transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım nefes egzersizini nasıl yapıyorsun?İnternetten araştıracagim?Ama tecrübeli birinden öğrenmek istiyorum.anlatirmisin rica etsem

Ins canimm inss guzel olacak bende inaniyorum :)

Canım nefes egzersizini nasıl yapıyorsun?İnternetten araştıracagim?Ama tecrübeli birinden öğrenmek istiyorum.anlatirmisin rica etsem
Tatlım aslında bende çok tecrübeli olduğumu söyleyemicem ama uzun zamandır merak ettiğim ilgilendiğim bir konu ve çok inanıyorum birçok hastalığa veya depresyona iyi geldiğine Nevşah var onu takip ediyorum ama maalesef onun mucize kurslarından birine gidemedim çünkü çok pahalı ben kendi çapımda internetten youtube dan videolarla kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım hep sadece tek yaptığım nefes alırken derin nefes almaya ve o oksijenin karnıma gitmesine özen gösteriyorum

Didem Uzel var kırklı yaşlarda eski manken yeni anne oldu ilk ondan duymuştum nefes kurslarını sonra Merve Öztürk var "tam ve mükemmel" diye youtube da Tedx konuşması var onları dinleyince baya ikna olmuştum

Ben deli gibi belirtileri araştırıyorum adet sancılarım başladı gibi korkuyorum valla

kaçıncı günündesin berenada ? ve bence adet sancısı gibi sancılar çocuk haberciside olabilir moralini yüksek tut
Bugün 4. Günüm 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi ama daha önce 2 negatif deneyimim oldugu için sancılar beni korkutuyor çünkü ozamanda bu sancılar vardı bilmiyorum artık beklemedeyim

Bugün 4. Günüm 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi ama daha önce 2 negatif deneyimim oldugu için sancılar beni korkutuyor çünkü ozamanda bu sancılar vardı bilmiyorum artık beklemedeyim
Canım benim de 5. Günüm benimde 5.gun embrysydu 1adet pgd yapıldı bende adet agrisi var canım.ilk günden beri takma kafana bende çok sitres yaptim.ama bir gün daha sakinim hangi ilaçları kullanıyorsun? Ben estrfem günde 3adet ,folikasit ve jel kullanıyorum sabah akşam onlarda yapıyor.

Ya şu clexane ı ben de kullanıyorum. Kan pihtilasmasi sorunu var çünkü bende. Ama kapağını açmada çok zorlanıyorum yani Nazan disimle çektiğim bile oluyor. Var mı bir puf noktasi

Günde 4 tane estrofem,folikasit,coraspin ve sabah akşam crinone jel kullanıyorum canım
İlaçların etkisi olduğunu çok duydum ama işte yine de hızursuzum

Günde 4 tane estrofem,folikasit,coraspin ve sabah akşam crinone jel kullanıyorum canım
İlaçların etkisi olduğunu çok duydum ama işte yine de hızursuzum
Evet canım ilaçlarında etkisi benim de 4.denemem Rabbim utandirmasin son olsun hepimiz için inşallah hayırlısıyla nasip etsinbenim pazartesi test tarihim senin de salı günümü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…