seninle aynı gün transfer olmuşuz canım midem bulanmıyor ama benimde sol kasikta ara ara ağrım oluyor ve bende sık sık idrara çıkıyorum..Arkadaslar benim bugun 8.gun.sag kasigimda baya bi agri var belimde agriyo kanama yada leke yok.bugun belirgin mide bulantim da var.sag kasigimdaki agri bazen ayagimi kasiyo batma ve sizlama seklinde agri.adet sancisi degil bu degisik biraz.benim gibi olan var mi aranizda.birde cok fazla cabuk araliklarla idrara cikiyorum.
Normalmi acaba? Dr a sordun mu? Ben ingilterede yasiyorum.dr um istanbulda.az evvel asistanina sordum pek bisey demedi.dinlen yorulma vs birde dedi ki mide bulantisi icin erken idrar yolu iltihap olabilir dedi.seninle aynı gün transfer olmuşuz canım midem bulanmıyor ama benimde sol kasikta ara ara ağrım oluyor ve bende sık sık idrara çıkıyorum..
Merhaba bende Adanada yaşıyorum fakat henüz başlamadım daha tüp bebeğe raporumun çıkmasını bekliyorum.Siz hangi hastahanede tedavi görüyorsunuz ? Taransfer işleminiz oldu mu ?adanada yaptıran varmıııııııııııı
Ben istanbul kalamis tup bebek merkezinde tup bebek tedavisi oldum.transfer oldu ayin 11 inde tahlil yapilicakMerhaba bende Adanada yaşıyorum fakat henüz başlamadım daha tüp bebeğe raporumun çıkmasını bekliyorum.Siz hangi hastahanede tedavi görüyorsunuz ? Taransfer işleminiz oldu mu ?
şu an çok erken olduğu için beklememi ve stres yapmami tavsiye ettiNormalmi acaba? Dr a sordun mu? Ben ingilterede yasiyorum.dr um istanbulda.az evvel asistanina sordum pek bisey demedi.dinlen yorulma vs birde dedi ki mide bulantisi icin erken idrar yolu iltihap olabilir dedi.
Dr lar umut vermek istemiyor anlasilanşu an çok erken olduğu için beklememi ve stres yapmami tavsiye etti
sanırım öyle zor ama beklicez sabırla bakalım hayırlısı..Dr lar umut vermek istemiyor anlasilan
Ankada da yaptırdım ekipden çok memmnunm isalllh hayirliaMerhaba bende Adanada yaşıyorum fakat henüz başlamadım daha tüp bebeğe raporumun çıkmasını bekliyorum.Siz hangi hastahanede tedavi görüyorsunuz ? Taransfer işleminiz oldu mu ?
Ankada yaptrdm beklkyorumMerhaba bende Adanada yaşıyorum fakat henüz başlamadım daha tüp bebeğe raporumun çıkmasını bekliyorum.Siz hangi hastahanede tedavi görüyorsunuz ? Taransfer işleminiz oldu mu ?
Tutunmadimi ?Tutunmadi belirtilerim
İlk gunden baslayan sol kasık agrilari
4. Gunde baslayan alt karin agrisi sdce sol taraf
Vucut isisi artisi
Gozus acisi adettn oncesinn 3 kat fazlasi
Ciltte kuruluk
Sık sık idrara cıkma
7.8. Gunlerde sabah kalktiginda goz kararmasi
Ayaklarda usume ara ara
Sivilcelenme ce yuzde herkesin farkettigi deisim
Sevilay sen naptın canım gittin mi bugün doktoraCanim gordunmu bebisi anlatsana bende cuma gidicem????
Canım benim daha çok erken test yapmak içinKizlar pazartesi gunu transfer yapildi 3/gun embriyosuydu..dun test yaptim. Negatif cikti. Hvbir belirtide yok vucudumda izinde aldim.isten artik.kafayi yicem kabak cekirdegi yemekten. Bi hal.oldum.cok mutsuzum
Olumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun.. bizde pozitif sonuc alana kadar hep bu korkuları yaşadık ama öyle yada böyle allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz.. allah gönlüne göre versin umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallahBu kezde olmucak . atni merkezdr 2.denemem.bide cok yoruldum.artik
Bu kezde olmucak . atni merkezdr 2.denemem.bide cok yoruldum.artik
Cok erken test yapmissin cnm ckmamasi norml bn cmartesi trnfr oldm 5 gun embiyosuydu daha bkmaya cesaret edemiyom hayrlisiyla guzel haberler alirz insallhCok tesekkur ederim bereneda. Cokzormus beklemek zaten . sol.tarafimda. bisiler batiyo ara ara ama herkesin. Yorumlarinda akinti falan yaziyo bendr onlar. Olmuyor.
Bu kezde olmucak . atni merkezdr 2.denemem.bide cok yoruldum.artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?