teşekkür ederim canım :)) çok mutlu ettin sağolAmiiinn,inşallah.Darısı tüm bekleyenlere
Bahçeci de Erbil bey doktorum.Transfer öncesi son kontrolde başladık prednole,2 şer tane...
Jel,iğne,vitaminler 4 tane,estrofem,birde benim şeker ve tiroid biraz yüksek diye onlar içinde ilaç kullandım.Transferden sonra hepsine devam ettim,birde 2 tane iğne aldık,proluton,birini transferden sonra yaptılar,diğerinide 1 hafta sonra yaptırdım...
Test sonucumu öğrenince bana şeker ilacını bıraktırdı sadece.Dün keseyi gördükten sonra da bayağı hafifledim :) b vitamini,d vitamini,estrofemi bıraktım.Prednolü 1 hafta 1 tane içip bırakacağım.Birde pıhtılaşma testi yapıldı,15 günde çıkarmış,eğer yoksa iğneyide bırakacağım.Varsa da 9 ay devam :) Haa,birde coraspine vardı bak,onu kullanıyorum tranafer öncesinden beri...
canım tekrar tebrikler, ben hiç proluton kullanmadım, nedir tam olarak biliyor musun?Amiiinn,inşallah.Darısı tüm bekleyenlere
Bahçeci de Erbil bey doktorum.Transfer öncesi son kontrolde başladık prednole,2 şer tane...
Jel,iğne,vitaminler 4 tane,estrofem,birde benim şeker ve tiroid biraz yüksek diye onlar içinde ilaç kullandım.Transferden sonra hepsine devam ettim,birde 2 tane iğne aldık,proluton,birini transferden sonra yaptılar,diğerinide 1 hafta sonra yaptırdım...
Test sonucumu öğrenince bana şeker ilacını bıraktırdı sadece.Dün keseyi gördükten sonra da bayağı hafifledim :) b vitamini,d vitamini,estrofemi bıraktım.Prednolü 1 hafta 1 tane içip bırakacağım.Birde pıhtılaşma testi yapıldı,15 günde çıkarmış,eğer yoksa iğneyide bırakacağım.Varsa da 9 ay devam :) Haa,birde coraspine vardı bak,onu kullanıyorum tranafer öncesinden beri...
canım tekrar tebrikler, ben hiç proluton kullanmadım, nedir tam olarak biliyor musun?
tamam canım yazıyorum bir kenara, doktora sorarımTeşekkür ederim.Düşük önleyici iğne o...
Hayırlısı olsun cnm allah pozitifi göstersin inşallah. Bende hamileyim yeni öğrendim bugün 14. Günüm transferden sonra :) kistle ilgili bilgim yok ama zararsız olup tranfer yapılanı cok duydum. Htta normal gebeler bile kistleri varken hamile kalabiliyolar. Etkilemiyormuş bebeği.Bugün doktora gittim bende başladım transfer için estrofem kullanmaya
kızlar benim hormonlarıma baktı normal görünüyor diye başlayalım dedi,
rahimde kist olduğu halde transfer olanlar varmı ? acil yazın lütfen
kac cikti degerin A Ayse878787 benimde 9. Gunum bugun hic cesaret edemiyorumHayırlısı olsun cnm allah pozitifi göstersin inşallah. Bende hamileyim yeni öğrendim bugün 14. Günüm transferden sonra :) kistle ilgili bilgim yok ama zararsız olup tranfer yapılanı cok duydum. Htta normal gebeler bile kistleri varken hamile kalabiliyolar. Etkilemiyormuş bebeği.
Hayırlısı olsun çok güzel bir haberHayırlısı olsun cnm allah pozitifi göstersin inşallah. Bende hamileyim yeni öğrendim bugün 14. Günüm transferden sonra :) kistle ilgili bilgim yok ama zararsız olup tranfer yapılanı cok duydum. Htta normal gebeler bile kistleri varken hamile kalabiliyolar. Etkilemiyormuş bebeği.
