transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

sanada hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :)
içimi biraz olsun rahatlattın teşekkür ederim

Hay8rli olsun masallah saglikla dogsun dilerim,benimde 10.gun ama cesaretim yok test test icin,28 mart test gunumuz,biraz belirtilerini yazarsan sevinirim gogus hassasiyeti,akinti,agri,sızı neler yasadin...
Kasık ağrısı adet olacakmış gibi hep vardı hala var ince incr batmalar böyle vajina kısmında gibi ama. Göğüs hassasiyetim çok olmadı yok gibi hala. Geceleri ateş basması terleme yaşadım ama galiba bunlar ilaçlardanmış. Akıntım da 10. Gün falan basladı hatta koyu sarı geldi bi ara enfeksiyon sandım ama geçti şuan hala var oda ve cok sık idrara cıkmaya başladım.

Bende bahcecideyim hatta eftelya ya bana 15. Gün tarih verdiler. 12. Gün yaptık kabul ettiler. 14 gün hayli hayli eder yaniii Hatta benim dün 14. Günümdü tekrar verdim ben kendim meraktan katlandımı acaba diye. Aradık dr u çok iyi falan dediler. Kısacası kabul eder yani bugün kü değeri cnm

Cesaretimi toplarsam gidip yaptırayım o zaman

Ben 5. Gün idrarda silik çizgi görmüştüm diğer günlerde de yaptıgımda hep belirginleşmişti. Yeniden dene istersen yine çıkarsa kan testi yaptırdıgın yeri değiştir

Merheba arkadaslar.brnım bu gun transferımın 9cu gunu.dondurulmus embriyo transfer edıldı.ıkı gundur dun ve bu gun aynı saatde atesım 37.2 oluyo sonra kendılıyınden dusuyor.sızce bu neden ola bılır?boyle bırsey yaşayan oldumu?

Canin kullanmis oldugun ilaclar yapiyordur hormonlarin degisiyor surekli bendede ayni sikintilar olmustu gebelikte olk 3 ay boyle sikintilar olucak malesef ama tatli sikinti olucak insallah.

Bende bazen ateş basması arkasından sıtma gibi bir üşülenme geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…