transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım geçmiş olsun.. Bnde ikinci kez olumsuz sonuç aldım ve aynı senin gibi düşünüp doktor değiştirmekle uğraşmayayım dedim içime sinmiyordu ama bnm doktorm senin durumu bilemem yine aynı doktoruma gittim ve yine olumsuz ayrıca bana hersey cok guzel tutacak dedi. Ama olmadı aradım yapacak bişey yok sürekli denicz dedi sinirden çatladım ve genartta aysun baltacı ile görüştüm dedi ki sizin madem iki kez tutmadı o zaman genetik faktörlü tüp bebek ypcz embriyoları 5. Güne kadar bkltcz kalanlardan sıvı alıp genetiğe göndercz sağlam kalanlar varsa onları daha sonraki ay transfer edcz ayrıca bana kefir içmemiş önerdi bnm yaşadığım bunlar ve beklemedeyz şuan zaten istesekte gidemeyiz iki denemeden sonra maddi olarak çöktük

teşekkür ederim evet bence de her şeyin bir zamanı var hayırlısı olsun napalım elimizden geleni yaptık. Doktorunuz embriyolara genetik test istedi öyle mi hmm benim duyduğum anne ve babadan istenildiği yani o takip ettiğim sayfada öyle yazmışlar neyse bunu doktora sormayı unutmuşum en kısa zamanda sorucam ne yapılması gerekiyorsa yapmak lazım. Şimdi beklicez başka çare yok

teşekkür ederim sana da geçmiş olsun cnm. Ya ne bileyim bende ne düşüneceğimi şaşırdım bi diyorum takdiri ilahi doktor ne yapabilir ki bi diyorum daha iyi biyere mi gtsem içime sinmiyor diye bir şey yok aslında ama düşünücem bakalım. Benim 7 tane yumurtam toplandı Doktorum bana yumurtalarımın çok kaliteli olduğunu söylemişti 6 tanesi döllendi ama döllenince hiçbiri 5. güne ulaşmadı iki tanesinide 2. gün dondurmuşlardı oları transfer ettiler ama olmadı. Bende benim yumurtalarım kaliteliyse sorun spermde mi diye düşünmeye başladım eşime proxed pluss yazdı hiç genetik test vs bşey demedi yarın arayıp sorcam bakalım. 5. güne ulaşıyorsa embriyolarınız güzel bir şey ama sorun nerde acaba ? hayırlısı hakkımızda.

Yok canım benım 5. Gün embriyosuydu 7. Güne test tarihi verdi doktorum. Değerlimde 76.8 di
Gözünaydın :) benimde 5.gün embriyosuydu.salı transfer oldum.10gün sonra bakacaz dedi doktor.ben de 7gün dolunca baktrsam mı acabaaaa

Slm kzlar bu postun bastan sona kadr cogunu okumaya calistim nasilsiniz..
Benimde 2. Denemem konyaliyim . Transferim yapildi 3. Gun embriyosuydu 2 tane koyuldu 8 hucreliydi sizinkiler nasildi kzlar. 5 gun embriyosu mu daha iyi oluyor bn bunu cok kafaya taktim yaa

Transfer gunumu saymassam bgun 5 gunum arkadaslar sizde 8 veya 9. Gun idrarda cikar mi yapmak istiyorum. Insallah hepimiz tez zamanda guzel hberler aliriz kuzucuklarimmm

Gözünaydın :) benimde 5.gün embriyosuydu.salı transfer oldum.10gün sonra bakacaz dedi doktor.ben de 7gün dolunca baktrsam mı acabaaaa
Bana doktorum o tarihi verdi hatta ben çok erken bi tarih diyordum ki iyili o tarihi vermiş daha fazla stres olmadan baktırdım.

Konya'da nerede yaptırdınız acaba. Benimde üçüncü gün embriyosu transfer edildi cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…