transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canim gordunmu bebisi anlatsana bende cuma gidicem????

Hayirli olsun canim benimde ayin 11 i test tarihim cok heyecanliyim

Kızlar yaa eşimin spermlerini dondurduk ankarada ve başka bir il'e taşımak istiyoruz deneyen var mı

Mrb neseybu benim de 11 Nisan test tarihim. Hiç belirtin var mı merak ettim.
Canim merhaba beni en cok zorlayan uyku su anda .dun is yerimde resmen uyukladim.birde siddetli basagrim oldu halen de devam ediyor.onun disinda hafif kasik agrisi goguslerde dolgunluk var.senin?

Canim merhaba beni en cok zorlayan uyku su anda .dun is yerimde resmen uyukladim.birde siddetli basagrim oldu halen de devam ediyor.onun disinda hafif kasik agrisi goguslerde dolgunluk var.senin?
Bende sadece 3. Gün sırt ağrım oldu. O da şu an geçti.göyüslerde hassasiyet war ama o her adet dönemin de oluyordu bende Hiçbir belirti olmaması beni üzüyor

Bence uzulme diger topiclerde de okudum bazen hic belirti olmamasida iyi.sonucta keseyi gorene dek elimiz yuregimizde beklemeyecekmiyiz.kotu seyler getirme aklina.rabbim ol derse oluyo.iyi haberler veririz ins

kızlar geçen perşembe günü transferimiz gerçekleşti blastosist idi bu gün idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20170405_132223.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 48
BENIMDE VARMIS GECEN C.TESİ ALDIRDIM AMA DOKTORUM ENGEL OLMAZ DEDI BENIM ICIME SINMEDIGI ICIN ALDIRDIM AKLIMDA KALIRDI YOKSA OLDUMU OLUCAKMI ENGELLERMI DIYE.OYUZDEN 1 AY DINLENME VERDI DOKTORUM MAYISTA BASLAYACAGIM NASIPSE

O kadar duygusal ve stresli bir süreçti ki...

Belirti aramayın diyodu burda tecrübeli arkadaşlar.Ne mümkünBende bana göre en büyük belirti transferden sonra terlememdi,gece özellikle.Ben yazın bile terlemem...gece su içinde uyandım hep...bide transferden sonra 7. Günü başlayan ve hala devam eden çok koyu kahve rengi telve gibi akıntım.Bunu görünce acaba mı dedim...sonra 8. Günü hassas gebelik baktım idrarda çok çok silik bi çizgi,sadece ben görebildim...paylaşmak istedim transfer olacak yada olan arkadaşlarla...beklemek bitmiyo,endişe bitmiyo,ben bu güne kadar sevinemedim bile...doktorum tamam problem yok diyinceye kadarda korkularım devam edicek.5. Gün embriyosu doktorun istediği tarihte yani 10. Gün 10,22 çıktı değerim...kimyasal yorumu geldi hep...ama hiç ağlamadım,dua ettim,dua istedim hep...rabbim isteyen herkeze nasip etsin...inşallah...

Merhaba kızlar bende aranızda yeniyim 11 nisan test tarihim hiç belirtim yok gibi sadece bu sabah nefes alınca kaburgalarım ağrıdı.
Olmayacak diye üzülüyorum.

Merhaba kızlar bende aranızda yeniyim 11 nisan test tarihim hiç belirtim yok gibi sadece bu sabah nefes alınca kaburgalarım ağrıdı.
Olmayacak diye üzülüyorum.
Belirti her zaman herkeste olmuyor, olacak diye düşünüp dua etmek lazım, inşallah sonu güzel olur. Benim hala işte bu diyebileceğim bir belirtim yok mesela. İçinizi ferah tutun lütfen

*bahar* cnm sonucun olumlumu 10 gun 10 cikmis yukselmesi nasil oldu bnmde 1 nisanda 5 gun embiyosu transfer oldu gunler zor gecyo korku cok agr basiyo allahim hepimize hayrli haberler almak nasip eder insallh...

*bahar* cnm sonucun olumlumu 10 gun 10 cikmis yukselmesi nasil oldu bnmde 1 nisanda 5 gun embiyosu transfer oldu gunler zor gecyo korku cok agr basiyo allahim hepimize hayrli haberler almak nasip eder insallh...
Canım 10. Gün 10,22
12. Gün 40,4
14. Gün 164,7 çıktı
Cuma günü tekrar kan vericem yükselme devam ederse artık ertelediğim sevinci yaşıycam inşallah.Allalım herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…