Canim gordunmu bebisi anlatsana bende cuma gidicem????Kızlarr yarın keseyi görmeye gidiyorum benim internetten hesabıma göre 5+6 haftalığım sizce kalp atışını duyabilir miyim çok heyecanlıyım kaç saattir hem dua edip hem ağlıyorum inşallah bir sorun çıkmaz
Canım keseleri gördük ama kalp atışı için 3 hafta sonrasına gün verdiCanim gordunmu bebisi anlatsana bende cuma gidicem????
Ayy hadi hayirli ugurlu olsun kalp atislarini da duyarsin inss darisi da bana olsun cok sevindimm canim :)Canım keseleri gördük ama kalp atışı için 3 hafta sonrasına gün verdi
5 haftalıkmış 2 kese göründü ama bakalım 3 hafta sonra netleşcek
Hayirli olsun canim benimde ayin 11 i test tarihim cok heyecanliyimMerhaba benimde bugün dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 5. Gün embriyosuydu.nisan 10 da test tarihim.önceki tedavimden 1 kızım var elhamdulillah.yarım saat yatak istirahatı yaptım ve hastaneden çıktın. İnşallah tutar.
Mrb neseybu benim de 11 Nisan test tarihim. Hiç belirtin var mı merak ettim.Hayirli olsun canim benimde ayin 11 i test tarihim cok heyecanliyim
Canim merhaba beni en cok zorlayan uyku su anda .dun is yerimde resmen uyukladim.birde siddetli basagrim oldu halen de devam ediyor.onun disinda hafif kasik agrisi goguslerde dolgunluk var.senin?Mrb neseybu benim de 11 Nisan test tarihim. Hiç belirtin var mı merak ettim.
Bende sadece 3. Gün sırt ağrım oldu. O da şu an geçti.göyüslerde hassasiyet war ama o her adet dönemin de oluyordu bendeCanim merhaba beni en cok zorlayan uyku su anda .dun is yerimde resmen uyukladim.birde siddetli basagrim oldu halen de devam ediyor.onun disinda hafif kasik agrisi goguslerde dolgunluk var.senin?
Bu teste göre pozitif çıkmış canım. Hayırlı olsun. İnşllah kan değerlerinde de pozitif görürsünEki Görüntüle 1977687 kızlar geçen perşembe günü transferimiz gerçekleşti blastosist idi bu gün idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı sizce hamilemiyim
BENIMDE VARMIS GECEN C.TESİ ALDIRDIM AMA DOKTORUM ENGEL OLMAZ DEDI BENIM ICIME SINMEDIGI ICIN ALDIRDIM AKLIMDA KALIRDI YOKSA OLDUMU OLUCAKMI ENGELLERMI DIYE.OYUZDEN 1 AY DINLENME VERDI DOKTORUM MAYISTA BASLAYACAGIM NASIPSEHayırlısı olsun cnm allah pozitifi göstersin inşallah. Bende hamileyim yeni öğrendim bugün 14. Günüm transferden sonra :) kistle ilgili bilgim yok ama zararsız olup tranfer yapılanı cok duydum. Htta normal gebeler bile kistleri varken hamile kalabiliyolar. Etkilemiyormuş bebeği.
Bu teste göre pozitif çıkmış canım. Hayırlı olsun. İnşllah kan değerlerinde de pozitif görürsün
Belirti her zaman herkeste olmuyor, olacak diye düşünüp dua etmek lazım, inşallah sonu güzel olur. Benim hala işte bu diyebileceğim bir belirtim yok mesela. İçinizi ferah tutun lütfenMerhaba kızlar bende aranızda yeniyim 11 nisan test tarihim hiç belirtim yok gibi sadece bu sabah nefes alınca kaburgalarım ağrıdı.
Olmayacak diye üzülüyorum.
Canım 10. Gün 10,22*bahar* cnm sonucun olumlumu 10 gun 10 cikmis yukselmesi nasil oldu bnmde 1 nisanda 5 gun embiyosu transfer oldu gunler zor gecyo korku cok agr basiyo allahim hepimize hayrli haberler almak nasip eder insallh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?