transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

seninle aynı gün transfer olmuşuz canım midem bulanmıyor ama benimde sol kasikta ara ara ağrım oluyor ve bende sık sık idrara çıkıyorum..

seninle aynı gün transfer olmuşuz canım midem bulanmıyor ama benimde sol kasikta ara ara ağrım oluyor ve bende sık sık idrara çıkıyorum..
Normalmi acaba? Dr a sordun mu? Ben ingilterede yasiyorum.dr um istanbulda.az evvel asistanina sordum pek bisey demedi.dinlen yorulma vs birde dedi ki mide bulantisi icin erken idrar yolu iltihap olabilir dedi.

adanada yaptıran varmıııııııııııı
Merhaba bende Adanada yaşıyorum fakat henüz başlamadım daha tüp bebeğe raporumun çıkmasını bekliyorum.Siz hangi hastahanede tedavi görüyorsunuz ? Taransfer işleminiz oldu mu ?

Merhaba bende Adanada yaşıyorum fakat henüz başlamadım daha tüp bebeğe raporumun çıkmasını bekliyorum.Siz hangi hastahanede tedavi görüyorsunuz ? Taransfer işleminiz oldu mu ?
Ben istanbul kalamis tup bebek merkezinde tup bebek tedavisi oldum.transfer oldu ayin 11 inde tahlil yapilicak

Normalmi acaba? Dr a sordun mu? Ben ingilterede yasiyorum.dr um istanbulda.az evvel asistanina sordum pek bisey demedi.dinlen yorulma vs birde dedi ki mide bulantisi icin erken idrar yolu iltihap olabilir dedi.
şu an çok erken olduğu için beklememi ve stres yapmami tavsiye etti

Tutunmadi belirtilerim
İlk gunden baslayan sol kasık agrilari
4. Gunde baslayan alt karin agrisi sdce sol taraf
Vucut isisi artisi
Gozus acisi adettn oncesinn 3 kat fazlasi
Ciltte kuruluk
Sık sık idrara cıkma
7.8. Gunlerde sabah kalktiginda goz kararmasi
Ayaklarda usume ara ara
Sivilcelenme ce yuzde herkesin farkettigi deisim

Ankada da yaptırdım ekipden çok memmnunm isalllh hayirlia
Ankada yaptrdm beklkyorum

Tutunmadimi ?

Kizlar pazartesi gunu transfer yapildi 3/gun embriyosuydu..dun test yaptim. Negatif cikti. Hvbir belirtide yok vucudumda izinde aldim.isten artik.kafayi yicem kabak cekirdegi yemekten. Bi hal.oldum.cok mutsuzum

Kizlar pazartesi gunu transfer yapildi 3/gun embriyosuydu..dun test yaptim. Negatif cikti. Hvbir belirtide yok vucudumda izinde aldim.isten artik.kafayi yicem kabak cekirdegi yemekten. Bi hal.oldum.cok mutsuzum
Canım benim daha çok erken test yapmak için
Üstelik 3. Gün embriyosuymuş idrar testinde çıkması imkansız boşuna moralini bozma

Bu kezde olmucak . atni merkezdr 2.denemem.bide cok yoruldum.artik
Olumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun.. bizde pozitif sonuc alana kadar hep bu korkuları yaşadık ama öyle yada böyle allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz.. allah gönlüne göre versin umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah

Cok tesekkur ederim bereneda. Cokzormus beklemek zaten . sol.tarafimda. bisiler batiyo ara ara ama herkesin. Yorumlarinda akinti falan yaziyo bendr onlar. Olmuyor.

Cok tesekkur ederim bereneda. Cokzormus beklemek zaten . sol.tarafimda. bisiler batiyo ara ara ama herkesin. Yorumlarinda akinti falan yaziyo bendr onlar. Olmuyor.
Cok erken test yapmissin cnm ckmamasi norml bn cmartesi trnfr oldm 5 gun embiyosuydu daha bkmaya cesaret edemiyom hayrlisiyla guzel haberler alirz insallh

İnsallah hepimizin gonlune gore.olsun. kizlar. Gizel.haber verelim bendr carsamba gubu ogrenicem.ama Nedense hic umudum.yok antalyada hangi merkezi onerirsiniz

Bu kezde olmucak . atni merkezdr 2.denemem.bide cok yoruldum.artik

Merhaba benim de 3.deneme ve pazartesi transfer oldu. 3.gün embriyo. Daha çok erken bence moralini bozma.
Ben dün gece ateşlendim sabah bi kalktım boğazım şişti. Başımın ağrısından duramadim. Moralim çok bozuk ama Allah istedikten sonra yine olur diyorum. Test gününe kadar sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…