transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

1. deneme: hiç belirti yaşamadım pozitif,
2. deneme: bütün belirtileri yaşadım negatif,
3. deneme: hiçbir belirti yaşamadım yine negatif..

hatta sonucumu yarım saat önce aldım, o yaşadığımız bütün belirtiler embriyonun tutunmaya çalışırken vücudun verdiği reaksiyondan başka birşey değil.
var gücüyle rahime tutunmaya çalışan embriyo kasık ağrısıda yapıyor, şişkinlikde.. tutunabilirse kalıyor işte hayatta..
bütün mesele aslında bundan ibaret.
belirtilere hiç kafa yormayın o yüzden, sonuçta içerde ne olup bittiğinden günümüz gelmeden haberdar olmamız imkansız.. bize düşen dua ve tevekkül.. dilerim hepimizin sınavı tez zamanda biter ve anne oluruz..

teşekkür ederim canım :)) çok mutlu ettin sağol

canım tekrar tebrikler, ben hiç proluton kullanmadım, nedir tam olarak biliyor musun?

Bugün doktora gittim bende başladım transfer için estrofem kullanmaya
kızlar benim hormonlarıma baktı normal görünüyor diye başlayalım dedi,
rahimde kist olduğu halde transfer olanlar varmı ? acil yazın lütfen

Hayırlısı olsun cnm allah pozitifi göstersin inşallah. Bende hamileyim yeni öğrendim bugün 14. Günüm transferden sonra :) kistle ilgili bilgim yok ama zararsız olup tranfer yapılanı cok duydum. Htta normal gebeler bile kistleri varken hamile kalabiliyolar. Etkilemiyormuş bebeği.

kac cikti degerin A Ayse878787 benimde 9. Gunum bugun hic cesaret edemiyorum

Hayırlısı olsun çok güzel bir haber

kac cikti degerin A Ayse878787 benimde 9. Gunum bugun hic cesaret edemiyorum
12. Gün 721 14. Gün 1645 geldi cnm. Haftaya keseyi görmeye gidicem inşallah sağlıklıdır vardır. Görmeden emin olamıyorum daha :) ama dr um tebrik etti hamilesin dedi:). İnşallah sendede vardır cnm benim 5. Gün embriyosuydu. 10. Günde yapsaymışım çıkarmış yani

Keseyi görünce de inşallah iki hafta sonra kalp atışlarını duyabilirim Faslı başlıyor canım. Ben salı günü keseyi gördüm 4 Nisa'nda da kalp atışları için çağırdı. Ama resmen geçmiyor günler.

Hay8rli olsun masallah saglikla dogsun dilerim,benimde 10.gun ama cesaretim yok test test icin,28 mart test gunumuz,biraz belirtilerini yazarsan sevinirim gogus hassasiyeti,akinti,agri,sızı neler yasadin...

Ins canim allah tamamina erdirsin ins saglikla kucagina alirsin bebegini. Ben bugun sabah idrar testi yaptim canim ikinci cizgi silik cikti once sevindim ama sonra ilaclardan mi diye suphe dustu aklima

Aynen günler zor gecıyo cnm ama tatlı bekleyişler :))

Ins canim allah tamamina erdirsin ins saglikla kucagina alirsin bebegini. Ben bugun sabah idrar testi yaptim canim ikinci cizgi silik cikti once sevindim ama sonra ilaclardan mi diye suphe dustu aklima
İdrarda silik cıktıgsa kanda kesın bellı olur cnm bence sen kan ver ) hayırlı haberını alalım

Bende çok düşünmüştüm ilaçlardan mı acaba diye ama alakası yokmuş anladığım ve gördüğüm kadarıyla :) Bildiğin hamilelikmiş yani :)

Bugün benim 14, gün dr 15. Güne istedi test tarihini.8. Gün pozitif çıktı değerim şimdi çok korkuyorum yA yükselmesiyse değerim diye hala gebelik ile bir belirtim Yok hafif kasık ağrısı be göğüs hasaaaiyeti dışımda.yaptığım testi dr kabul etmedi benim için 15. Gün önemli dedi bugün yaptırsam kabul eder mi acaba.. bahçeci güvenç bey doktorun bana fikir verirseniz sevinirim dakikalar geçmiyor

Gunaydin arkadasim bugunku testini kabul eder,bence,burda bahcecide tedavi ilan arkadaslar 12.gun degeriyle gittiler doktora,senin degerin kacti 8.gun,yukselmistir hiiic merak etme allahin izniyle,bize de guzel hbrlerini merakla bekliyoru.z...

Gunaydin arkadasim bugunku testini kabul eder,bence,burda bahcecide tedavi ilan arkadaslar 12.gun degeriyle gittiler doktora,senin degerin kacti 8.gun,yukselmistir hiiic merak etme allahin izniyle,bize de guzel hbrlerini merakla bekliyoru.z...
84.54 tü değerim ayy bilemiyorum yaa... sağol canım inşallahhhhh yükselmiştir senin kaçıncı günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…