- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
nerde yaptırdı canım hatırlıyor musun? doktoru kimdi yani? sağol cevabın için bu arada.Bir arkadaşım yaptırdı 3. Denemede yaptı dr ve o ay tuttu bebişi darısı başına inşallah
Bende yaptırdım benim rahimde 7 mm geçmiyordu çizik attı dr ertesi ay tuttu 4.denememde tavsiye ederim bende .Ama bana histereskopi esnasında attı.nerde yaptırdı canım hatırlıyor musun? doktoru kimdi yani? sağol cevabın için bu arada.
Bu arada rahim kalınlığım transfer günü 10.9 duBende yaptırdım benim rahimde 7 mm geçmiyordu çizik attı dr ertesi ay tuttu 4.denememde tavsiye ederim bende .Ama bana histereskopi esnasında attı.
Bana da histereskopide atacağını söyledi. Maşallah bu aradaBende yaptırdım benim rahimde 7 mm geçmiyordu çizik attı dr ertesi ay tuttu 4.denememde tavsiye ederim bende .Ama bana histereskopi esnasında attı.
Hangi merkezde yaptırmayı düsunuyorsunBana da histereskopide atacağını söyledi. Maşallah bu arada
Henüz karar vermedim. Koç üni veya medipol mega ile görüştüm şimdilik...Hangi merkezde yaptırmayı düsunuyorsun
Canim hayirli olsun daha cok erken 8 ile 12 gunler arasinda kan testi yaptirabilirsinMerhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım bu 3. Denemem 3. gün 8 hücreli tek embriyo koydular bugün 3. Günüm ama hiç belirttim yok acaba belirti aramak için erken miiiii
İdrar testi yanıltabilir kaçıncı gün transferinİdrar testinde çift çizgi görüp kanda negatif olan varmı arkadaşlar ben çok korkuyorum pembe tortuları görünce
Doktorumda çok erken idrar testi yapmışsın kesin bişey diyemeyiz dedi
İnşallah hayırlısı olur ama içimde bi korku var olmadi mi Die çoğu arkadaşlar belirtilerini yazmış 28 Mart test günüm bide 3. Olunca ister istemez içimde bi korku varCanim hayirli olsun daha cok erken 8 ile 12 gunler arasinda kan testi yaptirabilirsin
Merhaba canim 12. gun kan testinde kesin sonuc alman gerekir olumlu yada olumsuz idrar testi yaniltici olur. Sikma canini stres olmamaya calis.5. Gün 2 tane embriyo transferi ama yaptıgım testler her gün biraz daha koyulaşıyor yinede yanılma olabilir mi
İnşallah bebişlerin sımsıkı tutulmuştur ama idrar testi için gerçekten çok erken belirtin falan var mı5. Gün 2 tane embriyo transferi ama yaptıgım testler her gün biraz daha koyulaşıyor yinede yanılma olabilir mi
Korkma canim dua et stres en buyuk tehdit belirtiler bunyeden bunyeye degisir ondan dolayi sikinti yapma.İnşallah hayırlısı olur ama içimde bi korku var olmadi mi Die çoğu arkadaşlar belirtilerini yazmış 28 Mart test günüm bide 3. Olunca ister istemez içimde bi korku var
Benim ikinci denemem de de çift emriyo transfer edilmişti 10.gün idrar testi yapmıştım ama bise çıkmamıştı sonuç koca bi sıfırdiTeşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorum erken umutlandım sadece eğer olumsuz olursa çok dibe çakılcam
Bide bende kan pıhtılaşması var ama iğne kullanıyorum canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin amin çok aminCanim hayirli olsun daha cok erken 8 ile 12 gunler arasinda kan testi yaptirabilirsin
canım lütfen içini karartma 8. Gün idrarda yaptım çift çizgi çıktı hemen kanda baktırdım onda da pozitif.. Benimde çok erken ama olumlu gidiyor en azından öyle öylesine yatmıyorum artık içimde bir canlı var gibi davranıyorum seviyorum mercimeğimi..Benin asıl test tarihim 25 Mart senden Sonra. Bence kanda baktır zaten bu tahlili bir kaç kez tekrarlayacağız.. rahat ol korkma nasipte varsa görücez zatenTeşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorum erken umutlandım sadece eğer olumsuz olursa çok dibe çakılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?