transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

merhaba kızlar,

ben ilk tüp bebek deneyimim için araştırmalar yapıyorum ama anadolu yakası ve rapor geçen bşr yer önemli.
eurofertil ve bahçeciyle görüştüm eurofertil yaklaşım ve para konusunda iyi geldi ama bahçecide daha profosyonel.
ama bahçeci sanki bilerek daha çok para almak için işi uzatıp ytokuşa sürüyor gibi. yok işte yumurtan yoksa öbür ay yaparım yok işte yumurtan var döllendiyse bekletebilirim bunların hepsi para. bide selen hanım inanılmaz moral bozuyor bende çikolata kisi var yok hemen başla başlamazsan yumurtan kalmaz bilmemne insan biraz yaklaşımı iyi olur.
soruma geleyim :) siz eurofertilde yakın zmanlarda tedavi oldunuz mu süreç nasıl işliyor ben özge beyle görüştüm internette araştırdığım kadarıyla bilgibi biri ama tabi içine girmeyince insan anllayamıyor. Bana bu süreçlerle ilgili yardım etmenizi rica ediyorumç

merhaba canım benim de 2.5 cm çikolata kisti vardı ilk aşılama oldum tutmadı kasımda yumurtalarım toplandı embriyo ya dönüştürüldü ve donduruldu . sonra doktorum çikolata kistinin etkisini azaltmak için 2 ay menapoza soktu beni 26 ocakta transferim oldu tuttu da ama bt hcğ değerim iki katı yükselmedi kese göründü ama bebek oluşmamış içinde 8 haftalıkken geçen cuma kürtaj oldum süreç çok zor ama mevlam böyle takdir etmiş şükrediyorum her şerde bi hayır arıyorum. 3 ay ara verelim dedi doktor sonrasında ikinci transferim olack doğuda görev yapıyorum ankarada seyit temel ceyhana yaptırdım nasipte varsa tedavi bahane batmandayım ben, burda diyarbakıra gidip yaptırnlar var tutmuş bu işte nasibe çok inandım

merhaba cnm

Allah yardımcın olsun ben tabii herkes gibi istiyorumki ilkinde tutsun hem madi hem manevi çok bozuldu pskolojim nereye yaptırmak istediğime şaşırdım Allh hayırlısını nasip etsn ne diyeyim
aenin çikolata kistin masummuş benm 2 yumurtalığımdada var birinde 3 birinde 1 tane

14 mart sali oluyor arkadasim heyecandan gunu karistirdin sanirim ben 13 mart pazartesi gunu oldum transfer 28 mart test gunum,hayirli sonuçlar hepimize inşallah...

14 mart sali oluyor arkadasim heyecandan gunu karistirdin sanirim ben 13 mart pazartesi gunu oldum transfer 28 mart test gunum,hayirli sonuçlar hepimize inşallah...
evet cnm ya haklısın 13 Mart pazartesi oldum heyecandan sanırım :) benim 25 mart test günüm. Nasıl daha çok yeni biliyorum bir şeyler hissediyor musun nasılsın

evet cnm ya haklısın 13 Mart pazartesi oldum heyecandan sanırım :) benim 25 mart test günüm. Nasıl daha çok yeni biliyorum bir şeyler hissediyor musun nasılsın
Kızlar nasılsınız? Ben bugün biraz daha sakinim niyeyse sanırım ruh durumum karma karışık oldu. Siz ne alemdesiniz.

Yok valla hicbisey hissetmiyorum bende hissedenleri okuyunca tedirgin oluyorum,akintisi olanlar varmis bende yok oyle seyler,ben jel kullanmiyorum kalcadan progesteron igne vurduruyorum hergun,5.gun embriyosu ama 28art test gunum,hayirlisi allahtan bekliycez

Kızlar nasılsınız? Ben bugün biraz daha sakinim niyeyse sanırım ruh durumum karma karışık oldu. Siz ne alemdesiniz.
Ben çok sakinim evdeyim tv izliyorum kitap okuyorum nefes egzersizi yapıyorum vücudumu dinliyorum karnımda küçük küçük kramp hissediyorum bugün başkada bşey yok beklemek çok heyecanlı tadını çıkartıyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum ve başarıyorum sanırım ara sıra fire versemde

Bende kalçadan her gün progesteron vurduruyorum ve her gün yine göbekten başka bir iğnem var ve bide sabah akşam estroferm im bde folik asitim kan sulandırıcım sayarken yoruldum valla :)

