transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bende bahcecideyim :) 5. Gün blastını nasıl 2 tane koydular sasırdım bana asla yapmıyoruz dediler. 1 tane koydular ama ilk denemem diye. Aynı belirtiler bendede var salı günü 12. Günüm test yapıcam.
4 tane düşüğüm var benim belki ondandır birde rezerve azlığı var sadece 3 tane döllendi 2 tanesi 5.güne geldi başka kalmadı yani son umudum

Bugün benim 7. Günümdü proloton iğnemi oldum iki akşamdır hep kasık ağrısı vardı bu akşam sadece şişlik hissettim daha iyi gibiyim acaba iğnemi rahatlattı. Bilemedim. Ayy allahım bizde görelim ikinci çizgiyi inşallah B bereneda tebrik ederim hayırlısıyla güzel ilerlesin yavruların..

İnşallah canım ya yarın sabah tekrarlıcam testi evde bakalım erken sevinmek istemiyorum

Artıslar cok guzel seni artik kese görmeye cagirmiş arkadasim belki kalp atisida duyarsiniz allahin izniyle hadi gozunuz aydin allahim saglikla dogurmayi nasip etsin...

4 tane düşüğüm var benim belki ondandır birde rezerve azlığı var sadece 3 tane döllendi 2 tanesi 5.güne geldi başka kalmadı yani son umudum
2 tane 5. Güne kadar ulaşması çok iyi bence moralini yüksek tut canım. Bende de rezerv azlığı var yaşım 34 aralık ayında sadece 3 yumurta toplammıştı ve onlarda 3. Günü bile tamamlayamamıştı. Tek şansım yumurta donasyonuydu. Ben kıbrısta yumurta donasyonu yaptırdım şimdi bekliyorum işte

Oylemi insallah hakkinizda hayirlsi olsun arkadasim aslinda yumurta kaliteleri ay ay degisiyor takviyeler kullanarak tekrar denedinizmi,mesela benim gecen yil 4 embriyom genetige gitti saglikli gelmedi bir yil sonra 3 tane gitti ve bir saglikli embriyo bulduk ve bekliyoruz transferin 5.gunundeyiz,henuz netice almadik ama umut ediyoruz insallah yasimda 42,o yuzden sordum amacim kirmak ya da uzmek degil yanlis anlaşilmak istemem,hepimizin hakkinda hayirlisi...

Daha öncede 2 denemem oldu ama sonuç hüsran oldu hep. En son 3. Günü bile tamamlayamayınca pes ettim ve zorda olsa bu kararı aldım inşallah hakkımda hayırlısı olur.

merhaba kızlar bugün 8. Günüm sabah 5 de idrar testinde baktım ikinci çiZgi çıktı Hemen gidip kan testi verdim 84.54 sonuç ... ama adet ağrısı gibi ağrım var çok korkuyorum
Hayırlı olsun canım bende bugün 6. Günüm ikinci testi yaptım daha belirgin bir çizgi çıktı inşallah tutunmuşlardır

Test tarihimi 24 marta verdi doktor ben yine de 22 sinde yaptırmayı düşnüyorum bi kaç hün daha beklemek istiyorum

Kizlar cok sevindim her pozitif sonuc bana umut oluyor. Benimde bugun 4. Gunum ara ara kasiklarimda batmalar oluyor. Surekli belirti ariyorum az adet agrisi olmasi tutunma belirtisi diye biliyorum ama bende ondan hic yok

Kizlar cok sevindim her pozitif sonuc bana umut oluyor. Benimde bugun 4. Gunum ara ara kasiklarimda batmalar oluyor. Surekli belirti ariyorum az adet agrisi olmasi tutunma belirtisi diye biliyorum ama bende ondan hic yok

Bende çok beklemiştim ama,olmadı hiç bişey :)
Doktorum ağrı olabilir,lekelenmeler olabilir,belirti arama,bunların hepsi ilaçların etkisiyle olacaktır demişti.Hiç biri olmayınca ilaçta etki etmiyor galiba deyip deyip kendimi olumsuza yönlendirmek yerine biraz daha rahatlatmaya çalıştım belirti aramamak adına... Karışık duygular...

Canım benim transferden sonra ilk dört gün az ağrım oldu 4. Gün kasıklarımda batmalar çok oldu ve ondan sonra ağrım sızım hiç kalmadı şuandada hiç yok

Canım benim transferden sonra ilk dört gün az ağrım oldu 4. Gün kasıklarımda batmalar çok oldu ve ondan sonra ağrım sızım hiç kalmadı şuandada hiç yok
Cok karisik duygular haklisiniz.. sonucu degistiremiceme gore sabirla beklemek en dogrusu aslinda ama duygular hormonlarla o kadar cosmus durumdaki :) inss herkesin olumlu sonuclanir ama inss.

Arkadaşlar bugün bir doktora gittim rahme çizik atalım dedi. Bu faydalı birşey mi? Tutunmayı mı kolaylaştırıyor? Aranızda yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…