transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hiç sanmıyorum.sadece astımın falan olsa sana etkisi olurdu en fazla.transfer yapılan odada koku yoksa sorun yok :).koku için farzet normal yolla hamile kaldın ve embriyonun rahime düştüğü ilk gün bilmeden parfüm sıktın.
Bu arada hayirlı olsun.güzel haberler ver inşallah

G Gupse_02 canim tsk ederim biraz olsun icim rahatladi. Gecmiste de cok hayal kirikliklari yasadigim icin buluttan nem kapiyorum artik. Sende pozitifi gormussun hayirli ugurlu olsun allah tamamina erdirsin inss :)

G Gupse_02 canim tsk ederim biraz olsun icim rahatladi. Gecmiste de cok hayal kirikliklari yasadigim icin buluttan nem kapiyorum artik. Sende pozitifi gormussun hayirli ugurlu olsun allah tamamina erdirsin inss :)
O duyguyu burdaki herkes yaşiyo emin ol.bende her olayda kesin tutmicak dedim.herşey üstüste geliyo diyip diyip ağlıyodum.Allah ol dedimi ve o rahimine koydukları ışıklı tomurcuğun bu dünyada nasibi varsa biber gazı koklasan yine tutar inşallah:)

Tebrik ederim canim kacin gunundu ve kacinci gun embr.du canim bende bugun 8.gun degeri 44 cikti
Canım 5. Gün emriyosu bugün 7. Günüm
Çok erken öğrendik ama nasip böyleymiş . Allahım herkese nasip etsin. Senin adına çok sevindim. Allah hayırlısyıla kucağına almayi nasip etsin.

Canım 5. Gün emriyosu bugün 7. Günüm
Çok erken öğrendik ama nasip böyleymiş . Allahım herkese nasip etsin. Senin adına çok sevindim. Allah hayırlısyıla kucağına almayi nasip etsin.
Hayırlı olsun cnm benım de 6. Günüm bugün. Senın degerın kaç çıktı

merhaba uzun zamandır takip ettiğim bir platform ama ilk defa yazıyorum İlk tüp bebek denememi 14 Mart Pazartesi günü olmuş bulunmaktayım ayın 25 inde test için gün verdiler 2. gün embriyosuydu ve şimdi merakla ve sabırla beklemekteyim şu an daha 2. gün hiçbir şey hissetmiyorum evde dinleniyorum iğnelerden mi ilaçlardan mı yoksa evde olmaktan mı bilmiyorum uzun saatler uyuyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım benimde 4.gunum

Keşke sendeki sabır bende olsa belirti ara ara sanırım kafayı yiyecegim zamanda geçmiyor asabilestimbenim dondurulmuş 5. Gün embyisu Rabbim hakkımızda hayirlisiyla nasip etsin

seninde hayırlı olsun cnm :) ben yumurta toplama işlemi ve sonrasında da transfer için o kadar çok bekledim ki o yüzden baya sabrım gelişti sanırım bde ii haberler duymak istediğim için gayet sukunetle bekliyorum denizce7979

S Sevilay838 merhaba tatlım transferi yeni olanların benim gbi yani ben sanmıyorum herhangi bir şey hissetsin tabi kişiden kişiye değişir muhakkak ama en azından ilk bir hafta bir şey hissedileceğini düşünmüyorum. Sonrasında da adet görecekmiş gibi hisler sanırım belirir diye düşünüyorum ben

Canim, benim once tutanda ayni dedigin gibi ara ara adet agrilarim olmustu ama kacinci gunden itibaren olmustu hatirlayamiyorum. Suan da da o belirtiyi ariyorum galiba.

Benim 6.günüm hep adet olcakmısm gibi ağrım oldu ilk günden itibaren ama uyuz uyuz böyle dayanılmıcak bişi değil. İlk denemem oldugu için bilmiorum bu iyi mi kötü mü?transferden 1 gün sonra hafif sarımsı pembesi bi akıntı geldi ve bitti. Bidaha olmadı,şuan Akıntım var dünden beri bugün seffaf renk aldı. 5.gün blastokisti dondurulmuş tek koyuldu. Bekliyorum bakalım olursa gercekten sasırsam çünkü çok nötr üm. Hiçbişi hissetmiyorum. :)

Emeklerimiz dualarimiz bosa cikmasin ins hicbirimizin.o seffaf akinti bende de var ama crione dan kaynakli da olabilir. Adet agrisi hafif hafif arkasi gelmeyen bi agri oluyordu. Tabi kisiden kisiye de degisir sanirim.

Emeklerimiz dualarimiz bosa cikmasin ins hicbirimizin.o seffaf akinti bende de var ama crione dan kaynakli da olabilir. Adet agrisi hafif hafif arkasi gelmeyen bi agri oluyordu. Tabi kisiden kisiye de degisir sanirim.
İğne oluyorum cnm ben. Daha temiz geldi iğne bana. Daha önce aşılamam da jel kullanmıştım o sanki daha zor geldi bana çok geri geliyo pütür pütür işe yaramıyo gibi hissettim. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin rabbim, sağlıklı akıllı cocuklar nasip etsin kolay değil tedavilerin hiçbiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…