- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
Canım nefes egzersizini nasıl yapıyorsun?İnternetten araştıracagim?Ama tecrübeli birinden öğrenmek istiyorum.anlatirmisin rica etsemneyse biz moralimizi bozmayalım şükredelim kadın olmak zor ama böyle bir duyguyu yaşayabilecek olmamızda büyük bir lütuf inşallah en güzel en sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız en kısa en hayırlı zamanda
Ins canimm inss guzel olacak bende inaniyorum :)neyse biz moralimizi bozmayalım şükredelim kadın olmak zor ama böyle bir duyguyu yaşayabilecek olmamızda büyük bir lütuf inşallah en güzel en sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız en kısa en hayırlı zamanda
Tatlım aslında bende çok tecrübeli olduğumu söyleyemicem ama uzun zamandır merak ettiğim ilgilendiğim bir konu ve çok inanıyorum birçok hastalığa veya depresyona iyi geldiğine Nevşah var onu takip ediyorum ama maalesef onun mucize kurslarından birine gidemedim çünkü çok pahalıCanım nefes egzersizini nasıl yapıyorsun?İnternetten araştıracagim?Ama tecrübeli birinden öğrenmek istiyorum.anlatirmisin rica etsem
Didem Uzel var kırklı yaşlarda eski manken yeni anne oldu ilk ondan duymuştum nefes kurslarını sonra Merve Öztürk var "tam ve mükemmel" diye youtube da Tedx konuşması var onları dinleyince baya ikna olmuştumTatlım aslında bende çok tecrübeli olduğumu söyleyemicem ama uzun zamandır merak ettiğim ilgilendiğim bir konu ve çok inanıyorum birçok hastalığa veya depresyona iyi geldiğine Nevşah var onu takip ediyorum ama maalesef onun mucize kurslarından birine gidemedim çünkü çok pahalıben kendi çapımda internetten youtube dan videolarla kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım hep sadece tek yaptığım nefes alırken derin nefes almaya ve o oksijenin karnıma gitmesine özen gösteriyorum
Eftelya hayirli olsunn sonucunn katlanarak artsin 9 ay sonra kucaklarin dolsun inss :)Merhabalaaaarr
Dün 12. Gün sonucum 809.4 çıktı!!!
Tebrikleeeeerrr.maşallah çok güzel çıkmış sonucun.kucağına almak nasip olur inşallahMerhabalaaaarr
bu arada tebrikler tebriklerMerhabalaaaarr
kaçıncı günündesin berenada ? ve bence adet sancısı gibi sancılar çocuk haberciside olabilir moralini yüksek tutBen deli gibi belirtileri araştırıyorum adet sancılarım başladı gibi korkuyorum valla
Bugün 4. Günüm 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi ama daha önce 2 negatif deneyimim oldugu için sancılar beni korkutuyor çünkü ozamanda bu sancılar vardı bilmiyorum artık beklemedeyimkaçıncı günündesin berenada ? ve bence adet sancısı gibi sancılar çocuk haberciside olabilir moralini yüksek tut
Söke shfal mezunuyum. Ama şu an orda yasamiyorumBu arada merak ediyorum aranızda Söke de oturan var mı ben Sökede yaşıyorum ama buralı değilim hiç tanıdığımda yok buralı olup ya da benim gbi burada yaşayan arkadaşlarla tanışmak isterim
Canım benim de 5. Günüm benimde 5.gun embrysydu 1adet pgd yapıldı bende adet agrisi var canım.ilk günden beri takma kafana bende çok sitres yaptim.ama bir gün daha sakinim hangi ilaçları kullanıyorsun? Ben estrfem günde 3adet ,folikasit ve jel kullanıyorum sabah akşam onlarda yapıyor.Bugün 4. Günüm 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi ama daha önce 2 negatif deneyimim oldugu için sancılar beni korkutuyor çünkü ozamanda bu sancılar vardı bilmiyorum artık beklemedeyim
Tebrik ederim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin.Merhabalaaaarr
Ya şu clexane ı ben de kullanıyorum. Kan pihtilasmasi sorunu var çünkü bende. Ama kapağını açmada çok zorlanıyorum yani Nazan disimle çektiğim bile oluyor. Var mı bir puf noktasibenim göbekten her gün vurulduğum iğne clexane valla bir şey bildiğimiz mi var ne verirlerse kullanıyoruz inan sen söyleyene kadar aklımda hiç iğne ya da ilaçlarla ilgili bir şüphe yoktu ama doktor beyin vardır bir bildiği diyorum ve kendimde yine tekrarlıyorum zamanı gelmişse hiçbir şey engel olamaz diye düşünüyorum
Günde 4 tane estrofem,folikasit,coraspin ve sabah akşam crinone jel kullanıyorum canımCanım benim de 5. Günüm benimde 5.gun embrysydu 1adet pgd yapıldı bende adet agrisi var canım.ilk günden beri takma kafana bende çok sitres yaptim.ama bir gün daha sakinim hangi ilaçları kullanıyorsun? Ben estrfem günde 3adet ,folikasit ve jel kullanıyorum sabah akşam onlarda yapıyor.
Evet canım ilaçlarında etkisi benim de 4.denemem Rabbim utandirmasin son olsun hepimiz için inşallah hayırlısıyla nasip etsinGünde 4 tane estrofem,folikasit,coraspin ve sabah akşam crinone jel kullanıyorum canım
İlaçların etkisi olduğunu çok duydum ama işte yine de hızursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?