tupbebekhikayemİnstagramda hangi sayfa canım bende takip edeyim
Canım geçmiş olsun.. Bnde ikinci kez olumsuz sonuç aldım ve aynı senin gibi düşünüp doktor değiştirmekle uğraşmayayım dedim içime sinmiyordu ama bnm doktorm senin durumu bilemem yine aynı doktoruma gittim ve yine olumsuz ayrıca bana hersey cok guzel tutacak dedi. Ama olmadı aradım yapacak bişey yok sürekli denicz dedi sinirden çatladım ve genartta aysun baltacı ile görüştüm dedi ki sizin madem iki kez tutmadı o zaman genetik faktörlü tüp bebek ypcz embriyoları 5. Güne kadar bkltcz kalanlardan sıvı alıp genetiğe göndercz sağlam kalanlar varsa onları daha sonraki ay transfer edcz ayrıca bana kefir içmemiş önerdi bnm yaşadığım bunlar ve beklemedeyz şuan zaten istesekte gidemeyiz iki denemeden sonra maddi olarak çöktükMerhaba arkadaşlar dün test günümdü maalesef olumsuz sonuçlandı.ilk transferimdi 2. gün dondurulmuş embriyoydu. Bekleyiş özellikle dün sonucu öğrenene kadar kalbim yerinden fırlayacak gibiydi öğrenince üzüldüm tabi ki (o kadar emek, zaman, para, kullandığım onca ilaç) ama en çokta rahatlama hissettim o stres neydi öyle allahım çok zor. Allah herkese sabır versin . Şimdi İkinci deneme için artık bekleyişe geçtik öncelikle adet olmayı beklememi olunca gelmemi söyledi doktorum vücudumu 2 ay dinlendirmemiz gerektiğini söyledi başkada özel bir şey söylemedi. İzmirde bir merkeze gidiyorum.Dün arkadaşım senin yerinde olsam doktorumu değiştirirdim dedi bende sıfırdan kendimi anlatmak vücudumu tanıtmak bir sürü test vs yaptırtmak tekrar zaman kaybetmek istemiyorum. Sizce hatalı mıyım? Benim durumumda olanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
teşekkür ederim evet bence de her şeyin bir zamanı var hayırlısı olsun napalım elimizden geleni yaptık. Doktorunuz embriyolara genetik test istedi öyle mi hmm benim duyduğum anne ve babadan istenildiği yani o takip ettiğim sayfada öyle yazmışlar neyse bunu doktora sormayı unutmuşum en kısa zamanda sorucam ne yapılması gerekiyorsa yapmak lazım. Şimdi beklicez başka çare yokCanım bende sen gbi 1 hafta önce negatif sonucu aldım, hakkımızda hayırlısı herşeyin var bir zamanı, ikinci deneme için doktorumla görüştüm bizde bir sıkıntı gözükmüyor ama olmadı,3 ay dinlenme süresi verdi 2. Kez riske atmak istemiyor hiçbirşeyi, ilk ay histeroskopi yapacak ikinci ay yumurta toplayıp embriyoları genetik teste gönderecek, embriyo her ne kadar kalitelide gözükse eğer genetik sağlıklı değilse kesinlikle tutmazmış, bence sende ikinci denemede genetik testi ihmal etme derim
Hayırlı olsun teste göre hamile görünüyorsun fazla beklemeden kan testi yaptır istersenhttp://i.hizliresim.com/NppGvg.jpg
Merhaba arkadaslar burdanda sorayim. 4. Gun cift embriyo transferim yapildi. Bugun 8. Gunum idrar testim 2 dk sonra böyle belirdi. Nasil yorumlarsiniz. Daha kan testim persembe gunu.
Ben olsam şimdi hastaneye gider test yaptırırdım canım benım daha 7. Gün çıktı kandahttp://i.hizliresim.com/NppGvg.jpg
Merhaba arkadaslar burdanda sorayim. 4. Gun cift embriyo transferim yapildi. Bugun 8. Gunum idrar testim 2 dk sonra böyle belirdi. Nasil yorumlarsiniz. Daha kan testim persembe gunu.
