transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bende öyle düşünüyorum. Çünkü yumurta toplamadan önceki ignelerde de böyle şişlik olmuştu o zmn daha sismisti tabi

Canımmm yaa nasıl sevindimm tam aklımdan geçtin eftalya gitti mi acaba diye şimdi okudum :) sen bana umut oldun :)) ne dedi dr kaç haftalıkmısız şimdi biz. Yani beni 10 gün sonra gel dedi çok geç değil mi hesap yaptım 6 nın içinde mi oluyosun

maşallahhhh

Benim akıntım yeni basladı 2 gündr var. 13. Günüm. Ne göğüs belirtim oldu ne baska sey. Sadece ilk gğnden berş hep adet ağrısı gibi kasık ağrım oldu. Hiç lekelenmem falan olmadı hatta tutmadı die con ümitsizdim ben. Ama tutmuş:) ara sıra da geceleri ter basardı ateş falan ama o tamamen esteofem den kaynaklı bence cnm. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.

Bende bahçeci umut hastanesinde yaptırdım ama bana neden iğne değil jel verdiler acaba iğne daha mı etkilidir
Hayır cnm aynı ikiside. Gönül rahatlıyla kullan. İğne sıkıntılı üstelik popon mahvoluyo birazcık. Benim dr bana teansfere kadar iğne verdi sonra jele geçebilirsin dedi ben biraz psikopatım sanırım :)))) iğne bana temiz geldi

Evet,takipteymişsin :)
Ben aşırı korkan,takıntılı biriyim.Transfer anına kadar sürdü ama transferden sonra Allah bütün korkularımı endişelerimi aldı sanki.Bu rahatlığımda vesile oldu diyorum.Yoksa mümkün değil benim o halimle tutmazdı,düşerdi diyorum:)

Şimdi evet,keseyi gördük,biraz daha alıştırdım kendimi bu duruma :) Ve bu yolda ilerleyen herkes,hele ki ilk denemesi olan (benim gibi) herkes çok streslidir.Ve ben nasıl sordum soruşturduysam herşeyi,elimden geldiğince tüm sorulara cevap verip destek olacağım diyorum herkese...

Allah herkese yaşatsın bu duyguları inşallah.Yine de doğurmadan kendime inanamasam da :)

Çoook teşekkür ederim amin cümlemizin inşallah senin de hayırlı uğurlu olsun çok sevindim maşşallah

Eftelyaaaa :))) anlatsana ne olduu :)))

:) süpermiş canım. Heralde bende uzun süre inananam ama ağzım kulaklarıma da varır uzun süre sanırım
Benim 3. Dondurulmuslarla denemem ama ilk defa bu kadar çok umutluyum ve istiyorum. Hamile kalmak bana çoook büyük bir mucize gibi gelmeye basladı artık. Bekliyorum bakalım, inşallah buradan da güzel haberler vermek nasip olur, hep negatif haberleri vermiştim hayırlısını diliyorumm, Rabbim en iyisini bilir.
Desteğin için de çok teşekkürler canım. Sana da sağlıklı ve rahat bir hamilelik diliyorumm

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun eftelya maşallah harikaa benimde ilk denemem inşallah benimde tutunmuştur yavrucuğum ya da yavrularım :)

Bahceci fulyada yaptırdım cnm. Esteofem sabah 2 aksam 2. Coraspin. Ve progeston iğne 2 tane.
Bende bahçeci güvenç bey dr sabah öğle akşam 1 estrofem sabah akşam jel birde transfer günü prolonut iğne oldum birde 7 gün Sonra tekrar oldum vitamin elevit

Cevap yazdım sanıyordum ama yazmamışım :)

E

Eftelya hayirli olsun gozunaydin allah tamamina erdirsin ins. Tek kesemi peki?

Çok teşekkür ederim,cümlemizin inşallah...Tek kese...

Benim son adetim 12 şubat,5+3 oluyorum benim hesabıma göre.Haftasıyla uyumlu dedi doktor,hiçte sormadım bişey :)

Sen ne zaman gideceksin? 5 nisanda da kalp atışlarını duymaya gideceğiz...

Eftelyaaaa :))) anlatsana ne olduu :)))

Eftelya. Sen normal ultrasonla mı gördün yoksa vajinal ultrasonla mı ben de dün doktora gittim 5+1 de vajinal ultrasonla gördük keseyi. 2 hafta sonraya randevu verdi tekrar gidicem

Vajinal ultrasonla bakıldı bana da.Boyutunu bilmiyorum ama.Yolk kesesi falan dedi,pek anlamadım o an,ben "ya kese görünmezse" korkusuyla yatmıştım oraya :)

Birde kan pıhtılaşması testi yapıldı bugün.15 günde çıkıyomuş,ona göre clexan ı ya bırakacağım ya da 9 ay kullanacağım...
Bazı ilaçlarıda kestik çok şükür.Estrofem,d vitamini,b vitamini...

Eftelya benimde son adet tarihim 12 subat. 4 Mart'ta transfer tarihim

Maşallah hadi insallah hayirli saglikli bir evlasin olacak allahin izniyle

hayırlı olsun canım çok sevindim adına :)
ALLAH sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin bende bahçeci aylin hanıma gidiyorum sen kime gidiyordun ?trasnfer sonrası kullandırdıkları ilaçlar nasıldı ? sen neler yaptın =)
En çok prednol diye ilaç var hangi dönem ne zaman kaçtane verdiler ? :)) yazarmsın

_eftelya_ yazıyorsunudr umarım :))))

Amiiinn,inşallah.Darısı tüm bekleyenlere

Bahçeci de Erbil bey doktorum.Transfer öncesi son kontrolde başladık prednole,2 şer tane...
Jel,iğne,vitaminler 4 tane,estrofem,birde benim şeker ve tiroid biraz yüksek diye onlar içinde ilaç kullandım.Transferden sonra hepsine devam ettim,birde 2 tane iğne aldık,proluton,birini transferden sonra yaptılar,diğerinide 1 hafta sonra yaptırdım...

Test sonucumu öğrenince bana şeker ilacını bıraktırdı sadece.Dün keseyi gördükten sonra da bayağı hafifledim :) b vitamini,d vitamini,estrofemi bıraktım.Prednolü 1 hafta 1 tane içip bırakacağım.Birde pıhtılaşma testi yapıldı,15 günde çıkarmış,eğer yoksa iğneyide bırakacağım.Varsa da 9 ay devam :) Haa,birde coraspine vardı bak,onu kullanıyorum tranafer öncesinden beri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…