- 6 Eylül 2016
- 112
- 55
- 18
- 33
Ckmazsa gunler daha zor gecer bnde pazartesi bklicm hayirli haberler alirz insallhYok cnm aMA yapmicam çıkmazsa moral bozmaya gerek yok. Çarşamba yaparım sende de her bekliyoem
Ins cnm hbr bekliyorum.sendenCkmazsa gunler daha zor gecer bnde pazartesi bklicm hayirli haberler alirz insallh
Yaaaa ne guzel idrar testinde ciktimi ayyy sanki kndimin ki gibi mutlu oldum bnmde pazartesi nktr dedi acaba bnde bksammi idrardan belirtiler varmi paylasrmisin ?
Benim bir kızim var kafa olarak çok rahattim inanki.çok ağır olmamak şartı ile günlük hayatıma devam ediyorum.test yapacaksaniz tek çizgi görmeyi de göze alın. Çünkü daha erken 8.ve ya 9. Gün daha mantıkli. Ben belirtilerimden ötürü yapmak istedimCnmm aynii trhte olmusuzz sen test yaptin ve cikti deil mi
Ins hakkimizda hayirlisi olsunn bnem de var arada adet belirtimm bakalimm zamani gelince yapicamm haberlerinizi bekliyoruz o zamanBenim bir kızim var kafa olarak çok rahattim inanki.çok ağır olmamak şartı ile günlük hayatıma devam ediyorum.test yapacaksaniz tek çizgi görmeyi de göze alın. Çünkü daha erken 8.ve ya 9. Gün daha mantıkli. Ben belirtilerimden ötürü yapmak istedim
Kesin ikizdir senin ki :)) 4 kat 4 kat artmış maşallah.şimdiden hayırlı uğurlu olsunCanım 10. Gün 10,22
12. Gün 40,4
14. Gün 164,7 çıktı
Cuma günü tekrar kan vericem yükselme devam ederse artık ertelediğim sevinci yaşıycam inşallah.Allalım herkeze nasip etsin
Yaa olabilir mi gerçekten,ama 5. Gün tek embriyo benimki...bölünmesi biraz mucize olur...sağsalim gucağıma almak nasip olsunda vallahi hiç önemli değil,çok teşekkürederim canım.Seninkide hayırlı uğurlu olsun inşallahKesin ikizdir senin ki :)) 4 kat 4 kat artmış maşallah.şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Sizdee ne gibi belirtiler vardii ☺ hayirlii olsunnn insAllahh sag saglimm kucaginizaa aalirsinz ☺Yaa olabilir mi gerçekten,ama 5. Gün tek embriyo benimki...bölünmesi biraz mucize olur...sağsalim gucağıma almak nasip olsunda vallahi hiç önemli değil,çok teşekkürederim canım.Seninkide hayırlı uğurlu olsun inşallah
Amin inşallah isteyen herkeze nasipetsin rabbim...Bende bana göre en net belirti gece terlemesiydi,resmen su içinde uyanıyodum.Bide transferden sonra 7. Gün başlayan ve aynı kahve telvesine benzeyen akıntım.Buda yerleşme kanamasıymış.Hala devam ediyo bu gün başlıyalı 8 gün oldu.10-12 gün olabilirmiş hatta daha kısa sürebilirmiş,bünyeden bünyeye değişiyo.ben hiç dinlemedim kendimi.Trasferden sonra çok yatmadım hatta 3. Günü buzdolabı temizlemişliğim bile varSizdee ne gibi belirtiler vardii ☺ hayirlii olsunnn insAllahh sag saglimm kucaginizaa aalirsinz ☺
Benim oldu, dün öğrendim bölündüğünü.. Riskli bir durum, tek olsun inşallah sizinki, daha sağlıklıYaa olabilir mi gerçekten,ama 5. Gün tek embriyo benimki...bölünmesi biraz mucize olur...sağsalim gucağıma almak nasip olsunda vallahi hiç önemli değil,çok teşekkürederim canım.Seninkide hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yaa Allahın mucizesi işte ,hayırlı olsun 5. Gün embriyosumuydu?Benim oldu, dün öğrendim bölündüğünü.. Riskli bir durum, tek olsun inşallah sizinki, daha sağlıklı
EvetYaa Allahın mucizesi işte ,hayırlı olsun 5. Gün embriyosumuydu?
İnşallah sorunsuz sağ salim gucağımıza almak nasip olur,hayırlı olsun tekrar.Kısmet çok düşük başladı benim 10.günde 10,22 ydi o yüzden kimyasaldır yorumu geldi hep.Gerçekten öle bi durum varsa mucize olur tam anlamıyla
Amin inşallah isteyen herkeze nasipetsin rabbim...Bende bana göre en net belirti gece terlemesiydi,resmen su içinde uyanıyodum.Bide transferden sonra 7. Gün başlayan ve aynı kahve telvesine benzeyen akıntım.Buda yerleşme kanamasıymış.Hala devam ediyo bu gün başlıyalı 8 gün oldu.10-12 gün olabilirmiş hatta daha kısa sürebilirmiş,bünyeden bünyeye değişiyo.ben hiç dinlemedim kendimi.Trasferden sonra çok yatmadım hatta 3. Günü buzdolabı temizlemişliğim bile var
Bende o jeli kullaniyorum bn de de bgn oldu islakligini hiseetim baya. Nie oldugunu bilmiyorumArkadaşlar bugün transferimin 6. Günü. Croine jel kullanıyorum. Bugün su gibi akıntım oldu. Ve oldukça fazla miktarda idi. Böyle bir durum ile karşılaşan var mı?
seninle aynı gün transfer olmuşuz canım midem bulanmıyor ama benimde sol kasikta ara ara ağrım oluyor ve bende sık sık idrara çıkıyorum..Arkadaslar benim bugun 8.gun.sag kasigimda baya bi agri var belimde agriyo kanama yada leke yok.bugun belirgin mide bulantim da var.sag kasigimdaki agri bazen ayagimi kasiyo batma ve sizlama seklinde agri.adet sancisi degil bu degisik biraz.benim gibi olan var mi aranizda.birde cok fazla cabuk araliklarla idrara cikiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?