- 24 Mayıs 2016
- 87
- 37
- 8
- 42
Hafta hesabini da cok anlamiyorum ama son adet tarihime gore 5. Haftada oluyo. Hergun kendimi dinliyorum bugun adet agrim var bugun hicbise yok deli oldum artik :). Degerlerim 10. gun 329 du 13. Gun 1426 cikti. Dun crinone kahverengi tortularla geri gelmisti dedim.icerde hareket var hala ama bugun hicbise yok olumsuz giden biseymi var diye tedirgin oldum. Sende durumlar nasil?Sorma o korku bende hiç bitmiyor keseyi görebilecekmiuim pazartesi günü diye şimdiden stres başladı. Senin kaç haftalık değerlerin nasıldı
Benim 9. Gün değerim 151 12. Gün 406 çıkmıştı 10 gün sonra kese görmeye gidebilirsin dedi yani pazartesi gününe denk geliyorHafta hesabini da cok anlamiyorum ama son adet tarihime gore 5. Haftada oluyo. Hergun kendimi dinliyorum bugun adet agrim var bugun hicbise yok deli oldum artik :). Degerlerim 10. gun 329 du 13. Gun 1426 cikti. Dun crinone kahverengi tortularla geri gelmisti dedim.icerde hareket var hala ama bugun hicbise yok olumsuz giden biseymi var diye tedirgin oldum. Sende durumlar nasil?
Hayirlisi canim insallah guzel olsun hepimiz icin. Bende de oluyo ara ara kasik agrisi. Ins keseleri de gorelim kalp atislarini da dogumlarinida :)Benim 9. Gün değerim 151 12. Gün 406 çıkmıştı 10 gün sonra kese görmeye gidebilirsin dedi yani pazartesi gününe denk geliyor
4 5 gün öncesine kadar bende de kahverengi tortular çok geliyordu ama şimdi açık pembe şeklinde arada jel ile birlikte geliyor
Onun dısında ara sıra kasıklarımda hafif ağrı oluyor işte bakalım nolcak
O crinone jel transferimin 9. Güne bendende kahverengintortular şeklinde geldi Okadar çok korktum ki hemn doktorumu aradım endişelenmememi bu durumun normal olduğunu söyledi vücut kremin fazlasını atıyormuş rengininde kahverengi olması çok normal hava ile temas ediyor dedi içim çok rahatlamıştı benim doktor öyle söyleyince zaten çok şükür sıkıntısız ilerliyorum 7. Haftadayım.Hafta hesabini da cok anlamiyorum ama son adet tarihime gore 5. Haftada oluyo. Hergun kendimi dinliyorum bugun adet agrim var bugun hicbise yok deli oldum artik :). Degerlerim 10. gun 329 du 13. Gun 1426 cikti. Dun crinone kahverengi tortularla geri gelmisti dedim.icerde hareket var hala ama bugun hicbise yok olumsuz giden biseymi var diye tedirgin oldum. Sende durumlar nasil?
Masallah canim allah tamamina erdirsin. Bende biraz daha rahat olmaliyim farkindayim biraz daha ilerledikce rahatlicam sanirim. Bakalim ins guzel olacak pozitif dusunelim :)O crinone jel transferimin 9. Güne bendende kahverengintortular şeklinde geldi Okadar çok korktum ki hemn doktorumu aradım endişelenmememi bu durumun normal olduğunu söyledi vücut kremin fazlasını atıyormuş rengininde kahverengi olması çok normal hava ile temas ediyor dedi içim çok rahatlamıştı benim doktor öyle söyleyince zaten çok şükür sıkıntısız ilerliyorum 7. Haftadayım.
Tutunduğunu anlayamayız, bir de herhangi bi belirti için 3.gün çok erken. Ama ilk günlerde bel ağrısı iyidir derler. Kendini yormadan dinlenebildiğin kadar dinlen. Yediklerine dikkat et, bol su iç. Bol dua et. İnşallah 6nisanda güzel haber alırsınMerhaba arkadaslar bugun transferimin 3.gunu az bsey karin agrisi bazen bel agrisi kasik agrisi oluyor ama cok bi degisiklik yok acaba tutundugunu nasil anlayabiliriz 6nisanda kandan baktiracagim dondurulmus embrio transfer edildi
Tutunduğunu anlayamayız, bir de herhangi bi belirti için 3.gün çok erken. Ama ilk günlerde bel ağrısı iyidir derler. Kendini yormadan dinlenebildiğin kadar dinlen. Yediklerine dikkat et, bol su iç. Bol dua et. İnşallah 6nisanda güzel haber alırsın
Merhaba benimde bugün dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 5. Gün embriyosuydu.nisan 10 da test tarihim.önceki tedavimden 1 kızım var elhamdulillah.yarım saat yatak istirahatı yaptım ve hastaneden çıktın. İnşallah tutar.
Kızlarr yarın keseyi görmeye gidiyorum benim internetten hesabıma göre 5+6 haftalığım sizce kalp atışını duyabilir miyim çok heyecanlıyım kaç saattir hem dua edip hem ağlıyorum inşallah bir sorun çıkmaz
İnşallah canım çok saolAllah insallah saglikli sihatli olmasini nasip etsin Allahin izniyle sagliklidir kendni uzupte sitrese sokma biliosun cok zararli bu. İnsallah gzl hberleri alirsin diye dusunuorum
Arkadaşlar 9. Gün gitmek dogru mu?Benim 0.60 çıktı.Doktorum 13. Gün kandaki değerine bir daha bakalım dedi.Sizce yükselir mi? Adetim de 5 gun gecikti.
Suan hala devam etmekte olan progestan kullanıyorum.Transfer sonrasi hic igne kullandin mi? Tutulmasına destekleyici igne vermedi bana doktorYukselebilir bn cok okudum oyle olan adet olana kadar imudunu kaybetme insallah hayirlisiyla olur ama ilaclrda gecikmeye sevep olabilir hayirlisi olur insallah
Suan hala devam etmekte olan progestan kullanıyorum.Transfer sonrasi hic igne kullandin mi? Tutulmasına destekleyici igne vermedi bana doktor
Tutunması için igne duydum o yüzden merak ettim.tskr ederim verdiğin bilgi için.yarın tekrar test yapılacak,bakalım hayırlısı.Yok hic igne kullanmadim sdce trabsfer oncesi 4 gun jel ve haplar kullandim onun disindada haplar vrdi ztn transferdn snrada jel ve ilaclara devam ediyorum. İgneyi neden veriyorlar bilmiorum ama farkli seyler kullanan var sanirim kendi durumlarindan dolayi veya dr lerin farkli tedavisi
Tutunması için igne duydum o yüzden merak ettim.tskr ederim verdiğin bilgi için.yarın tekrar test yapılacak,bakalım hayırlısı.
Amiinn...Umarim hepimizin hayalleri gerçek olur.Bilemiyorum olabilir rica ederim umarim yukselir ve hayallerin gercek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?