Bence yasamaya simdiden basla canim hayirli olsin darisi bizim basimiza insCanım 10. Gün 10,22
12. Gün 40,4
14. Gün 164,7 çıktı
Cuma günü tekrar kan vericem yükselme devam ederse artık ertelediğim sevinci yaşıycam inşallah.Allalım herkeze nasip etsin
Geçmiş olsun cnm hayırlsı olsun inşallahBENIMDE VARMIS GECEN C.TESİ ALDIRDIM AMA DOKTORUM ENGEL OLMAZ DEDI BENIM ICIME SINMEDIGI ICIN ALDIRDIM AKLIMDA KALIRDI YOKSA OLDUMU OLUCAKMI ENGELLERMI DIYE.OYUZDEN 1 AY DINLENME VERDI DOKTORUM MAYISTA BASLAYACAGIM NASIPSE
Ayni gun transfer olmusuz cnm insallh guzel haberler aliriz bnmde goguslerimde sanci varMerhba arkdslar bnm de bgn trasferimn 4. Gunu 5. Gun embriyosu bndede ara ara kasik agrisi ve bel agrisi var bildigimz adet agrisi gibi
Ayni gun transfer olmusuz cnm insallh guzel haberler aliriz bnmde goguslerimde sanci var
5 günü embiyosu cnm 10 nunda yaptrcm cnm allhim nasip ederse insallh guzel haberler veririz birbirimize
Hayirli olsun canim benimde ayin 11 i test tarihim cok heyecanliyim
Cumartesi transferim yapıldı 5. Gün embriyosu.silik te olsa ikinci çizgi çıktı. Donmuş embriyo ile oldu transferim.cumartesi doktorum kan vermemi söyledi.
Yaaaa ne guzel idrar testinde ciktimi ayyy sanki kndimin ki gibi mutlu oldum bnmde pazartesi nktr dedi acaba bnde bksammi idrardan belirtiler varmi paylasrmisin ?Cumartesi transferim yapıldı 5. Gün embriyosu.silik te olsa ikinci çizgi çıktı. Donmuş embriyo ile oldu transferim.cumartesi doktorum kan vermemi söyledi.
Yaaaa ne guzel idrar testinde ciktimi ayyy sanki kndimin ki gibi mutlu oldum bnmde pazartesi nktr dedi acaba bnde bksammi idrardan belirtiler varmi paylasrmisin ?
Yok cnm ama bu hizla yarn alip yapmayi dusunuyorim ama tek cizgi cikarsa dahada zor gecer gunler korkuyorum :-(Yaa evet bende suan çok heyecan yaptım elinde varmı gebelik testini
Yok cnm ama bu hizla yarn alip yapmayi dusunuyorim ama tek cizgi cikarsa dahada zor gecer gunler korkuyorum :-(
Cnm 5gun embiyosu oldugu icin cikar dedi dktorum bklm hyrlisiInsAllah 10. Gun erken deil mi bnm doktorm 16 nisan da yaptircaksin dedi bende carsamba yaptirayimm diodum :) bende mi 10 unda yaptirsamm ?
Senin varmi elinde test yaparsan mutlaka bnada haber verBu erken gebelik testleri var onlardan mi yapsak bende cok merak ettim ver heyecan yaptım ;(
Anladım cnm haberini bekliyorum o zamanCnm 5gun embiyosu oldugu icin cikar dedi dktorum bklm hyrlisi
Yok cnm aMA yapmicam çıkmazsa moral bozmaya gerek yok. Çarşamba yaparım sende de her bekliyoemSenin varmi elinde test yaparsan mutlaka bnada haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?