transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

B BiYesilBiKahve senin degerlerin kacti boyle agrilarin oldu mu hic veya oluyomu??
Sen içini rahat tut, eski korkularını unut. Benim değerim 94tü 9.gün. Sonra 2 gün sonra 127 oldu, sonra bi daha istediler, 2 gün sonra 273 oldu. Onun üstüne 10 gün sonra kontrole çağırdılar. Yarın gideceğim kontrole işte. İnşallah her şeyin yolunda olduğunu görürüz. Ama ağrım falan yok çok şükür.
Sen de iyi düşün, senin değerlerin nasıldı?

Gerçi ilk testin bugündü heralde. Kendini yormadan bekle, yarın doktorunla konuş.. İnşallah iyi olacak her şey, kötü düşünme sen kötü olmaz hiçbir şey

Kızlar size bişey sorcam çoğunuzla yaklaşık aynı zamanlarda sonuçlarımızı aldık tam 6 hafta oldu hamileliğim ama mide bulantısı falan Yok kokulara hassasiyet Yok. Sizin belirtileriniz başladı mı
Benim 10 Mart transfer günümdü 14. Gün 952.5 değer çıktı bugün 16. Günümdü yaklaşık bir haftadır rahimimde bir ağrı vardı iki gündür daha iyiyim göğüslerde hafif hassasiyet var arada belimin sol tarafımdan çekme oluyor. Günlerimi evde yatarak geçiriyorum yiyorum yatıyorum kendimi 100 kilo hissediyorum Başka hiç bir belirtim Yok hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhh sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız

Canım aynı durumdayız bnmde kafam çok karışık embriyolar güzel dendi ve iki başarısız sonuç nasip diyorum ama bi yandan da içim kötü oluyor.. Canım sizin sorun neydi
Ay

Canım aynı durumdayız bnmde kafam çok karışık embriyolar güzel dendi ve iki başarısız sonuç nasip diyorum ama bi yandan da içim kötü oluyor.. Canım sizin sorun neydi

Transfer gunumu saymassam bgun 5 gunum arkadaslar sizde 8 veya 9. Gun idrarda cikar mi yapmak istiyorum. Insallah hepimiz tez zamanda guzel hberler aliriz kuzucuklarimmm
Çıkmaz bence cnm hele idrarda en son beliriyo erknden morelini bozarsın.ben 5. Gün embrıosunu bile sabrettım 12. Gün yaptım

A aysecinceyang benim 7. Ve 8 . Gun sabah ilk idrarla test yapmistim ve silik ikinci cizgi cikmisti canim. Yinede 12. Gun pozitif sonucu alip da erken idrar testi yapanlarda negatif de cikabiliyo. Yani kesin sonuc degil tabiki. Benimki 5.Gun embriyosuydu bu arada

Selam cnm benim de 8. günüm bende bu tarz belirtiler yaşamaya başladım. Cumartesi test günüm. Ama doktoruma danıştığımda kullandığım hormonların adet görecekmiş gibi belirti yapabileceğini söyedi.Senin test günün bugun sanırım inşallah güzel haberler alırsın :)

Merhaba, sonucunuz nasıl çıktı merak ettim ?

kızlar sonucumu aldım pozitif yarın tekrarlıycaz birsürü belirti yaşadım yani ağrıya belirti diyorsak belim ağrıdı bigün kasığım bi gün bacağımda çekilmeler oldu dun test günümdü hiç beklemiyodum pozitif olacağını çünkü birsürü şey okudum çoğu olumsuz çoğu olumlu ağrıları hissedip pozitif alanda vardı pozitif almayanlarda çoktu okuduğum kadarıyla çok şükür üç ayların başlangıcında çok güzel bi haberdi bizim için Allah herkesin yüzünü güldürsün bu ayların hürmetine ..

Tebrikler canım kaçıncı günde kaç çıktı değerin
Bende pzrtesi kese görmeye gidicem ama içimde hep bir korku var hala kalp atışlarını duyana kadarda geçmicek sanırım

Amin cnm hayırlı olsun bu belirtileri ne zaman hissettin cnm

Rabbim sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ayy

Hayırlı olsun, Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin sağlıkla. Yarın da kat kat artsın değer, sonra ultrason gününü stressiz bekleyin inşallah :)

Tebrikler canım kaçıncı günde kaç çıktı değerin
Bende pzrtesi kese görmeye gidicem ama içimde hep bir korku var hala kalp atışlarını duyana kadarda geçmicek sanırım
Canim nasil gidiyor senin hamileligin ilk haftalari agrin oluyomu bende daha keseyi gormeye gitmedim haftaya gidicem ama her sey yolunda mi acaba diye icimde bi korku hep. Birbirimize yardimci olalim canim ??

MERHABA benimde transferimin 9. Günü. 3. Gün 8 hücreli embriyo transfer edildi. İlk günden beri gögüslerimde aşırı hassasiyet vardı karnım sürekli haraketliydi kıpır kıpır bişeyler geziyodu içerde sanki adet olcakmış gibi ağrılar vardı bel ağrısı uykuya eğilim hepsi vardı fakat 2 gündür gögüslerimdeki hassasiyet azaldı. Bugün yok dene cek kadar az. Ara ara adet ağrısı gibi kramplar giriyor sabahları adet ağrısıyla uyanıyorum 5 dakika sonra geçiyor. beldede ara ara ağrı oluyor idrar testi yaptım negatif ve ben artık çok kafaya takmaya başladım tahlil günün pazartesi. Pazartesiye kadar kafamı nasıl rahatlatırım bilemedim. Bu arada 3. Tüp bebek deneyimim. Ya tutmamışsa diye içim içimi yiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim nasil gidiyor senin hamileligin ilk haftalari agrin oluyomu bende daha keseyi gormeye gitmedim haftaya gidicem ama her sey yolunda mi acaba diye icimde bi korku hep. Birbirimize yardimci olalim canim ??
Sorma o korku bende hiç bitmiyor keseyi görebilecekmiuim pazartesi günü diye şimdiden stres başladı. Senin kaç haftalık değerlerin nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…