transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merhaba kızlar bugün 8. Günümdeyim karnımda şişlik hissediyorum baya bi sis ve sert sanki birazda ağrıyor gibi benim gbi hisseden var mı? Test yapmadım cmrtsi test randevum bekleyeyim diyorum cesaret edemiyorum açıkçası

B bereneda amin cnm senin de dedigin gibi allah dileyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu. Senin adına da çok ama çok sevindim hayırlı olsun çok çok mutlu oldum darısı başımıza:)

Bugün benim 11. Günüm 8. Gün değerim 84 küsür çıktı.iki gündür kasık ağrısı mı desem şişlik mi gaz mı farklı birşeyler var karnımda beni korkutuyor yarın test tekrarı yapıcam. Bunlar normal mi sizce

Ağrı olunca insanı korkutuyor Ne zaman geçicek acaba hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza inşllah

Ağrı olunca insanı korkutuyor Ne zaman geçicek acaba hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza inşllah
Ağrı bendede. Var kasıklarda. Gecer heralde çok yormuyorum kendımı yatıyorum. Dr belki coraspini keserız eger cok agrı ve leke olursa dedı.

Merhaba kızlar 17mart trasnfer tarihim 29 mart test tarihin ilk 3 gün hafif kasik ağrısı vardı hala var ama az az bugün 5 günüm bitecek. Daha bir haftam var günler geçmiyor başkada belirti yok göğüs şişliği var sanki biraz ama herkes ilaçlardan yazmış cook anlam yuklemiyorum bende karnimda öyle sürekli gaz var

12. Günüm Benin ama hala gaz mı var Ne var anlamadım. Acaba şu kullandığımız estrofem mi yapıyor bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…