- 24 Mayıs 2016
- 87
- 37
- 8
- 42
Canim buyuk ihtimalle tutunma kanamasidir hic korkma bende iki kez gebelik olusmustu ikisinde de 8 yada 9 gunlerde kanamam olmustu devami gelmeyen bir kansa korkma hatta ilk gebeligimde bir pedi kirletecek kadar kanamam olmustu ama hamileydim. Seninde oyledir yarin kan testini yaptir pozitif goreceksin insallah. Ayaklarini uzat yat kan sulandirici kullaniyosun 1 2 gunluk ara ver.Böyle kanaması olup hamile kalan varmı
Merhaba bende buranın eski takipçilerindenim soylediklerinizin hepsini bende yaşamıştım şimdi 3 aylık bi kızım var rabbim isteyen herkese nasip etsinteşekkür ederim..amin insallah.. Benim 4.gün embriyosu transferden sonra 3 gün başlayan adet sancıları gibi sancılarım oluyo hatta adet olacam diye cok korktum hala daha devam ediyo arada gelip giden ağrılarım oluyo..birde ayaklarım cok üşüyor..birde göğüslerimin uçları cok aciyo fakat kullandığım crinone jelden mi kaynaklı bilmiyorum..
Benimde bildigin adet kanamasiydi canim hatta sinirlenip ilaclari tamamen birakmistim iki gun crinone estrofem icmemistim sonra kanamanin arkasi gelmeyince burda okuduklarimla da test yaptirmistim ve ilk pozitifimdi hic unutmuyorm 186 idi degerim :) sen rahat ol inss guzel haberler vereceksin yarinŞuan kanamam yok zaten ama iğnenin etkisiyle kesilmiştir yarın devam edermi diye çok endişeliyim
Ben tutunma kanamasını kahve rengi diye biliyordum ama benimki taze kandı yine de tutunma kanaması olabilir dedi doktorum
Hayırlısı artık yarın bakalım sonuç ne olcak
Ayy inşallah canım o kadar çok istiyorum ki bu bebeği başka hiç bir şansım yok eğer tutmazsaBenimde bildigin adet kanamasiydi canim hatta sinirlenip ilaclari tamamen birakmistim iki gun crinone estrofem icmemistim sonra kanamanin arkasi gelmeyince burda okuduklarimla da test yaptirmistim ve ilk pozitifimdi hic unutmuyorm 186 idi degerim :) sen rahat ol inss guzel haberler vereceksin yarin
Rabbim ol dedikten sonra olur canim biliyorsun.. ins kucagina da alirsin zamani geldiginde saglikli bi sekilde. sen rahat ol ben kotu bisey oldugunu dusunmuyorum yarin sonucunu yaz mutlaka :)Ayy inşallah canım o kadar çok istiyorum ki bu bebeği başka hiç bir şansım yok eğer tutmazsa
Allah razı olsun içime su serpildi biraz
allah bağışlasın.sağlıklı,mutlu ve bahtı güzel olsun inşallah..allah bizlerede anneyi olmayı nasip etsinMerhaba bende buranın eski takipçilerindenim soylediklerinizin hepsini bende yaşamıştım şimdi 3 aylık bi kızım var rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben 10 martta transfer oldum 25 Mart test günümMerhaba kizlar ben de araniza yeni katildim 13 martta 2 donmuş embriyo transfer edildi. Test günum 25 Mart.. bel agrisi disinda hiç bir şey hissetmiyorum. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur. Güzel haber alan arkadaşları tebrik ediyorum. Siz benim icimdeki umudu da canli tutuyorsunuz.
Kizlaarr belirtim hic yok diyordum ama bugun sabah baya agrim oldu adet olucam sandim ve cok akintim oluyo. Sabah idrar testi yaptim negatif cikti bugun 7. Gunum tutmadi hissi var icimde
Crinone jel kullaniyorum gogus hassasiyetim iki gundur yok. Olmadi hissi gittikce buyuyor icimdeBende dun hafif agrim vardi ama gecti hic agrim yok hic akintim yok hic gogus agrim yok benimde olmadi diye hissediyorum,adet belirtilerim var yuzum kasiniyor,sivilcelerim cikiyor,gurultular başladi,belki testte cikmamistir ,ben akintinin onemli bir belirti oldugunu dusunuyorum gogus hassasiyetide varsa teste itibar etmeyin,bekleyin,bu arada ignemi kullaniyorsunuz jelmi progestan olarak...
Bende dun hafif agrim vardi ama gecti hic agrim yok hic akintim yok hic gogus agrim yok benimde olmadi diye hissediyorum,adet belirtilerim var yuzum kasiniyor,sivilcelerim cikiyor,gurultular başladi,belki testte cikmamistir ,ben akintinin onemli bir belirti oldugunu dusunuyorum gogus hassasiyetide varsa teste itibar etmeyin,bekleyin,bu arada ignemi kullaniyorsunuz jelmi progestan olarak...
Crinone jel kullaniyorum gogus hassasiyetim iki gundur yok. Olmadi hissi gittikce buyuyor icimde
Evet canim hep onu karsilastiriyorum zaten devami gelmeyen adet agrilari bendeki en buyuk belirtiydi tutunma kanamam olmustu 8 yada 9 . Gunlerde net hatirlamiyorum. Birde onceki denemem tutmamisti onda soyle bise farkettim rahim bolgesi nasil diyeyim gevsek gibiydi yani hani nasil anlatayim sıkı sert degildi. Bunlar benim belirtilerimdi mesela ama oyle akinti falan hic hatirlamiyorum canimCanim senin daha öncede tutan transferlerin olmuştu yanlış hatirlamiyorsam rabbim bu sefer tamamina erdirsin insallah o zamanki transfer belirtilerin nelerdi hiç karsilastirmismiydin...
Canimm hayirli olsunn sana soylemistimm cok sevindim allahim tamamina erdirsin inss normal bence tek buyuk ihtimalle benim 10. Gun degerim 186 idi. Cok sevindim :)Kızlar sonucum 151 çıktı normal değil mi 9. Gün değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?