transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar ya çok erken ama ben bugün hassas test aldım tabiki ikinci çizgi görünmedi ama sonra çöpten alıp baktım sanki hayali çizgi var gibi yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama bu testlerde hiç bir şekilde ikinci çizgi çıkmaz dimi

6.8.9. Günlerimde silik çizgileri gördüm. Sonucum da pozitif canim

Ama benimki baya baya silik çok dikkatli bakınca görünüyor sende o silik olandan varsa resim atarmısın canım. Bu arada 5. Gün embriyosu iki tane transfer edildi

Senin çok umutlandirmak istemem. Ne olur ne olmaz. Amma bu teste göre var görünüyor canım. Benimkide aynı boyleydi. Ve ben senin testinde ki 2. Çizgiyi görebiliyorum. Var bence sen rahat ol.stres yapma. Çok da kafana takma.

Test yaptım mı :)

Bende bahcecideyim :) 5. Gün blastını nasıl 2 tane koydular sasırdım bana asla yapmıyoruz dediler. 1 tane koydular ama ilk denemem diye. Aynı belirtiler bendede var salı günü 12. Günüm test yapıcam.

Kızlar beni bide geceleri ateş basıyo terliyorum bunlar belirtimi ilaçlardan mı? Bugün 8. Günüm ilk günden beri hep adet ağrım oldu bugün bütün hersey bir an da durdu sıfır belirti iyi mi kötü mü bilemedim morelim bozuldu artık sıkılmaya başladım.

İki gündür bakamadığım için yazılan herşeyi takip edemedim. Testleri pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Ben transferden sonra 7.gün 76 9.gün 226 Ve bugün yani 13. Gün yine dayanamadım test yaptırdım 2009 çıktı. Çok bir bilgim olmadığı için nasıl ilerliyor anlamıyorum. Doktora salı günü gidicektim ama istersen cumartesi gel dedi yani haftaya cumartesi aklım karıştı vallahi

Çok güzel ilerlemiş cnm maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…