyinin?
Ay çok sevindim sanaaaa :) ne kadar mutlu oldum anlatamam.maşallah.kat kat katlansın değerlerin inşallah.kucağımıza almak da nasip olsun.demek ki sinirin hamileliktenmişTebrik ederim canim kacin gunundu ve kacinci gun embr.du canim bende bugun 8.gun degeri 44 cikti
O duyguyu burdaki herkes yaşiyo emin ol.bende her olayda kesin tutmicak dedim.herşey üstüste geliyo diyip diyip ağlıyodum.Allah ol dedimi ve o rahimine koydukları ışıklı tomurcuğun bu dünyada nasibi varsa biber gazı koklasan yine tutar inşallah:)
Ayy evet demekkiAy çok sevindim sanaaaa :) ne kadar mutlu oldum anlatamam.maşallah.kat kat katlansın değerlerin inşallah.kucağımıza almak da nasip olsun.demek ki sinirin hamileliktenmiş
Canım 5. Gün emriyosu bugün 7. GünümTebrik ederim canim kacin gunundu ve kacinci gun embr.du canim bende bugun 8.gun degeri 44 cikti
Amin canim insallah hepimiz saglikla alalim kucagimizaCanım 5. Gün emriyosu bugün 7. Günüm
Çok erken öğrendik ama nasip böyleymiş . Allahım herkese nasip etsin. Senin adına çok sevindim. Allah hayırlısyıla kucağına almayi nasip etsin.
Hayırlı olsun cnm benım de 6. Günüm bugün. Senın degerın kaç çıktıCanım 5. Gün emriyosu bugün 7. Günüm
Çok erken öğrendik ama nasip böyleymiş . Allahım herkese nasip etsin. Senin adına çok sevindim. Allah hayırlısyıla kucağına almayi nasip etsin.
Hayırlı olsun canım benimde 4.gunummerhaba uzun zamandır takip ettiğim bir platform ama ilk defa yazıyorumİlk tüp bebek denememi 14 Mart Pazartesi günü olmuş bulunmaktayım ayın 25 inde test için gün verdiler 2. gün embriyosuydu ve şimdi merakla ve sabırla beklemekteyim şu an daha 2. gün hiçbir şey hissetmiyorum evde dinleniyorum iğnelerden mi ilaçlardan mı yoksa evde olmaktan mı bilmiyorum uzun saatler uyuyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Canim, benim once tutanda ayni dedigin gibi ara ara adet agrilarim olmustu ama kacinci gunden itibaren olmustu hatirlayamiyorum. Suan da da o belirtiyi ariyorum galiba.S Sevilay838 merhaba tatlım transferi yeni olanların benim gbi yani ben sanmıyorum herhangi bir şey hissetsin tabi kişiden kişiye değişir muhakkak ama en azından ilk bir hafta bir şey hissedileceğini düşünmüyorum. Sonrasında da adet görecekmiş gibi hisler sanırım belirir diye düşünüyorum ben
İğne oluyorum cnm ben. Daha temiz geldi iğne bana. Daha önce aşılamam da jel kullanmıştım o sanki daha zor geldi bana çok geri geliyo pütür pütür işe yaramıyo gibi hissettim. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin rabbim, sağlıklı akıllı cocuklar nasip etsinEmeklerimiz dualarimiz bosa cikmasin ins hicbirimizin.o seffaf akinti bende de var ama crione dan kaynakli da olabilir. Adet agrisi hafif hafif arkasi gelmeyen bi agri oluyordu. Tabi kisiden kisiye de degisir sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?