- 10 Şubat 2017
- 564
- 671
- 53
Bende öyle düşünüyorum. Çünkü yumurta toplamadan önceki ignelerde de böyle şişlik olmuştu o zmn daha sismisti tabiBende hergün karından iğne yapıyorum 1 tane ama çok fena yakıyorhatta bi taraf mosmor oldu ama yapacak bişey yok. Sanırım şişlikteki en büyük neden iğneler. Hayırlısı ile pozitifi görsek herseye değecek.. yeter ki bebişler bizi bırakmasın ☺
Canımmm yaa nasıl sevindimm tam aklımdan geçtin eftalya gitti mi acaba diye şimdi okudum :) sen bana umut oldun :)) ne dedi dr kaç haftalıkmısız şimdi biz. Yani beni 10 gün sonra gel dedi çok geç değil mi hesap yaptım 6 nın içinde mi oluyosunGayet normal naz...
Bana transferden sonra doktorumda hemşirelerde dedi,ağrın,lekelenmen,göğüslerde hassasiyet olabilir.Bunlar ilaćların etkileri,belirti arama dedi.Ama bende hiç biri olmadı mesela.Bende ilaç etki etmiyor mu diye kafaya taktım bu kezde :) Ama herkeste olabilen şeyleri yaşıyorsun merak etme...
Bende keseyi gördüğümü haber vermeye gelmiştimm :)
maşallahhhhGayet normal naz...
Bana transferden sonra doktorumda hemşirelerde dedi,ağrın,lekelenmen,göğüslerde hassasiyet olabilir.Bunlar ilaćların etkileri,belirti arama dedi.Ama bende hiç biri olmadı mesela.Bende ilaç etki etmiyor mu diye kafaya taktım bu kezde :) Ama herkeste olabilen şeyleri yaşıyorsun merak etme...
Bende keseyi gördüğümü haber vermeye gelmiştimm :)
Benim akıntım yeni basladı 2 gündr var. 13. Günüm. Ne göğüs belirtim oldu ne baska sey. Sadece ilk gğnden berş hep adet ağrısı gibi kasık ağrım oldu. Hiç lekelenmem falan olmadı hatta tutmadı die con ümitsizdim ben. Ama tutmuş:) ara sıra da geceleri ter basardı ateş falan ama o tamamen esteofem den kaynaklı bence cnm. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.teşekkür ederim cnm karnımdaki şişlik ve sertlik sanırım göbeğimden her gün vurduğum clexane dan kaynaklanıyor akıntı namına hiçbşe yok progestan fitil kullanmama rağmenakıntı bile yok işte ne bileyim insan bi belirti bi iz bşey arıyor yani
Hayır cnm aynı ikiside. Gönül rahatlıyla kullan. İğne sıkıntılı üstelik popon mahvoluyo birazcık. Benim dr bana teansfere kadar iğne verdi sonra jele geçebilirsin dedi ben biraz psikopatım sanırım :)))) iğne bana temiz geldiBende bahçeci umut hastanesinde yaptırdım ama bana neden iğne değil jel verdiler acaba iğne daha mı etkilidir
Çok sevindimmm, az önce bazı mesajlarına denk gelip okudum bir kısmını. Pozitif haberleri bekleyenleri de çok mutlu ediyor ☺ Bize umut oluyorsunuz:) inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm
Çoook teşekkür ederim amin cümlemizin inşallahBenim akıntım yeni basladı 2 gündr var. 13. Günüm. Ne göğüs belirtim oldu ne baska sey. Sadece ilk gğnden berş hep adet ağrısı gibi kasık ağrım oldu. Hiç lekelenmem falan olmadı hatta tutmadı die con ümitsizdim ben. Ama tutmuş:) ara sıra da geceleri ter basardı ateş falan ama o tamamen esteofem den kaynaklı bence cnm. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.
Eftelyaaaa :))) anlatsana ne olduu :)))Evet,takipteymişsin :)
Ben aşırı korkan,takıntılı biriyim.Transfer anına kadar sürdü ama transferden sonra Allah bütün korkularımı endişelerimi aldı sanki.Bu rahatlığımda vesile oldu diyorum.Yoksa mümkün değil benim o halimle tutmazdı,düşerdi diyorum:)
Şimdi evet,keseyi gördük,biraz daha alıştırdım kendimi bu duruma :) Ve bu yolda ilerleyen herkes,hele ki ilk denemesi olan (benim gibi) herkes çok streslidir.Ve ben nasıl sordum soruşturduysam herşeyi,elimden geldiğince tüm sorulara cevap verip destek olacağım diyorum herkese...
