- 24 Mayıs 2016
- 87
- 37
- 8
- 42
Proluton canmHaftada bir vuruldugun ignenin adi nedir
Sen içini rahat tut, eski korkularını unut. Benim değerim 94tü 9.gün. Sonra 2 gün sonra 127 oldu, sonra bi daha istediler, 2 gün sonra 273 oldu. Onun üstüne 10 gün sonra kontrole çağırdılar. Yarın gideceğim kontrole işte. İnşallah her şeyin yolunda olduğunu görürüz. Ama ağrım falan yok çok şükür.B BiYesilBiKahve senin degerlerin kacti boyle agrilarin oldu mu hic veya oluyomu??
Gerçi ilk testin bugündü heralde. Kendini yormadan bekle, yarın doktorunla konuş.. İnşallah iyi olacak her şey, kötü düşünme sen kötü olmaz hiçbir şeySen içini rahat tut, eski korkularını unut. Benim değerim 94tü 9.gün. Sonra 2 gün sonra 127 oldu, sonra bi daha istediler, 2 gün sonra 273 oldu. Onun üstüne 10 gün sonra kontrole çağırdılar. Yarın gideceğim kontrole işte. İnşallah her şeyin yolunda olduğunu görürüz. Ama ağrım falan yok çok şükür.
Sen de iyi düşün, senin değerlerin nasıldı?
Benim 10 Mart transfer günümdü 14. Gün 952.5 değer çıktı bugün 16. Günümdü yaklaşık bir haftadır rahimimde bir ağrı vardı iki gündür daha iyiyim göğüslerde hafif hassasiyet var arada belimin sol tarafımdan çekme oluyor. Günlerimi evde yatarak geçiriyorum yiyorum yatıyorum kendimi 100 kilo hissediyorum Başka hiç bir belirtim YokKızlar size bişey sorcam çoğunuzla yaklaşık aynı zamanlarda sonuçlarımızı aldık tam 6 hafta oldu hamileliğim ama mide bulantısı falan Yok kokulara hassasiyet Yok. Sizin belirtileriniz başladı mı
Sızın kacıncı gununuz?benım her gun atesım bı yukselıp ınıyo.B
Nimde atesimde yukselme oluyor canim hafif bndede oldu adet agrisi gibi rahimde batmalar hissettim ins bebislerimiz ski ski tutunmuslardir
AyCanım geçmiş olsun.. Bnde ikinci kez olumsuz sonuç aldım ve aynı senin gibi düşünüp doktor değiştirmekle uğraşmayayım dedim içime sinmiyordu ama bnm doktorm senin durumu bilemem yine aynı doktoruma gittim ve yine olumsuz ayrıca bana hersey cok guzel tutacak dedi. Ama olmadı aradım yapacak bişey yok sürekli denicz dedi sinirden çatladım ve genartta aysun baltacı ile görüştüm dedi ki sizin madem iki kez tutmadı o zaman genetik faktörlü tüp bebek ypcz embriyoları 5. Güne kadar bkltcz kalanlardan sıvı alıp genetiğe göndercz sağlam kalanlar varsa onları daha sonraki ay transfer edcz ayrıca bana kefir içmemiş önerdi bnm yaşadığım bunlar ve beklemedeyz şuan zaten istesekte gidemeyiz iki denemeden sonra maddi olarak çöktük
Canım aynı durumdayız bnmde kafam çok karışık embriyolar güzel dendi ve iki başarısız sonuç nasip diyorum ama bi yandan da içim kötü oluyor.. Canım sizin sorun neyditeşekkür ederim sana da geçmiş olsun cnm. Ya ne bileyim bende ne düşüneceğimi şaşırdım bi diyorum takdiri ilahi doktor ne yapabilir ki bi diyorum daha iyi biyere mi gtsem içime sinmiyor diye bir şey yok aslında ama düşünücem bakalım. Benim 7 tane yumurtam toplandı Doktorum bana yumurtalarımın çok kaliteli olduğunu söylemişti 6 tanesi döllendi ama döllenince hiçbiri 5. güne ulaşmadı iki tanesinide 2. gün dondurmuşlardı oları transfer ettiler ama olmadı. Bende benim yumurtalarım kaliteliyse sorun spermde mi diye düşünmeye başladım eşime proxed pluss yazdı hiç genetik test vs bşey demedi yarın arayıp sorcam bakalım. 5. güne ulaşıyorsa embriyolarınız güzel bir şey ama sorun nerde acaba ? hayırlısı hakkımızda.
