İnşallah inşallahhhhh hayırlı haberler canım inşallahhhhh bebişlerimizi hAyırlısıyla kucaklayacağızBenim 11.gun bende yarin yapcam sanirim bakalim,hayirli hbrler hepimize...
sanada hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :)Hayırlısı olsun cnm allah pozitifi göstersin inşallah. Bende hamileyim yeni öğrendim bugün 14. Günüm transferden sonra :) kistle ilgili bilgim yok ama zararsız olup tranfer yapılanı cok duydum. Htta normal gebeler bile kistleri varken hamile kalabiliyolar. Etkilemiyormuş bebeği.
Kasık ağrısı adet olacakmış gibi hep vardı hala var ince incr batmalar böyle vajina kısmında gibi ama. Göğüs hassasiyetim çok olmadı yok gibi hala. Geceleri ateş basması terleme yaşadım ama galiba bunlar ilaçlardanmış. Akıntım da 10. Gün falan basladı hatta koyu sarı geldi bi ara enfeksiyon sandım ama geçti şuan hala var oda ve cok sık idrara cıkmaya başladım.Hay8rli olsun masallah saglikla dogsun dilerim,benimde 10.gun ama cesaretim yok test test icin,28 mart test gunumuz,biraz belirtilerini yazarsan sevinirim gogus hassasiyeti,akinti,agri,sızı neler yasadin...
Bende bahcecideyim hatta eftelya ya bana 15. Gün tarih verdiler. 12. Gün yaptık kabul ettiler. 14 gün hayli hayli eder yaniii Hatta benim dün 14. Günümdü tekrar verdim ben kendim meraktan katlandımı acaba diye. Aradık dr u çok iyi falan dediler. Kısacası kabul eder yani bugün kü değeri cnmBugün benim 14, gün dr 15. Güne istedi test tarihini.8. Gün pozitif çıktı değerim şimdi çok korkuyorum yA yükselmesiyse değerim diye hala gebelik ile bir belirtim Yok hafif kasık ağrısı be göğüs hasaaaiyeti dışımda.yaptığım testi dr kabul etmedi benim için 15. Gün önemli dedi bugün yaptırsam kabul eder mi acaba.. bahçeci güvenç bey doktorun bana fikir verirseniz sevinirim dakikalar geçmiyor
Cesaretimi toplarsam gidip yaptırayım o zamanBende bahcecideyim hatta eftelya ya bana 15. Gün tarih verdiler. 12. Gün yaptık kabul ettiler. 14 gün hayli hayli eder yaniii Hatta benim dün 14. Günümdü tekrar verdim ben kendim meraktan katlandımı acaba diye. Aradık dr u çok iyi falan dediler. Kısacası kabul eder yani bugün kü değeri cnm
Normal bence canim 2 kat olmasi onemli olan rahat ol senKızlar benim 9. Gün değerim 151 çıkmıştı bugün 12. Gün 406 çıktı sizce normal bir artışmı yoksa az mı? Daha doktoruma ulaşamadım merak ediyorum
Canımm değerlerin gayet normal :) tadını çıkarKızlar benim 9. Gün değerim 151 çıkmıştı bugün 12. Gün 406 çıktı sizce normal bir artışmı yoksa az mı? Daha doktoruma ulaşamadım merak ediyorum
Canim harikaa allah tamamina erdirsin.. tebriklerrKızlar çok mutluyum 14. Gün değerim 952.5 cesaret edip yaptırdım testi allahım çok şükür iyi değil mi dr görüşemedim daha
Tebrikler canım çok iyi çıkmış değerinKızlar çok mutluyum 14. Gün değerim 952.5 cesaret edip yaptırdım testi allahım çok şükür iyi değil mi dr görüşemedim daha
Çok iyii tabii gözn aydınKızlar çok mutluyum 14. Gün değerim 952.5 cesaret edip yaptırdım testi allahım çok şükür iyi değil mi dr görüşemedim daha
Yok kan testi yaptirmadim daha ama korkuyorumBen 5. Gün idrarda silik çizgi görmüştüm diğer günlerde de yaptıgımda hep belirginleşmişti. Yeniden dene istersen yine çıkarsa kan testi yaptırdıgın yeri değiştir
Ozaman kanda kesin çıkar canım cesaretini topla yaptır bence düşükte olsa bir değer çıkar mutlakaYok kan testi yaptirmadim daha ama korkuyorum
İkinci çizgiyi gördüysen bence içini ferah tut geliyor bebişin yoldaKizlar 8. Gun idrar da silik cizgi gorupde kanda negatif cikan oldu mu?
Bende bazen ateş basması arkasından sıtma gibi bir üşülenme geliyorduMerheba arkadaslar.brnım bu gun transferımın 9cu gunu.dondurulmus embriyo transfer edıldı.ıkı gundur dun ve bu gun aynı saatde atesım 37.2 oluyo sonra kendılıyınden dusuyor.sızce bu neden ola bılır?boyle bırsey yaşayan oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?