Allah herkese yaşatsın bu duyguları inşallah.Yine de doğurmadan kendime inanamasam da :)
Evet,takipteymişsin :)
Ben aşırı korkan,takıntılı biriyim.Transfer anına kadar sürdü ama transferden sonra Allah bütün korkularımı endişelerimi aldı sanki.Bu rahatlığımda vesile oldu diyorum.Yoksa mümkün değil benim o halimle tutmazdı,düşerdi diyorum:)
Şimdi evet,keseyi gördük,biraz daha alıştırdım kendimi bu duruma :) Ve bu yolda ilerleyen herkes,hele ki ilk denemesi olan (benim gibi) herkes çok streslidir.Ve ben nasıl sordum soruşturduysam herşeyi,elimden geldiğince tüm sorulara cevap verip destek olacağım diyorum herkese...
Allah herkese yaşatsın bu duyguları inşallah.Yine de doğurmadan kendime inanamasam da :)
hayırlı uğurlu olsun eftelya maşallahEvet,takipteymişsin :)
Bende bahçeci güvenç bey dr sabah öğle akşam 1 estrofem sabah akşam jel birde transfer günü prolonut iğne oldum birde 7 gün Sonra tekrar oldum vitamin elevitBahceci fulyada yaptırdım cnm. Esteofem sabah 2 aksam 2. Coraspin. Ve progeston iğne 2 tane.
E
Eftelya hayirli olsun gozunaydin allah tamamina erdirsin ins. Tek kesemi peki?
Canımmm yaa nasıl sevindimm tam aklımdan geçtin eftalya gitti mi acaba diye şimdi okudum :) sen bana umut oldun :)) ne dedi dr kaç haftalıkmısız şimdi biz. Yani beni 10 gün sonra gel dedi çok geç değil mi hesap yaptım 6 nın içinde mi oluyosun
Eftelyaaaa :))) anlatsana ne olduu :)))
Eftelya. Sen normal ultrasonla mı gördün yoksa vajinal ultrasonla mı ben de dün doktora gittim 5+1 de vajinal ultrasonla gördük keseyi. 2 hafta sonraya randevu verdi tekrar gidicem
Eftelya benimde son adet tarihim 12 subat. 4 Mart'ta transfer tarihimCevap yazdım sanıyordum ama yazmamışım :)
Çok teşekkür ederim,cümlemizin inşallah...Tek kese...
Benim son adetim 12 şubat,5+3 oluyorum benim hesabıma göre.Haftasıyla uyumlu dedi doktor,hiçte sormadım bişey :)
Sen ne zaman gideceksin? 5 nisanda da kalp atışlarını duymaya gideceğiz...
Vajinal ultrasonla bakıldı bana da.Boyutunu bilmiyorum ama.Yolk kesesi falan dedi,pek anlamadım o an,ben "ya kese görünmezse" korkusuyla yatmıştım oraya :)
Birde kan pıhtılaşması testi yapıldı bugün.15 günde çıkıyomuş,ona göre clexan ı ya bırakacağım ya da 9 ay kullanacağım...
Bazı ilaçlarıda kestik çok şükür.Estrofem,d vitamini,b vitamini...
Cevap yazdım sanıyordum ama yazmamışım :)
Çok teşekkür ederim,cümlemizin inşallah...Tek kese...
Benim son adetim 12 şubat,5+3 oluyorum benim hesabıma göre.Haftasıyla uyumlu dedi doktor,hiçte sormadım bişey :)
Sen ne zaman gideceksin? 5 nisanda da kalp atışlarını duymaya gideceğiz...
Vajinal ultrasonla bakıldı bana da.Boyutunu bilmiyorum ama.Yolk kesesi falan dedi,pek anlamadım o an,ben "ya kese görünmezse" korkusuyla yatmıştım oraya :)
Birde kan pıhtılaşması testi yapıldı bugün.15 günde çıkıyomuş,ona göre clexan ı ya bırakacağım ya da 9 ay kullanacağım...
Bazı ilaçlarıda kestik çok şükür.Estrofem,d vitamini,b vitamini...
sen hamişsin galiba canım doğrumu ? :) bnde bahçeci fulya aylin hanıma gidiyorumBahceci fulyada yaptırdım cnm. Esteofem sabah 2 aksam 2. Coraspin. Ve progeston iğne 2 tane.
hayırlı olsun canım çok sevindim adına :)Evet,takipteymişsin :)
hayırlı olsun canım çok sevindim adına :)
ALLAH sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin bende bahçeci aylin hanıma gidiyorum sen kime gidiyordun ?trasnfer sonrası kullandırdıkları ilaçlar nasıldı ? sen neler yaptın =)
En çok prednol diye ilaç var hangi dönem ne zaman kaçtane verdiler ? :)) yazarmsın
hayırlı olsun canım çok sevindim adına :)
ALLAH sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin bende bahçeci aylin hanıma gidiyorum sen kime gidiyordun ?trasnfer sonrası kullandırdıkları ilaçlar nasıldı ? sen neler yaptın =)
En çok prednol diye ilaç var hangi dönem ne zaman kaçtane verdiler ? :)) yazarmsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?