transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merheba arkadaslar.bu gun transferımın 11cı gunu.test gunum 29 martda doktorum 14cu gun kan vermrmı soyledı.ıdrar testı yapmaya korkuyorum cıkmazsa 14cu gune kadar stressten olurum.adet sancısı cektım ama adet olmadım.bıde atesım bıraz yukselıyo 37.2 falan oluyo.bıde goguslerım agrıyo.sızce hamılemıyım?5cu gun dondurulmuslar embrıyo transfer edıldı.ıkıncı denemem

Ilk denemem ali acarda yaptrdim suanki 2. Ci yi necati ozcimen hocamda yaptirdim medicanada
Bende Necati hocada yaptırdım hayırlı olsun inşallah. Embriyolog bana beşinci güne gitmeyecek misiniz diye sorunca sizin karnınızda olması dışardan daha güvenli takılmayın dedi. Benim beş Nisa'n test günüm

Kac hucreliydi canim seninki kacinci gun embriyosuydu ya canm benim ayni yerde yaptrmisiz ins hayrli sonuclar aliriz kacmci denemen

B
Nimde atesimde yukselme oluyor canim hafif bndede oldu adet agrisi gibi rahimde batmalar hissettim ins bebislerimiz ski ski tutunmuslardir

Kac hucreliydi canim seninki kacinci gun embriyosuydu ya canm benim ayni yerde yaptrmisiz ins hayrli sonuclar aliriz kacmci denemen
Canım üçüncü gün embriyosu ama kaç hücreli sormadım embriyolog kalitelerinin çok iyi olduğunu söyledi. Benim ilk denemem senin ikinci mi Ali Acar'dan memnun kaldın mı . İnşallah hayırlı sonuçlar alırız

Sknti neydi canim sizin. Hayir ali acardan hic ama hic memnun kalmadim malseff ama netaci hocam cok ilgili allah razi olsun tutmasa bile 3 . Yu gene necati hocamda yaptrrm bnde tup bebekte dktr cok onmli bi faktor

Kizlar 12. Gun degerim 326 cikti hamileyimm ama suan cok fena adet agrim varr ve devamli bi sekilde. Dusuk yapiyor olamam oyle degil mi??
Cankm adet agrisi gibi agri hamilelik belirtisi oluyormus zaten. Oyle kotu dusunme doktoruna danis muhakkak insallah saglikli sihhatli bi sekilde kucagina alirsin bebeklerini kuzum

Kizlar 12. Gun degerim 326 cikti hamileyimm ama suan cok fena adet agrim varr ve devamli bi sekilde. Dusuk yapiyor olamam oyle degil mi??
Hayırlı olsun ilk aylar adet ağrısı gibi ağrı oluyor genelde kötü düşünme keyfini çıkar drunla görüş bence

Sknti neydi canim sizin. Hayir ali acardan hic ama hic memnun kalmadim malseff ama netaci hocam cok ilgili allah razi olsun tutmasa bile 3 . Yu gene necati hocamda yaptrrm bnde tup bebekte dktr cok onmli bi faktor
Ben de pco var eşimde problem Yok canım. Evet Necati hoca çok pozitif ilgili sağolsun bende kendisinden çok memnunum. Senin test tarihin ne zaman benim beş nisan

Progestan igne kan cvltici igne var gobekten bide hap var canm haa bide haftalik igne var progestanida 2 gune bi vurduruyorum

Hayırlı olsun, değer güzel maşallah. Doktorunuz n e diyor bu ağrıya? Bol bol dinlenin, dinlenmek iyi gelir inşallah ağrınıza

Hayırlı olsun, değer güzel maşallah. Doktorunuz n e diyor bu ağrıya? Bol bol dinlenin, dinlenmek iyi gelir inşallah ağrınıza
Doktorumla yarin gorusebilirim muayene etmeden bise diyemem dicek muhtemelen off yaa bi rahatlik yok daha oncede gebelik kayiplarim oldu ve yine boyle agriyla baslamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…