transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar başina gelen varsa fikir verirmisiniz. Tüp bebek yaptırdım. 7 mart ta .Dondurulmuş embriyo transfer ettirmistim. Pozitif çıktı.
İlk sonuç 64.40 çıktı .
İkinci 56.07 çıktı
Üçüncü 30.75 çıktı
Dördüncü 22.45 çıktı.
4 gün aralar ile yaptırdım testleri.
Kimyasal gebelik oluşuyormuş yada tutunan embriyo gelişmeden dusebiliyormus . İlaçları da bıraktım 4 gün oldu. Ama halen kanama gerçekleşmedi . Öyle ağrım vs de yok. Ne zaman gerçekleşir kanama ve nasıl oluyor bu durum bilgisi olan var mı .???

Arkadaslar ates yukswlmesı adet sancısı hamılelık belırtısımıdır?sızce hamıle ola bılırmıyım?ılk transferım negatıf oldu buda negatıf olur dıye cok korkuyorum.boyle belırtıler yasayıp hamıle kalan oldumu?

Transferimin 8. Günü idrar testiyle çift çizgiyi gördüm hemen kan verdim orada da çıktı 5. Gün embriyosuydu benim..erken yapılan testlerde yanılma olabiliyor ama göze alıp yaptım ben erken olduğunu bile bile,hakkımda hayırlısı olsun inşallahhhhh

2-3 gun icindede baslamassa doktoruna gorunmeni tavsiye ederim .

Canım çok geçmişolsun.ben de kimyasal gebelik yaşamıştım.normal yolla hamile kaldığım için tam olarak gün kıyaslaması yapamam ama 42.gün adet olmuştum.baya geç yani.doktor bhcg değerin sıfırlanmadan adet olmazsın sabırli ol demişti.seninde 4 günde bir 10 azalıyo değerin.yani şuan bhcg 10 gibi bişey bi 4-5 güne adetin başlar diye düşünüyorum.bu arada korkma.ağrısız bi kanama olmuştu benimki.inşallah seninde kolayca biter.kimyasal gebelikten sonra çok kolay hamile kalınıyomuş.bende de öyle oldu.vücudun hamilelik provası yapmış.gerçeğini tez zamanda yaşatsın inşallah

Meraba kızlar. Benim transferimin 2. Günü bugün ama hiç bi belirtim yok ağrı mağrı sadece dün biraz ateşim vardı o kadar. 5 nisanda test yapıcam ilk denememiz. Yatıyorum ama dünden beri

Meraba kızlar. Benim transferimin 2. Günü bugün ama hiç bi belirtim yok ağrı mağrı sadece dün biraz ateşim vardı o kadar. 5 nisanda test yapıcam ilk denememiz. Yatıyorum ama dünden beri
Benmde dün oldu transferim bendede hiç bi değişiklik yok gayet iyiyim bide benmde test günün 5 nisan canım inşallah tutunurlar

Benmde dün oldu transferim bendede hiç bi değişiklik yok gayet iyiyim bide benmde test günün 5 nisan canım inşallah tutunurlar
Hayırlısı olsun kızlar inşallah pozitif sonucu alırsınız. Benimde hiç belirtim yoktu hatta kesin tutmadı diyordum ki şuan 5+6 haftalık hamileyim. Hala bel ağrısı dışında birşeyim Yok arada bir kaşığım ağrır ondadır panik oluyorum olumsuz bişey mi oluyor diye

Ayy inşallah canım yaa hayırlı olsun seninde Allah kucağına almayıda nasip etsin bizede dua et nolur

Allah razı olsun cnn inşallah bizimde mucizemiz gerçekleşir sende sağ salim kucağına alırsın insallah

Benim olmuştu cnm pozitif. Özellikle geceleri basmalar oluyordu. 37 oldu en cok ateşim. Adet ağrımda hep vardı. Hala ara ara oluyor. İnşallah seninkide pozitiftir cnm.

merhaba kızlar gecen cumartesi transferim yapıldı 7.ci günüm bugün dördüncü günü kasık agrım oldu beşinci ve altıncı günüde bel ağrım oldu busabah hiçbişeyim yoktu ara ara az belim okadar çarşamba günü test günüm korkuyorum Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür..

Meraba kızlar. Benim transferimin 2. Günü bugün ama hiç bi belirtim yok ağrı mağrı sadece dün biraz ateşim vardı o kadar. 5 nisanda test yapıcam ilk denememiz. Yatıyorum ama dünden beri[/QUOTE
bunları yaşayıp pozitif sonuç alan oldumu
Dördüncü gün bende kasıklarımda batma şeklinde ağrı hissettim daha sonraki günlerde de hafif adet sancısı gibi sancılarım oldu normal şeyler yaşadıkların inşallah sende pozitif sonucu görürsün

Merhaba arkadaşlar dün test günümdü maalesef olumsuz sonuçlandı. ilk transferimdi 2. gün dondurulmuş embriyoydu. Bekleyiş özellikle dün sonucu öğrenene kadar kalbim yerinden fırlayacak gibiydi öğrenince üzüldüm tabi ki (o kadar emek, zaman, para, kullandığım onca ilaç) ama en çokta rahatlama hissettim o stres neydi öyle allahım çok zor. Allah herkese sabır versin. Şimdi İkinci deneme için artık bekleyişe geçtik öncelikle adet olmayı beklememi olunca gelmemi söyledi doktorum vücudumu 2 ay dinlendirmemiz gerektiğini söyledi başkada özel bir şey söylemedi. İzmirde bir merkeze gidiyorum.Dün arkadaşım senin yerinde olsam doktorumu değiştirirdim dedi bende sıfırdan kendimi anlatmak vücudumu tanıtmak bir sürü test vs yaptırtmak tekrar zaman kaybetmek istemiyorum. Sizce hatalı mıyım? Benim durumumda olanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

Canim eger sen doktorundan ve merkezinden eminsen degistirme ama eger icinde ben yanlis yerdemiyim diye bir suphe varsa baska doktorlari da arastir istersen. Sonucu etkileyecekse tekrar ugrasmak deve de kulak kaliyor inan. Gecmis olsun bu arada bir dahaki denemene allahim gonlunce nasip etsin

Genetik testi diye bir şey duyan var mı? bunu kimden ve ne için istiyorlar? Dün instagramda takip ettiğim bi tüp bebek sayfasında duydum.

Genetik testi diye bir şey duyan var mı? bunu kimden ve ne için istiyorlar? Dün instagramda takip ettiğim bi tüp bebek sayfasında duydum.
Canım bende sen gbi 1 hafta önce negatif sonucu aldım, hakkımızda hayırlısı herşeyin var bir zamanı, ikinci deneme için doktorumla görüştüm bizde bir sıkıntı gözükmüyor ama olmadı,3 ay dinlenme süresi verdi 2. Kez riske atmak istemiyor hiçbirşeyi, ilk ay histeroskopi yapacak ikinci ay yumurta toplayıp embriyoları genetik teste gönderecek, embriyo her ne kadar kalitelide gözükse eğer genetik sağlıklı değilse kesinlikle tutmazmış, bence sende ikinci denemede genetik testi ihmal etme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…