transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim bu 4.transferim pihtilasma var diger denemelerde doktor veedi bahcecide mustafa hoca gecen transferde de gerek duymadi ama ben istedim ısrarla ve tamam yap dedi,bu denemede de kan sulandirici kullanayimmi dedim oburlerinde kullandin noldu hamile kalabildinmi dogurdunmu dedi,kullanma dedi,aspirin yeterli dedi,ama pihtilasmaninda sanirim bir suru cesidi var,belki hafiftir bilemiyorumki kullanmiyorum ama sikinti da yapmiyorum,dedigi dogru diger denemelerde kulland,kendiliginden hamileliklerimde de kullandim sonuc degişmedi,hakkimizda hayirlisi...

Merhaba bayanlar öncelikle rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın Benim ilk tüp denemem geçen cuma 2 tane blast blast transferi oldum .25 marta test tarihim. Ama gün geçtikçe umutsuzluğa kapılıyorum. 5. Gün akşamı ve 6. Gün akşamı adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı oldu sabaha geçiyor. Birde su gibi akıntılarım oluyor. Bazen çok üşüme geliyor elim ayağım buz kesiyor baZen acayip ateş basıyor. Bendeki olanlar bu. Şu sitedeki bütün yazıları okumuşumdur. O kadar zor bir süreç yaşıyoruz ki,ileride belki geriye dönüp bugünlere güleceğiz bebişimiz kucağımızda inşallah. Benimle aynı belirtileri yaşayan var mı? Negatif sonuç göreceğim diye çok korkuyorum bahçeci güvenç bey doktorum. Ve şu som günlerde çok pozitif okudum burada Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.sizlerin güzel haberleriyle çok mutlu oluyorum

Merhaba...Bende Bahçeci de oldum.Bahsettiğinz ateş basması ve el ayak üşümesi estrofemden kaynaklanıyor.Bende aynı şeyleri yaşadım,ilaçtan olduğunu bildiğim için çok kafama takmadım.Bunun haricinde benim hiç bir şikayetim olmadı Allaha çok şükür.Belirti herkeste farklı olabilir ama bence herkesin yaşadığı,ilaca bağlı etkiler.Her ilaç her insanda aynı etkiyide yaratmaz...

Benden tavsiye,rahat olun,belirti aramayın

Merhaba bende geçen ay tedavi oldum. Şükürler olsun pozitifi gördüm. Kese günü bekliyorum.
Ateş basması kasik ve bel ağrısı bende de vardı. Ve hala da ara ara var. Umutsuzluğa kapılma.stres yapma.belirti de arama derim ben.. benim 3. Tüp denemem.ilk ikisinde çok belirti aradım. Beynim hep mesguldun bu konuyla. Ve hiç kalkmadim hep yattım. Ama negatifti. 3. Denememde hastanede yarım saat yattım.otele gecmistim. 2 gün kalıp 10 saatlik yola gittim. İnan allah ol derse oluyor. Kendini rahat bırak. Zor biliyorum ama olumsuz düşünme en azından.

Hayirli olsun arkadasi. Insallah saglikla kucakladigin gunler çabucak gelsin,sana sorayim hamile bulmusken ben belirtiler okurken genelde su gibi akintim oluyor ya da bazen beyaz bazen sari akintim oluyor yorumunu cok goruyorum bende bu anlamda bisey olmayinca da tedirgin oluyorum cunku normal yolla hamileliklerde bile akinti ilk belirtilerden biridir ayyy hay8rlisiyla gelseydi test gunu...

İlk günler bende de akıntı oldu canım. Ama en fazla 5 gün olmuştur. Mesela kimisinde yerleşme kanaması olurmus. Bende olmadı. Goguslerim çok sertleşti hassaslasti. 6.8.9. Günlerimde idrarda silik çizgi cikti.
10.gun degerim 50.91
12. Gün degerim 118.1
14.gün degerim 235
Ve ultrason günüm 23 Mart. Çok fazla kasma kendini o onda olmuş bende niye olmadı deme. Dedim ya çoğu kişide yerleşme kanaması olmuş. Benim hiç olmadı..

Transferin ilk gününü sayıyormusunuz. Kimi sayılıyor kimi sayılmıyor diyor. Siz o günü saydınız mı

Poff o zaman 7. Gün bugün.daha hiç dışarı çıkmadım bugün iğnem var çıkıcam. Test alıp yapsam mı ki sabah ilk idrardamı baksam
Benim evde vardı yaptım canım. Az kalmis yapma derim ama inan dayanamiyor bende yaptım çünkü. Bir de kişiden kişiye değişir idrarda çıkması. Stres yapma bebişi düşün. Kaçıncı gün embriyosu seninki kaç tane transfer ettiler

5. Gün embriyosu 2 tane koydular. erken daha biliyorum ama ne bileyim belki sabah yaparım

Hakkında hayirlisi olsin canım. Sabırla bekle. Testten sonra 2 3 kez tekrarlatiyolar onun sıkıntısı ultrason için 10 gun bekletiyolar onun sıkıntısı. Bu iş coooookkkkk sabır isii

İnşallah
Hakkında hayirlisi olsin canım. Sabırla bekle. Testten sonra 2 3 kez tekrarlatiyolar onun sıkıntısı ultrason için 10 gun bekletiyolar onun sıkıntısı. Bu iş coooookkkkk sabır isii
kesinlikle sabır sabır.. inşallah profilindeki gibi minnaklarımız bizimledir.hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı evlatlarımız olsun

İnşallah

kesinlikle sabır sabır.. inşallah profilindeki gibi minnaklarımız bizimledir.hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı evlatlarımız olsun
Aminn insallahh senden de güzel haber bekliyorum. Allah gönlüne göre versin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…