hayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsin..ya sizin degerleriniz maşallah cok iyi benim düşük ya evet 2 kati artti ama tedirgin oluyorumKızlar sonucum 151 çıktı normal değil mi 9. Gün değerim
Bendede sivilce çok fazla çıkmıştı onu yazmıştım.@parpalica benim mesajimi alintilamissin ama yorumun cikmamis canim ne yazmistin merak ettim :)
Hayirli olsun canimKızlar sonucum 151 çıktı normal değil mi 9. Gün değerim
Hayırlı olsun, gayet iyi. Hep güzel devam etsin inşallahKızlar sonucum 151 çıktı normal değil mi 9. Gün değerim
çok güzel değer harika, hayırlı olsunKızlar sonucum 151 çıktı normal değil mi 9. Gün değerim
KIZLAR YAZIN YA :)
RAHİM DİNLENDİRME SONRASI ADETİNİZ VAKTİNDE Mİ GELDİ ??[/QUOTE. Olmam gerekenden 4-5 gün daha önce olmuştum ben
Kızlar sonucum 151 çıktı normal değil mi 9. Gün değerim
Ağrı bendede. Var kasıklarda. Gecer heralde çok yormuyorum kendımı yatıyorum. Dr belki coraspini keserız eger cok agrı ve leke olursa dedı.Ağrı olunca insanı korkutuyor Ne zaman geçicek acaba hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza inşllah
12. Günüm Benin ama hala gaz mı var Ne var anlamadım. Acaba şu kullandığımız estrofem mi yapıyor bilemedim.Merhaba kızlar 17mart trasnfer tarihim 29 mart test tarihin ilk 3 gün hafif kasik ağrısı vardı hala var ama az az bugün 5 günüm bitecek. Daha bir haftam var günler geçmiyor başkada belirti yok göğüs şişliği var sanki biraz ama herkes ilaçlardan yazmış cook anlam yuklemiyorum bende karnimda öyle sürekli gaz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?