- 24 Mayıs 2016
- 87
- 37
- 8
- 42
Evet normal benim sürekli değil ama arada bir kahverengi tortular geliyordu korktum doktorumu edım hemn normal olduğunu söyledi kremin fazlası dışarı atılıyormuşCrinone kahve tortular seklinde geliyo normal mi sizce?
Canım sorma ya benim karnımda 3 aylık hamileden beter , kocaman oldu. Gögüslerim çok hassas ve şiş onlar da kocaman oldu Hafif adet sancısı gibi sancım var. Bu akşam o çok korktuğum iğneden yaptıracağım kalçadan, onun stresi var üzerimde. Bi transferden sonra yapmıslardı bir de bgn yapmam lazım. Bunun dısında heyecanla transfer günümü bekliyorum 30 mart. Bgn 7. Günüm ama kesinlikle test yaptırmayacağım. Kiminde 7. Günde çıkıyor ama çoğunlukla çıkmıyor ve boşuna üzülmek istemiyorum.Merhaba kızlar bugün 8. Günümdeyim karnımda şişlik hissediyorum baya bi sis ve sert sanki birazda ağrıyor gibi benim gbi hisseden var mı? Test yapmadım cmrtsi test randevum bekleyeyim diyorum cesaret edemiyorum açıkçası
8.gunum bugun ins benimde oyledir. Iae basladim mecbur hareket ediyorum ondan mi oluyo acabaBenim transferin 9. Günü gelmeye başladı kahve rengi tortular 10. Günü de kanamam oldu çok korktum ama tutunmaya işaretmiş senin kaçıncı gün
ilaç ne kullanıyorsun cnm nerde yaptırdın ?12. Gün değerim 721 çıktı. Belirtiler gebelikmiş. :) hala karnım ağrıyor. Onun dısında hiçbişi hissetmiyorum. Bazı geceler de terliyorum. İlaçlara devam edecekmişim.
bende hala devam ediyorum ilaçlara bırakmak Yok dedi doktor göbeğimde yer kalmadı iğne vurmaktanilaç ne kullanıyorsun cnm nerde yaptırdın ?
Bahceci fulyada yaptırdım cnm. Esteofem sabah 2 aksam 2. Coraspin. Ve progeston iğne 2 tane.ilaç ne kullanıyorsun cnm nerde yaptırdın ?
Adetle birlikte 19.gün transfer olunuyor. Maximum 21. Gün.kızlar adetten olduktan sonra ne zaman transfer oldunuz ? :)
Kızlar bişey sorucam. Benim karnım çok büyüdü, olumsuz birşey değildir değil mi? İlaçlardan dolayı şişti ama zararı var mıdır acabaKasıklarda hafif batma var. Çok hafif adet sancısı gibi ve gögüslerim ağrıyor. Son okuduğum bütün hamiş arkadaslar belirti olmadığıno falan yazmıs. Bende de ilaçlara dayalı bu tarz şeyler oluyor ama korkuyorum bunları yasayıp pozitifi gören var mı? İçime su serpin biraz ne olur bgn 7. Günümm
Bir de bu sefer destek amaçlı ceviz, kayısı, kivi, muz, mandalina ve bol su tüketiyorum bunlar şişkinlik yapıyor olabilir mi
Gayet normal naz...
Bana transferden sonra doktorumda hemşirelerde dedi,ağrın,lekelenmen,göğüslerde hassasiyet olabilir.Bunlar ilaćların etkileri,belirti arama dedi.Ama bende hiç biri olmadı mesela.Bende ilaç etki etmiyor mu diye kafaya taktım bu kezde :) Ama herkeste olabilen şeyleri yaşıyorsun merak etme...
Bende keseyi gördüğümü haber vermeye gelmiştimm :)
Bende jel kullanıyorum. Çok arastırdım, içerik aynı sonucta. Bir fark yokmus. Dr a da sormustum. İğne mahvediyor insanı, ilkinde bir süre iğne kullanmıstım artık yürüyemiyordum. Bacağım kasılıyorduBende bahçeci umut hastanesinde yaptırdım ama bana neden iğne değil jel verdiler acaba iğne daha mı etkilidir
teşekkür ederim cnm karnımdaki şişlik ve sertlik sanırım göbeğimden her gün vurduğum clexane dan kaynaklanıyor akıntı namına hiçbşe yok progestan fitil kullanmama rağmenakıntı bile yok işte ne bileyim insan bi belirti bi iz bşey arıyor yaniCanım sorma ya benim karnımda 3 aylık hamileden beter , kocaman oldu. Gögüslerim çok hassas ve şiş onlar da kocaman oldu Hafif adet sancısı gibi sancım var. Bu akşam o çok korktuğum iğneden yaptıracağım kalçadan, onun stresi var üzerimde. Bi transferden sonra yapmıslardı bir de bgn yapmam lazım. Bunun dısında heyecanla transfer günümü bekliyorum 30 mart. Bgn 7. Günüm ama kesinlikle test yaptırmayacağım. Kiminde 7. Günde çıkıyor ama çoğunlukla çıkmıyor ve boşuna üzülmek istemiyorum.
Bence sende bekle, acele etme. Şu an yaparsak negatifi görmemiz çok olası. Bence sabret, sabrın sonunda güzel haberleri alırsın inş
Bende hergün karından iğne yapıyorum 1 tane ama çok fena yakıyorteşekkür ederim cnm karnımdaki şişlik ve sertlik sanırım göbeğimden her gün vurduğum clexane dan kaynaklanıyor akıntı namına hiçbşe yok progestan fitil kullanmama rağmenakıntı bile yok işte ne bileyim insan bi belirti bi iz bşey arıyor yani
Eftelya hayirli olsun gozunaydin allah tamamina erdirsin ins. Tek kesemi peki?Gayet normal naz...
Bana transferden sonra doktorumda hemşirelerde dedi,ağrın,lekelenmen,göğüslerde hassasiyet olabilir.Bunlar ilaćların etkileri,belirti arama dedi.Ama bende hiç biri olmadı mesela.Bende ilaç etki etmiyor mu diye kafaya taktım bu kezde :) Ama herkeste olabilen şeyleri yaşıyorsun merak etme...
Bende keseyi gördüğümü haber vermeye gelmiştimm :)
Progestan fitil bende çok akıntı yapıyor ya da diğer ilaçlar bilmiyorum artkteşekkür ederim cnm karnımdaki şişlik ve sertlik sanırım göbeğimden her gün vurduğum clexane dan kaynaklanıyor akıntı namına hiçbşe yok progestan fitil kullanmama rağmenakıntı bile yok işte ne bileyim insan bi belirti bi iz bşey arıyor yani
Çok sevindim yaaMerhabalaaaarr
Dün 12. Gün sonucum 809.4 çıktı!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?