6.8.9. Günlerimde silik çizgileri gördüm. Sonucum da pozitif canimKızlar ya çok erken ama ben bugün hassas test aldım tabiki ikinci çizgi görünmedi ama sonra çöpten alıp baktım sanki hayali çizgi var gibi yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama bu testlerde hiç bir şekilde ikinci çizgi çıkmaz dimi
Amin canım benim. Bende 3 yıl sonra pozitifi gördüm. Kese günü bekliyorum 23 ünde inşallah Bebeğimi de görürüm. Benimde 5. Gün embriyosu 2 tane.:)Yaa çok teşekkür ederim seneler sonra bu bile beni çok umutlandırdı inşallah allah herkesin gönlüne göre versin
Maşallah canım çizgi görülüyor.Şukur bende gördüm dün 5. Günde Allah utandirmasin.insallah hayırlısıyla devam eder hepimizin düşüncesi bile çok güzel
evet canım bugün tekrar yapınca çıktı.Ama bu benim 4. Denemem düşün ne kadar hasret kaldıkİnşallah umutlarım boşa çıkmaz sendr 5. Gün mü yaptın test
Test yaptım mı :)cnm hic bi belirtim yok diyebilirim sadece arada sirada kasik batmasi hissediyorum yada artik piskolojikmen hissediyorum. kendimi yata hapsettim resmen, tek günlük ignelerimi vurdurmaya hastaneye yürüyorum o kadar. baska topiklerde 7.günde kesin sonuc alamazsin diyorlar esimde cuma sabahina kadar bekle diyo, öyle yatmak cok zooooor. rabbim tüm isteyenlerin kucagini doldursun insallah, kimseyi evlat acisiylan sinamasin...
Bende bahcecideyim :) 5. Gün blastını nasıl 2 tane koydular sasırdım bana asla yapmıyoruz dediler. 1 tane koydular ama ilk denemem diye. Aynı belirtiler bendede var salı günü 12. Günüm test yapıcam.Merhaba bayanlar öncelikle rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın Benim ilk tüp denemem geçen cuma 2 tane blast blast transferi oldum .25 marta test tarihim. Ama gün geçtikçe umutsuzluğa kapılıyorum. 5. Gün akşamı ve 6. Gün akşamı adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı oldu sabaha geçiyor. Birde su gibi akıntılarım oluyor. Bazen çok üşüme geliyor elim ayağım buz kesiyor baZen acayip ateş basıyor. Bendeki olanlar bu. Şu sitedeki bütün yazıları okumuşumdur. O kadar zor bir süreç yaşıyoruz ki,ileride belki geriye dönüp bugünlere güleceğiz bebişimiz kucağımızda inşallah. Benimle aynı belirtileri yaşayan var mı? Negatif sonuç göreceğim diye çok korkuyorum bahçeci güvenç bey doktorum. Ve şu som günlerde çok pozitif okudum burada Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.sizlerin güzel haberleriyle çok mutlu oluyorum
Ayy cnm ya benim de yarın 9 :)) senin çıkarsa bende yaparım :)) inşallah pozitifi görürsünSon 12 saat. Yarın sabah kan vericem kızlar. Test günüm. 5. Gun embriyosu 10. Gun tahlil.
Allahım inşallah müjdeli haberi alir ve burada paylaşabilirim.
Hiçbir belirtim yok. Kendimi her şeye hazirladim. Bakalim. Tirsiyorum :)Ayy cnm ya benim de yarın 9 :)) senin çıkarsa bende yaparım :)) inşallah pozitifi görürsün
Ben hazırlayamadımHiçbir belirtim yok. Kendimi her şeye hazirladim. Bakalim. Tirsiyorum :)
Çok güzel ilerlemiş cnm maşallahİki gündür bakamadığım için yazılan herşeyi takip edemedim. Testleri pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Ben transferden sonra 7.gün 76 9.gün 226 Ve bugün yani 13. Gün yine dayanamadım test yaptırdım 2009 çıktı. Çok bir bilgim olmadığı için nasıl ilerliyor anlamıyorum. Doktora salı günü gidicektim ama istersen cumartesi gel dedi yani haftaya cumartesi aklım karıştı vallahi
Hayirli olsun bencede var cok bariz belli ben hemen gordum valla ikinci cizgiyi belli oluyor yarin bir tane daha alip dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?