12. Gün 721 14. Gün 1645 geldi cnm. Haftaya keseyi görmeye gidicem inşallah sağlıklıdır vardır. Görmeden emin olamıyorum daha :) ama dr um tebrik etti hamilesin dedi:). İnşallah sendede vardır cnm benim 5. Gün embriyosuydu. 10. Günde yapsaymışım çıkarmış yanikac cikti degerin A Ayse878787 benimde 9. Gunum bugun hic cesaret edemiyorum
Keseyi görünce de inşallah iki hafta sonra kalp atışlarını duyabilirim Faslı başlıyor canım. Ben salı günü keseyi gördüm 4 Nisa'nda da kalp atışları için çağırdı. Ama resmen geçmiyor günler.12. Gün 721 14. Gün 1645 geldi cnm. Haftaya keseyi görmeye gidicem inşallah sağlıklıdır vardır. Görmeden emin olamıyorum daha :) ama dr um tebrik etti hamilesin dedi:). İnşallah sendede vardır cnm benim 5. Gün embriyosuydu. 10. Günde yapsaymışım çıkarmış yani
12. Gün 721 14. Gün 1645 geldi cnm. Haftaya keseyi görmeye gidicem inşallah sağlıklıdır vardır. Görmeden emin olamıyorum daha :) ama dr um tebrik etti hamilesin dedi:). İnşallah sendede vardır cnm benim 5. Gün embriyosuydu. 10. Günde yapsaymışım çıkarmış yani
Ins canim allah tamamina erdirsin ins saglikla kucagina alirsin bebegini. Ben bugun sabah idrar testi yaptim canim ikinci cizgi silik cikti once sevindim ama sonra ilaclardan mi diye suphe dustu aklima12. Gün 721 14. Gün 1645 geldi cnm. Haftaya keseyi görmeye gidicem inşallah sağlıklıdır vardır. Görmeden emin olamıyorum daha :) ama dr um tebrik etti hamilesin dedi:). İnşallah sendede vardır cnm benim 5. Gün embriyosuydu. 10. Günde yapsaymışım çıkarmış yani
Aynen günler zor gecıyo cnm ama tatlı bekleyişler :))Keseyi görünce de inşallah iki hafta sonra kalp atışlarını duyabilirim Faslı başlıyor canım. Ben salı günü keseyi gördüm 4 Nisa'nda da kalp atışları için çağırdı. Ama resmen geçmiyor günler.
İdrarda silik cıktıgsa kanda kesın bellı olur cnm bence sen kan verIns canim allah tamamina erdirsin ins saglikla kucagina alirsin bebegini. Ben bugun sabah idrar testi yaptim canim ikinci cizgi silik cikti once sevindim ama sonra ilaclardan mi diye suphe dustu aklima
Ins canim allah tamamina erdirsin ins saglikla kucagina alirsin bebegini. Ben bugun sabah idrar testi yaptim canim ikinci cizgi silik cikti once sevindim ama sonra ilaclardan mi diye suphe dustu aklima
Bugün benim 14, gün dr 15. Güne istedi test tarihini.8. Gün pozitif çıktı değerim şimdi çok korkuyorum yA yükselmesiyse değerim diye hala gebelik ile bir belirtim Yok hafif kasık ağrısı be göğüs hasaaaiyeti dışımda.yaptığım testi dr kabul etmedi benim için 15. Gün önemli dedi bugün yaptırsam kabul eder mi acaba.. bahçeci güvenç bey doktorun bana fikir verirseniz sevinirim dakikalar geçmiyor
84.54 tü değerim ayy bilemiyorum yaa... sağol canım inşallahhhhh yükselmiştir senin kaçıncı gününGunaydin arkadasim bugunku testini kabul eder,bence,burda bahcecide tedavi ilan arkadaslar 12.gun degeriyle gittiler doktora,senin degerin kacti 8.gun,yukselmistir hiiic merak etme allahin izniyle,bize de guzel hbrlerini merakla bekliyoru.z...
84.54 tü değerim ayy bilemiyorum yaa... sağol canım inşallahhhhh yükselmiştir senin kaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?