Çıkmaz bence cnm hele idrarda en son beliriyo erknden morelini bozarsın.ben 5. Gün embrıosunu bile sabrettım 12. Gün yaptımTransfer gunumu saymassam bgun 5 gunum arkadaslar sizde 8 veya 9. Gun idrarda cikar mi yapmak istiyorum. Insallah hepimiz tez zamanda guzel hberler aliriz kuzucuklarimmm
merhaba kızlar gecen cumartesi transferim yapıldı 7.ci günüm bugün dördüncü günü kasık agrım oldu beşinci ve altıncı günüde bel ağrım oldu busabah hiçbişeyim yoktu ara ara az belim okadar çarşamba günü test günüm korkuyorum Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür..
Merhaba kızlar bugün 8. Günümdeyim karnımda şişlik hissediyorum baya bi sis ve sert sanki birazda ağrıyor gibi benim gbi hisseden var mı? Test yapmadım cmrtsi test randevum bekleyeyim diyorum cesaret edemiyorum açıkçası
Tebrikler canım kaçıncı günde kaç çıktı değerinkızlar sonucumu aldım pozitif yarın tekrarlıycaz birsürü belirti yaşadım yani ağrıya belirti diyorsak belim ağrıdı bigün kasığım bi gün bacağımda çekilmeler oldu dun test günümdü hiç beklemiyodum pozitif olacağını çünkü birsürü şey okudum çoğu olumsuz çoğu olumlu ağrıları hissedip pozitif alanda vardı pozitif almayanlarda çoktu okuduğum kadarıyla çok şükür üç ayların başlangıcında çok güzel bi haberdi bizim için Allah herkesin yüzünü güldürsün bu ayların hürmetine ..
Amin cnm hayırlı olsun bu belirtileri ne zaman hissettin cnmkızlar sonucumu aldım pozitif yarın tekrarlıycaz birsürü belirti yaşadım yani ağrıya belirti diyorsak belim ağrıdı bigün kasığım bi gün bacağımda çekilmeler oldu dun test günümdü hiç beklemiyodum pozitif olacağını çünkü birsürü şey okudum çoğu olumsuz çoğu olumlu ağrıları hissedip pozitif alanda vardı pozitif almayanlarda çoktu okuduğum kadarıyla çok şükür üç ayların başlangıcında çok güzel bi haberdi bizim için Allah herkesin yüzünü güldürsün bu ayların hürmetine ..
Ayykızlar sonucumu aldım pozitif yarın tekrarlıycaz birsürü belirti yaşadım yani ağrıya belirti diyorsak belim ağrıdı bigün kasığım bi gün bacağımda çekilmeler oldu dun test günümdü hiç beklemiyodum pozitif olacağını çünkü birsürü şey okudum çoğu olumsuz çoğu olumlu ağrıları hissedip pozitif alanda vardı pozitif almayanlarda çoktu okuduğum kadarıyla çok şükür üç ayların başlangıcında çok güzel bi haberdi bizim için Allah herkesin yüzünü güldürsün bu ayların hürmetine ..
Hayırlı olsun, Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin sağlıkla. Yarın da kat kat artsın değer, sonra ultrason gününü stressiz bekleyin inşallah :)kızlar sonucumu aldım pozitif yarın tekrarlıycaz birsürü belirti yaşadım yani ağrıya belirti diyorsak belim ağrıdı bigün kasığım bi gün bacağımda çekilmeler oldu dun test günümdü hiç beklemiyodum pozitif olacağını çünkü birsürü şey okudum çoğu olumsuz çoğu olumlu ağrıları hissedip pozitif alanda vardı pozitif almayanlarda çoktu okuduğum kadarıyla çok şükür üç ayların başlangıcında çok güzel bi haberdi bizim için Allah herkesin yüzünü güldürsün bu ayların hürmetine ..
Canim nasil gidiyor senin hamileligin ilk haftalari agrin oluyomu bende daha keseyi gormeye gitmedim haftaya gidicem ama her sey yolunda mi acaba diye icimde bi korku hep. Birbirimize yardimci olalim canim ??Tebrikler canım kaçıncı günde kaç çıktı değerin
Bende pzrtesi kese görmeye gidicem ama içimde hep bir korku var hala kalp atışlarını duyana kadarda geçmicek sanırım
Sorma o korku bende hiç bitmiyor keseyi görebilecekmiuim pazartesi günü diye şimdiden stres başladı. Senin kaç haftalık değerlerin nasıldıCanim nasil gidiyor senin hamileligin ilk haftalari agrin oluyomu bende daha keseyi gormeye gitmedim haftaya gidicem ama her sey yolunda mi acaba diye icimde bi korku hep. Birbirimize yardimci olalim canim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?