transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hayirli olsun allah tamamina erdirsin canim. Transferden sonra herhangi bi belirtin olmusmuydu paylasirmisin??

Maşallah canım tebrik ederim.darisi bize insallah

Hayirli olsun allah tamamina erdirsin canim. Transferden sonra herhangi bi belirtin olmusmuydu paylasirmisin??

Amin canım. Teşekkür ederim.Hamilelik belirtisimi yoksa ilaçların etkisimi bilmiyorum ama kasıklarda adet ağrısı gibi sancılarım olmuştu halada oluyor. Rabbim sanada nasip etsin isteyen herkese inşallah.

Am
Amin canım. Teşekkür ederim.Hamilelik belirtisimi yoksa ilaçların etkisimi bilmiyorum ama kasıklarda adet ağrısı gibi sancılarım olmuştu halada oluyor. Rabbim sanada nasip etsin isteyen herkese inşallah.
Aminn canimm ins hayirli saglilikli evlatlar nasip etsin hepimize

Merhaba arkadaşlar zorlu bir transfer dönemi geçirdim sayfayıda takip ederek, 28 yaşındayım ilk tüp bebek denemem, eşimde hareketlilik ve morfoloji problemi var , bende rahim arkaya dönüklüğü dışında sıkıntı yok diye biliyordum fakat yumurta toplama işleminde gördüm sıkıntıyı, 5 yumurtam toplandı 3 ü olgunda 2 si döllendi sadece 1 i 5. Güne ulaştı 1. Kalite olduğu ve transfer edildi 9.gün dayanamayıp test yaptım ve sonuç negatif şimdi ne yapacağım bilmiyorum doktorum 21 inde test günümde görüşmeye çağırdı, yeniden bir tedaviye maddi ve manevi hazır değilim, merkez değiştirmeli miyim , istanbulda önereceğiniz iyi bir merkez varmıdır?

Hangi merkezde yaptırdınız

canım öncelikle inşallah gebelik vardır, yoksa da iki ay dinlenme vermesi lazım doktorun. bu arada dinlenirsin, başka bir doktora gidersin görüşürsün. şimdi hangi merkeze gidiyorsun? doktorun kim? ben de araştırıyorum. henüz belirleyemedim. ama buradan anladığım bülent tıraş, bahçeci fulya, semra hoca memorial iyiler, medipol mega bağcılardan da hamileler çok.

Keşke canım ama malesef 9.gün değerim 0.93 imkansız, acıbadem internationalda fatih öğüç doktorum bir yakınımıda transferini yapmıştı memnun olduğu için gitmiştim fakat bana kısmet değilmiş, Vakti gelmemiş fakat işte insanda birşeyler yapmak istiyor

Benimde 13 mart transfer ama 28 mart verdiler test gunu 5.gun embriyosu bende hicbir agri sizi şislik hicbirsey yok hakkimizda hayirlisi arkadasim...

Arkadaslar bende cok ümitlenmistim Cuma günü 8. günümde kan testi yaptirdim ve sonuc 2.5 , bu degerin yükselmesi büyük bi mucize gerektirir artik.
yarin yine kan vermeye gidicem.
Merkezim bahceci fulya, doktorum Mustafa bey, ve ikinci denememdi

Fulya bahçeci dr güvenç bey ilk denemem ben merkezden memnun kaldım
canım allahtan umut kesilmez. Sen yine de karamsarlığa kapılma test gününü bekle benim 8. Gün değerim iyi çıktığı Halde doktorum birşey diyemem test günün önmeli benim için dedi dr güvenç karlıkaya aynı merkezdeyiz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşllah..

Benimde 13 mart transfer ama 28 mart verdiler test gunu 5.gun embriyosu bende hicbir agri sizi şislik hicbirsey yok hakkimizda hayirlisi arkadasim...
Benimde 14 martta transferim oldu ve hic bi belirti bende de yok. Tutanlarin genelde hep belirtileri var bende hicbise olmadikca moralim bozuluyo. Sanirim yine olmadi

Benimde 14 martta transferim oldu ve hic bi belirti bende de yok. Tutanlarin genelde hep belirtileri var bende hicbise olmadikca moralim bozuluyo. Sanirim yine olmadi

Aynen arkadasim benimde 4.denemem bendede yok biseyler bugun hatta gerginlik var sinir var,ya yarin adet gunum kasik agrim var sanki ince bir sızı,gögüslerim agiriyodu hafif oda bitti,ignelerde etki etmiyor sanirim o kadar hormon aliyoruz,rabbim bu sefer ol desin insallaaah...

Off inss canimm inss idrar testi yapmayi dusunuyomusun peki. Ben 7 yada 8 gun yapmayi dusunuyorum

Benim bugun 7.gunum şimdi igneye geldim eczanenin yanindayim ama cesaretim yok...
Ben cok umit baglamicam ama silik bi cizgi bile ciksa biraz rahatlicam sanirim. Sonucta hamile olupta idrar da cikmayan bi suru insan da var. Sen bilirsin canim ama sabah ilk idrarinda dene deniceksen de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…