Bu arada merak ediyorum aranızda Söke de oturan var mı ben Sökede yaşıyorum ama buralı değilim hiç tanıdığımda yok buralı olup ya da benim gbi burada yaşayan arkadaşlarla tanışmak isterim

Bende kalçadan her gün progesteron vurduruyorum ve her gün yine göbekten başka bir iğnem var ve bide sabah akşam estroferm im bde folik asitim kan sulandırıcım sayarken yoruldum valla :)

Senin tedavin nerdeydi arkadasim benimki bahceci de ,kan sulandirici olarak aspirin kullaniyorum ,daha onceki transferlerimde sulandirici igne yaptirdim ama bu sefer doktorum gerek yok dedi bakalim belki pihtilasma derecem yuksek degildir,cok pozitif olmayi basariyorum diyemem onceki negatifleeden dolayi elbette ve artik kendimi dinlemeye basladim bu da dogru degil biliyorum,bende vitaminler,igne, estrofem tablet kulanıyorum bakalim bekleyelim mevlam neylerse guzel eyler...

benim tedavim İzmir de İrenbe de oluyor. benim kan sulandırıcı kullandığım ecopirin saydığım ilaçlar dışında bir şey kullanmıyorum güzel beslenmeye çalışıyorum sadece evet cnm hayırlısı her şeyin bir zamanı var buna çok inanıyorum kendi hayatımda da daha önceki deneyimlerim bana bunu göstermiştir hep zamanı geldiyse olacaktır inancını yitirme her şeyin hayırlısını dileyelim Allahtan

Kan sulandirici olarak bende igne kullaniyorum ama buna gercekten gerek var mi bilemiyorum yani kan pihtilasmama baktirmistim hic bi sorun yoktu hatta kardiyoloji doktoruna ilaci yazdirirken eenin boyle biseye ihtiyacin yok demisti bana ama tup bebek doktoru kullan dedigi icin kullamiyorum. Yinede gereksiz kan sulandirici dusuk sebebi olabilir mi diye soruda aklima geliyor. E elifdemirelif senin doktorun vermemis mesela aspirini yeterli bulmus.

benim ecopirin düşük seviyede ve bende senin aksine kan pıhtılaşması düşük sebebi diye biliyorum kan sulandırıcıyı o yüzden veriyorlar

Yani.. benim ikinci denememde gebelik olusmustu hcg degerlerim oldukca da yuksekti o zamanda cleaxan i kullaniyodum. Ve tam kese olusum sirasinda yattigim yerde dusuk yaptim kanamayla. Esimle cok dusunduk neden olmus olabilir diye ama tek sebep bu geldi aklimiza. Doktora da soyledik herkes kullaniyo diye bi cvp verdi ama herkese ayni tedavi uygulanmamali bence

benim ecopirin düşük seviyede ve bende senin aksine kan pıhtılaşması düşük sebebi diye biliyorum kan sulandırıcıyı o yüzden veriyorlar
benim göbekten her gün vurulduğum iğne clexane valla bir şey bildiğimiz mi var ne verirlerse kullanıyoruz inan sen söyleyene kadar aklımda hiç iğne ya da ilaçlarla ilgili bir şüphe yoktu ama doktor beyin vardır bir bildiği diyorum ve kendimde yine tekrarlıyorum zamanı gelmişse hiçbir şey engel olamaz diye düşünüyorum

Oyle tabiki canim allah ol dedikten sonra hicbirsey engel olamaz. Ama ben olumsuzluklar yasadikca her seye supheyle bakar oldum artik. Cok zor bi surec maddi manevi. Maddi olarak yerine konuyor ama manevi olarak yasadiklarin iz birakiyor iste.

Oyle tabiki canim allah ol dedikten sonra hicbirsey engel olamaz. Ama ben olumsuzluklar yasadikca her seye supheyle bakar oldum artik. Cok zor bi surec maddi manevi. Maddi olarak yerine konuyor ama manevi olarak yasadiklarin iz birakiyor iste.
evet haklısın ama napalım bak bende hiçbir sorun yok tek sorunum 41 yaşımda olmam amh mın düşük olması eşimde sperm sayısı düşüklüğü var bütün tedaviyi ben görüyorum kadın olmak zor gerçekten zor

neyse biz moralimizi bozmayalım şükredelim kadın olmak zor ama böyle bir duyguyu yaşayabilecek olmamızda büyük bir lütuf inşallah en güzel en sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız en kısa en hayırlı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…