- 5 Ocak 2016
- 170
- 170
- 23
- 34
Transferimin 8. Günü idrar testiyle çift çizgiyi gördüm hemen kan verdim orada da çıktı 5. Gün embriyosuydu benim..erken yapılan testlerde yanılma olabiliyor ama göze alıp yaptım ben erken olduğunu bile bile,hakkımda hayırlısı olsun inşallahhhhhArkadaslar ates yukswlmesı adet sancısı hamılelık belırtısımıdır?sızce hamıle ola bılırmıyım?ılk transferım negatıf oldu buda negatıf olur dıye cok korkuyorum.boyle belırtıler yasayıp hamıle kalan oldumu?
2-3 gun icindede baslamassa doktoruna gorunmeni tavsiye ederim .Kızlar başina gelen varsa fikir verirmisiniz. Tüp bebek yaptırdım. 7 mart ta .Dondurulmuş embriyo transfer ettirmistim. Pozitif çıktı.
İlk sonuç 64.40 çıktı .
İkinci 56.07 çıktı
Üçüncü 30.75 çıktı
Dördüncü 22.45 çıktı.
4 gün aralar ile yaptırdım testleri.
Kimyasal gebelik oluşuyormuş yada tutunan embriyo gelişmeden dusebiliyormus . İlaçları da bıraktım 4 gün oldu. Ama halen kanama gerçekleşmedi . Öyle ağrım vs de yok. Ne zaman gerçekleşir kanama ve nasıl oluyor bu durum bilgisi olan var mı .???
Canım çok geçmişolsun.ben de kimyasal gebelik yaşamıştım.normal yolla hamile kaldığım için tam olarak gün kıyaslaması yapamam ama 42.gün adet olmuştum.baya geç yani.doktor bhcg değerin sıfırlanmadan adet olmazsın sabırli ol demişti.seninde 4 günde bir 10 azalıyo değerin.yani şuan bhcg 10 gibi bişey bi 4-5 güne adetin başlar diye düşünüyorum.bu arada korkma.ağrısız bi kanama olmuştu benimki.inşallah seninde kolayca biter.kimyasal gebelikten sonra çok kolay hamile kalınıyomuş.bende de öyle oldu.vücudun hamilelik provası yapmış.gerçeğini tez zamanda yaşatsın inşallahKızlar başina gelen varsa fikir verirmisiniz. Tüp bebek yaptırdım. 7 mart ta .Dondurulmuş embriyo transfer ettirmistim. Pozitif çıktı.
İlk sonuç 64.40 çıktı .
İkinci 56.07 çıktı
Üçüncü 30.75 çıktı
Dördüncü 22.45 çıktı.
4 gün aralar ile yaptırdım testleri.
Kimyasal gebelik oluşuyormuş yada tutunan embriyo gelişmeden dusebiliyormus . İlaçları da bıraktım 4 gün oldu. Ama halen kanama gerçekleşmedi . Öyle ağrım vs de yok. Ne zaman gerçekleşir kanama ve nasıl oluyor bu durum bilgisi olan var mı .???
Benmde dün oldu transferim bendede hiç bi değişiklik yok gayet iyiyim bide benmde test günün 5 nisan canım inşallah tutunurlarMeraba kızlar. Benim transferimin 2. Günü bugün ama hiç bi belirtim yok ağrı mağrı sadece dün biraz ateşim vardı o kadar. 5 nisanda test yapıcam ilk denememiz. Yatıyorum ama dünden beri
Meraba kızlar. Benim transferimin 2. Günü bugün ama hiç bi belirtim yok ağrı mağrı sadece dün biraz ateşim vardı o kadar. 5 nisanda test yapıcam ilk denememiz. Yatıyorum ama dünden beri
Hayırlısı olsun kızlar inşallah pozitif sonucu alırsınız. Benimde hiç belirtim yoktu hatta kesin tutmadı diyordum ki şuan 5+6 haftalık hamileyim. Hala bel ağrısı dışında birşeyim Yok arada bir kaşığım ağrır ondadır panik oluyorum olumsuz bişey mi oluyor diyeBenmde dün oldu transferim bendede hiç bi değişiklik yok gayet iyiyim bide benmde test günün 5 nisan canım inşallah tutunurlar
Ayy inşallah canım yaa hayırlı olsun seninde Allah kucağına almayıda nasip etsin bizede dua et nolurHayırlısı olsun kızlar inşallah pozitif sonucu alırsınız. Benimde hiç belirtim yoktu hatta kesin tutmadı diyordum ki şuan 5+6 haftalık hamileyim. Hala bel ağrısı dışında birşeyim Yok arada bir kaşığım ağrır ondadır panik oluyorum olumsuz bişey mi oluyor diye
Allah razı olsun cnn inşallah bizimde mucizemiz gerçekleşir sende sağ salim kucağına alırsın insallahHayırlısı olsun kızlar inşallah pozitif sonucu alırsınız. Benimde hiç belirtim yoktu hatta kesin tutmadı diyordum ki şuan 5+6 haftalık hamileyim. Hala bel ağrısı dışında birşeyim Yok arada bir kaşığım ağrır ondadır panik oluyorum olumsuz bişey mi oluyor diye
Benim olmuştu cnm pozitif. Özellikle geceleri basmalar oluyordu. 37 oldu en cok ateşim. Adet ağrımda hep vardı. Hala ara ara oluyor. İnşallah seninkide pozitiftir cnm.Arkadaslar ates yukswlmesı adet sancısı hamılelık belırtısımıdır?sızce hamıle ola bılırmıyım?ılk transferım negatıf oldu buda negatıf olur dıye cok korkuyorum.boyle belırtıler yasayıp hamıle kalan oldumu?
Meraba kızlar. Benim transferimin 2. Günü bugün ama hiç bi belirtim yok ağrı mağrı sadece dün biraz ateşim vardı o kadar. 5 nisanda test yapıcam ilk denememiz. Yatıyorum ama dünden beri[/QUOTE
Dördüncü gün bende kasıklarımda batma şeklinde ağrı hissettim daha sonraki günlerde de hafif adet sancısı gibi sancılarım oldu normal şeyler yaşadıkların inşallah sende pozitif sonucu görürsünbunları yaşayıp pozitif sonuç alan oldumu
Canım bende sen gbi 1 hafta önce negatif sonucu aldım, hakkımızda hayırlısı herşeyin var bir zamanı, ikinci deneme için doktorumla görüştüm bizde bir sıkıntı gözükmüyor ama olmadı,3 ay dinlenme süresi verdi 2. Kez riske atmak istemiyor hiçbirşeyi, ilk ay histeroskopi yapacak ikinci ay yumurta toplayıp embriyoları genetik teste gönderecek, embriyo her ne kadar kalitelide gözükse eğer genetik sağlıklı değilse kesinlikle tutmazmış, bence sende ikinci denemede genetik testi ihmal etme derimGenetik testi diye bir şey duyan var mı? bunu kimden ve ne için istiyorlar? Dün instagramda takip ettiğim bi tüp bebek sayfasında duydum.
İnstagramda hangi sayfa canım bende takip edeyimGenetik testi diye bir şey duyan var mı? bunu kimden ve ne için istiyorlar? Dün instagramda takip ettiğim bi tüp bebek sayfasında duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?