kizlar bugün 6inci günüm ve sanirim yarin aksama dogru bi kan testi vericem 7.günüm olmus oluyor. 1 tane 5. gün embryosu transfer edilmisti, 7. günde kandaki degerden kesin bisey söylenilirmi?
Evet canım 5. Gün embyisu kanda çıkıyor.tabi geç tutunma olmassakizlar bugün 6inci günüm ve sanirim yarin aksama dogru bi kan testi vericem 7.günüm olmus oluyor. 1 tane 5. gün embryosu transfer edilmisti, 7. günde kandaki degerden kesin bisey söylenilirmi?
canim belirtilerin varmıdır?Yada ne zaman başladı nelerdir?
lucrin hangi dozda vuruldun cnm?Evet estrofem 2×1 jel vajinal 2×1 vitamin ve coraspirin kullandığım ilaçlar ama pazartesi transferim oldu dün doktorum lucrin iğne vurdurdu bir kereye mahsus benim 4.gun transferiydi
Test günün ne zaman canım on gün mu? Yoksa 12gun mu?cnm hic bi belirtim yok diyebilirim sadece arada sirada kasik batmasi hissediyorum yada artik piskolojikmen hissediyorum. kendimi yata hapsettim resmen, tek günlük ignelerimi vurdurmaya hastaneye yürüyorum o kadar. baska topiklerde 7.günde kesin sonuc alamazsin diyorlar esimde cuma sabahina kadar bekle diyo, öyle yatmak cok zooooor. rabbim tüm isteyenlerin kucagini doldursun insallah, kimseyi evlat acisiylan sinamasin...
50 olarak vuruldum .Sanadami verdi doktorun.lucrin hangi dozda vuruldun cnm?
İnşallah olur canım bende hamile olduğumu pazar günü öğrendim tek belirti bende üşüyordum herkeste çok ffarklı:) bir belirtim oldu sonundainsallah bende pozitifi gorurum
Haklısın cnm allah sabrını gücünü verıyor. Kımseyı evlatla sınamasın inşallah.evet A Ayse878787 tedavilerin hiçbiri kolay değil ve ben 5. denemem 7. denemem diyen arkadaşların yazdıklarını büyük şaşkınlık ve hayranlıkla okuyorum
Aynıyız seninleeee :))) benım de yarın 7. Gün. 5. Gün blastı:)))) test yapıcak mısınkizlar bugün 6inci günüm ve sanirim yarin aksama dogru bi kan testi vericem 7.günüm olmus oluyor. 1 tane 5. gün embryosu transfer edilmisti, 7. günde kandaki degerden kesin bisey söylenilirmi?
yok yarin 7.günüm kismetse.Test günün ne zaman canım on gün mu? Yoksa 12gun mu?
Ben 10. Cu günden önce yapmM ilk denenem ve umutsuzum negAtifi duymaya hazır değilimacikcasi bilmiyorum pek cesaretli degilim gibi ama sanirim yarinki ruhhalime bagli? sen yapicenmi cnm? cünkü ilk denemem negatiflen sonuclandi suan biraz tedirginim
Normal cnm okudugum kadarıylla herkeste oluyo oyle seylerCrinone jel kullanırken pembe tortu şeklinde geri gelmesi normal mi arkadaşlar benim daha 3. Günüm ve bu şekilde olması korkutuyor beni
Ilaci kullandiktan sonra 15 ya da 20 dakika yuruyun.ilac hareketle emilen bir ilac.eger yaptiktan sonra yatarsaniz geri cikar hepsi.on gunden fazladir kullaniyorum bir iki kez disinda hic cikmadi disari.hemsire iyice uyarmisti beni.Crinone jel kullanırken pembe tortu şeklinde geri gelmesi normal mi arkadaşlar benim daha 3. Günüm ve bu şekilde olması korkutuyor beni
Benim de bugün 7. Gunumdu. Kızlar bence test gününü beKleyin. Biraz sabır. Benim de Blast 5. Gun transferi ydi. Test günüm 18 MartAynıyız seninleeee :))) benım de yarın 7. Gün. 5. Gün blastı:)))) test yapıcak mısın
Crinone jel kullanırken pembe tortu şeklinde geri gelmesi normal mi arkadaşlar benim daha 3. Günüm ve bu şekilde olması korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?