transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim transferin 9. Günü gelmeye başladı kahve rengi tortular 10. Günü de kanamam oldu çok korktum ama tutunmaya işaretmiş senin kaçıncı gün

Canım sorma ya benim karnımda 3 aylık hamileden beter , kocaman oldu. Gögüslerim çok hassas ve şiş onlar da kocaman oldu Hafif adet sancısı gibi sancım var. Bu akşam o çok korktuğum iğneden yaptıracağım kalçadan, onun stresi var üzerimde. Bi transferden sonra yapmıslardı bir de bgn yapmam lazım. Bunun dısında heyecanla transfer günümü bekliyorum 30 mart. Bgn 7. Günüm ama kesinlikle test yaptırmayacağım. Kiminde 7. Günde çıkıyor ama çoğunlukla çıkmıyor ve boşuna üzülmek istemiyorum.
Bence sende bekle, acele etme. Şu an yaparsak negatifi görmemiz çok olası. Bence sabret, sabrın sonunda güzel haberleri alırsın inş

Kızlar bişey sorucam. Benim karnım çok büyüdü, olumsuz birşey değildir değil mi? İlaçlardan dolayı şişti ama zararı var mıdır acaba Kasıklarda hafif batma var. Çok hafif adet sancısı gibi ve gögüslerim ağrıyor. Son okuduğum bütün hamiş arkadaslar belirti olmadığıno falan yazmıs. Bende de ilaçlara dayalı bu tarz şeyler oluyor ama korkuyorum bunları yasayıp pozitifi gören var mı? İçime su serpin biraz ne olur bgn 7. Günümm
Bir de bu sefer destek amaçlı ceviz, kayısı, kivi, muz, mandalina ve bol su tüketiyorum bunlar şişkinlik yapıyor olabilir mi

Gayet normal naz...
Bana transferden sonra doktorumda hemşirelerde dedi,ağrın,lekelenmen,göğüslerde hassasiyet olabilir.Bunlar ilaćların etkileri,belirti arama dedi.Ama bende hiç biri olmadı mesela.Bende ilaç etki etmiyor mu diye kafaya taktım bu kezde :) Ama herkeste olabilen şeyleri yaşıyorsun merak etme...

Bende keseyi gördüğümü haber vermeye gelmiştimm :)

Bende bahçeci umut hastanesinde yaptırdım ama bana neden iğne değil jel verdiler acaba iğne daha mı etkilidir

Çok sevindimmm, az önce bazı mesajlarına denk gelip okudum bir kısmını. Pozitif haberleri bekleyenleri de çok mutlu ediyor ☺ Bize umut oluyorsunuz:) inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm

Bende bahçeci umut hastanesinde yaptırdım ama bana neden iğne değil jel verdiler acaba iğne daha mı etkilidir
Bende jel kullanıyorum. Çok arastırdım, içerik aynı sonucta. Bir fark yokmus. Dr a da sormustum. İğne mahvediyor insanı, ilkinde bir süre iğne kullanmıstım artık yürüyemiyordum. Bacağım kasılıyordu

teşekkür ederim cnm karnımdaki şişlik ve sertlik sanırım göbeğimden her gün vurduğum clexane dan kaynaklanıyor akıntı namına hiçbşe yok progestan fitil kullanmama rağmenakıntı bile yok işte ne bileyim insan bi belirti bi iz bşey arıyor yani

Bende hergün karından iğne yapıyorum 1 tane ama çok fena yakıyor hatta bi taraf mosmor oldu ama yapacak bişey yok. Sanırım şişlikteki en büyük neden iğneler. Hayırlısı ile pozitifi görsek herseye değecek.. yeter ki bebişler bizi bırakmasın ☺

E
Eftelya hayirli olsun gozunaydin allah tamamina erdirsin ins. Tek kesemi peki?

Progestan fitil bende çok akıntı yapıyor ya da diğer ilaçlar bilmiyorum artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…