Senindemi 4. Gun embriyosu idi. Korkuyom dis gebelik falndir diye zor duruyorum zatenBen olsam şimdi hastaneye gider test yaptırırdım canım benım daha 7. Gün çıktı kanda
Yok canım benım 5. Gün embriyosuydu 7. Güne test tarihi verdi doktorum. Değerlimde 76.8 diSenindemi 4. Gun embriyosu idi. Korkuyom dis gebelik falndir diye zor duruyorum zaten
Cok iyi artsin surekli insallah mutluluklar canim benimYok canım benım 5. Gün embriyosuydu 7. Güne test tarihi verdi doktorum. Değerlimde 76.8 di
teşekkür ederim sana da geçmiş olsun cnm. Ya ne bileyim bende ne düşüneceğimi şaşırdım bi diyorum takdiri ilahi doktor ne yapabilir ki bi diyorum daha iyi biyere mi gtsem içime sinmiyor diye bir şey yok aslında ama düşünücem bakalım. Benim 7 tane yumurtam toplandı Doktorum bana yumurtalarımın çok kaliteli olduğunu söylemişti 6 tanesi döllendi ama döllenince hiçbiri 5. güne ulaşmadı iki tanesinide 2. gün dondurmuşlardı oları transfer ettiler ama olmadı. Bende benim yumurtalarım kaliteliyse sorun spermde mi diye düşünmeye başladım eşime proxed pluss yazdı hiç genetik test vs bşey demedi yarın arayıp sorcam bakalım. 5. güne ulaşıyorsa embriyolarınız güzel bir şey ama sorun nerde acaba ? hayırlısı hakkımızda.Canım geçmiş olsun.. Bnde ikinci kez olumsuz sonuç aldım ve aynı senin gibi düşünüp doktor değiştirmekle uğraşmayayım dedim içime sinmiyordu ama bnm doktorm senin durumu bilemem yine aynı doktoruma gittim ve yine olumsuz ayrıca bana hersey cok guzel tutacak dedi. Ama olmadı aradım yapacak bişey yok sürekli denicz dedi sinirden çatladım ve genartta aysun baltacı ile görüştüm dedi ki sizin madem iki kez tutmadı o zaman genetik faktörlü tüp bebek ypcz embriyoları 5. Güne kadar bkltcz kalanlardan sıvı alıp genetiğe göndercz sağlam kalanlar varsa onları daha sonraki ay transfer edcz ayrıca bana kefir içmemiş önerdi bnm yaşadığım bunlar ve beklemedeyz şuan zaten istesekte gidemeyiz iki denemeden sonra maddi olarak çöktük
Gözünaydın :) benimde 5.gün embriyosuydu.salı transfer oldum.10gün sonra bakacaz dedi doktor.ben de 7gün dolunca baktrsam mı acabaaaaYok canım benım 5. Gün embriyosuydu 7. Güne test tarihi verdi doktorum. Değerlimde 76.8 di
Bana doktorum o tarihi verdi hatta ben çok erken bi tarih diyordum ki iyili o tarihi vermiş daha fazla stres olmadan baktırdım.Gözünaydın :) benimde 5.gün embriyosuydu.salı transfer oldum.10gün sonra bakacaz dedi doktor.ben de 7gün dolunca baktrsam mı acabaaaa
Konya'da nerede yaptırdınız acaba. Benimde üçüncü gün embriyosu transfer edildi cuma günüSlm kzlar bu postun bastan sona kadr cogunu okumaya calistim nasilsiniz..
Benimde 2. Denemem konyaliyim . Transferim yapildi 3. Gun embriyosuydu 2 tane koyuldu 8 hucreliydi sizinkiler nasildi kzlar. 5 gun embriyosu mu daha iyi oluyor bn bunu cok kafaya taktim yaa
Ilk denemem ali acarda yaptrdim suanki 2. Ci yi necati ozcimen hocamda yaptirdim medicanadaKonya'da nerede yaptırdınız acaba. Benimde üçüncü gün embriyosu transfer edildi cuma günü
9-10.günden önce yaptırmayın benceKizlar idrar tahlilini kacnci gunde yapsamki ya 3. Gun embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?