Benim 3. Gun embriyosu canim insallah ikimizde hayirli sonuclar aliriz. Ben hicbir sey hissetmiyorum ilk transferde hissetmistim ama tutmadi bu sefer hissetmiyorum belki tutarBenimde 13 mart transfer ama 28 mart verdiler test gunu 5.gun embriyosu bende hicbir agri sizi şislik hicbirsey yok hakkimizda hayirlisi arkadasim...
Canim hayirli olsn sonucun hic belirtin olmusmuydu anlatirmisinMerhaba..uzun zamandır takip ediyorum sizleri bugün itibariyle aranızdayım bende artık.oncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum..
bende tüp bebek yaptırdım.8.gun degerim 17.2 çıktı doktorum 2 gun sonra tekrar istedi evet 2 katı arttı cok şükür 39.3 çıktı hersey yolunda gidiyo 2 hafta sonra keseyi görmeye bekliyorum dedi..sizce degerlerim düşük mü?daha önce dış gebelik gecirmisitim biraz endişeliyim..
teşekkür ederim..amin insallah.. Benim 4.gün embriyosu transferden sonra 3 gün başlayan adet sancıları gibi sancılarım oluyo hatta adet olacam diye cok korktum hala daha devam ediyo arada gelip giden ağrılarım oluyo..birde ayaklarım cok üşüyor..birde göğüslerimin uçları cok aciyo fakat kullandığım crinone jelden mi kaynaklı bilmiyorum..Canim hayirli olsn sonucun hic belirtin olmusmuydu anlatirmisin
Bende bu belirtilerin hicbirisi yokteşekkür ederim..amin insallah.. Benim 4.gün embriyosu transferden sonra 3 gün başlayan adet sancıları gibi sancılarım oluyo hatta adet olacam diye cok korktum hala daha devam ediyo arada gelip giden ağrılarım oluyo..birde ayaklarım cok üşüyor..
bence içini hiç karartma canım çünkü ben bu sitede belirti yaşamayıp hamile kalan çok insan gördüm..her bunye farklıdır..rabbim ol dedikten sonra oluyo..dua et bol bol..inşallah bebisin seninledir..benimkide yada benimkilerde benimledir..ne zaman test yatıracaksınBende bu belirtilerin hicbirisi yoksenin adina cok sevindim ama allah sonuna kadar goturmek nasip etsin
Ins canim ama umudum kiriliyor iyice test gunum 27 si ama senden 8. Gun sonuc cikmis bende baktirsammi diye dusunuyorum.. bilemedimm.... idrar testi yapicam amabence içini hiç karartma canım çünkü ben bu sitede belirti yaşamayıp hamile kalan çok insan gördüm..her bunye farklıdır..rabbim ol dedikten sonra oluyo..dua et bol bol..inşallah bebisin seninledir..benimkide yada benimkilerde benimledir..ne zaman test yatıracaksın
şöyleki 8.gün dr aradı beni test yaptirirmisin tuttuysa eğer cikacaktir dedi yaptırdım pozitif 2 gun sonra tekrar yaptir dedi sonra 1 nisan icin randevu aldım..internettende ultra erken gebelik testi almıştım cteside onuda yaptim tahlil vermeden once sırf saklayabileyim diye ilk idrarla yaptim çok silik degil ama silik cikti yapacaksan ilk idrarla yap canım cizgi cikmasada umutsuzluğa kapilma yada direk kan tahlili ver en garantisi o bence.Ins canim ama umudum kiriliyor iyice test gunum 27 si ama senden 8. Gun sonuc cikmis bende baktirsammi diye dusunuyorum.. bilemedimm.... idrar testi yapicam ama
Senin adina cok sevindim cnm insallah bebegini saglikla kucağına alirsinde yapmak istiyorum ama korkuyorum ya goremezsem o cizgiyi kan tahliline de eşim izin vermiyor. Bos yere umut yada ümitsizlik yasama diyor. Bilmiyorum.şöyleki 8.gün dr aradı beni test yaptirirmisin tuttuysa eğer cikacaktir dedi yaptırdım pozitif 2 gun sonra tekrar yaptir dedi sonra 1 nisan icin randevu aldım..internettende ultra erken gebelik testi almıştım cteside onuda yaptim tahlil vermeden once sırf saklayabileyim diye ilk idrarla yaptim çok silik degil ama silik cikti yapacaksan ilk idrarla yap canım cizgi cikmasada umutsuzluğa kapilma yada direk kan tahlili ver en garantisi o bence.
Sabah ilk idrarla yaparim ama dr dedigine gore cikacaktir ozaman kanda 8. Gun cesaret toplayabilirsem kan tahlili yaptirabilirim. Dua et canim bana da inss olumlu sonuclanir ve sonuna kadar gideriz hayirlisiyla.şöyleki 8.gün dr aradı beni test yaptirirmisin tuttuysa eğer cikacaktir dedi yaptırdım pozitif 2 gun sonra tekrar yaptir dedi sonra 1 nisan icin randevu aldım..internettende ultra erken gebelik testi almıştım cteside onuda yaptim tahlil vermeden once sırf saklayabileyim diye ilk idrarla yaptim çok silik degil ama silik cikti yapacaksan ilk idrarla yap canım cizgi cikmasada umutsuzluğa kapilma yada direk kan tahlili ver en garantisi o bence.
Senin kacinci gunun canimSenin adina cok sevindim cnm insallah bebegini saglikla kucağına alirsinde yapmak istiyorum ama korkuyorum ya goremezsem o cizgiyi kan tahliline de eşim izin vermiyor. Bos yere umut yada ümitsizlik yasama diyor. Bilmiyorum.
Bu gün 7. Gün canimSenin kacinci gunun canim
rabbim isteyen herkese nasip etsin bizde insallah..dualarımasınız canımSabah ilk idrarla yaparim ama dr dedigine gore cikacaktir ozaman kanda 8. Gun cesaret toplayabilirsem kan tahlili yaptirabilirim. Dua et canim bana da inss olumlu sonuclanir ve sonuna kadar gideriz hayirlisiyla.
Bahçecide tedavi görüyorum cnm inş. bu kez yüzümüz güler :)Hangi merkezde tedavi görüyorsun ben pozitifi gördüm sende görürsün ins
Canım yaa Allah yardımcın olsun inşallah bebişin tutunmuştr.. Bilmiyorum ama bu durumu inşallah vardırBöyle kanaması olup hamile kalan varmı
Insallah tutunma kanamasidir canim icini ferah tut dualarim seninleBu sabah yani 8. Günümde kanamam oldu proluton depot diye bir iğne vurulmamı söyledi doktorum
yarında kan testine gidicem bana dua edin kızlar nolur
4 gündür hergün evde test yapıyorum ikinci çizgi artık iyice belirdi acaba bu kanama tutunma kanaması olabilir mi
Ins canim ama umudum kiriliyor iyice test gunum 27 si ama senden 8. Gun sonuc cikmis bende baktirsammi diye dusunuyorum.. bilemedimm.... idrar testi yapicam ama[/QUOT
Benimde 28mart test aldim ama cesaret edip yapamadim,böyle umut etmek daha güzel,icimde pozitif duygular olmasada olumsuz bir sonuc almamis olmak bile rahatlatiyor insani,nasil karmaşik duygular allahim yarim etsin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?