transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım 10. Gün 10,22
12. Gün 40,4
14. Gün 164,7 çıktı
Cuma günü tekrar kan vericem yükselme devam ederse artık ertelediğim sevinci yaşıycam inşallah.Allalım herkeze nasip etsin
Bence yasamaya simdiden basla canim hayirli olsin darisi bizim basimiza ins

BENIMDE VARMIS GECEN C.TESİ ALDIRDIM AMA DOKTORUM ENGEL OLMAZ DEDI BENIM ICIME SINMEDIGI ICIN ALDIRDIM AKLIMDA KALIRDI YOKSA OLDUMU OLUCAKMI ENGELLERMI DIYE.OYUZDEN 1 AY DINLENME VERDI DOKTORUM MAYISTA BASLAYACAGIM NASIPSE
Geçmiş olsun cnm hayırlsı olsun inşallah

Insallahh guzel hberleimizi veririz birbirimize sizin kacinci gun embriyosu ve ne zma yapicaksinz testinizi

5 günü embiyosu cnm 10 nunda yaptrcm cnm allhim nasip ederse insallh guzel haberler veririz birbirimize

InsAllah 10. Gun erken deil mi bnm doktorm 16 nisan da yaptircaksin dedi bende carsamba yaptirayimm diodum :) bende mi 10 unda yaptirsamm ?

Cumartesi transferim yapıldı 5. Gün embriyosu.silik te olsa ikinci çizgi çıktı. Donmuş embriyo ile oldu transferim.cumartesi doktorum kan vermemi söyledi.

Cumartesi transferim yapıldı 5. Gün embriyosu.silik te olsa ikinci çizgi çıktı. Donmuş embriyo ile oldu transferim.cumartesi doktorum kan vermemi söyledi.
Yaaaa ne guzel idrar testinde ciktimi ayyy sanki kndimin ki gibi mutlu oldum bnmde pazartesi nktr dedi acaba bnde bksammi idrardan belirtiler varmi paylasrmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…