transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Cok gecmis olsun canim ins allah gonlumuze gire versin ne diyelim .bende gizumu kapatinca hep olumsuz olacagi ve doktorun bana soyleyecegi geliyo. Allah buyuk

Of canim.ya tahmin edebiliyorum bezmezmi insan ama. Vardir allahin. Bildigi demekten baska caremiz malesef yok

Aynen oyle birkac gun saga sola sallanirim sonra duzelirim herlde hayat devam ediyor insanoglu neyi kaldiramazki insallah bigun gelicek herseyi unutup evladimi koklucam Rabbim herkese nasip etsin

Aynen oyle birkac gun saga sola sallanirim sonra duzelirim herlde hayat devam ediyor insanoglu neyi kaldiramazki insallah bigun gelicek herseyi unutup evladimi koklucam Rabbim herkese nasip etsin
Aynen canim insallah bak benim.bi babasini kaybetmis arkadasim.soyle .demisti bu soz donum.noktam.oldu benim.hayatta ..var olan birini kaybetmek olmayan birine uzulmekten cok daha zor sdiye..o yuzden sukredelim.ve rabbimr birakalim.ol.derse olacak insallah

Bende 7 ay oluyo babami kaybedeli dun tam 7 ay ve dun negatif aldim oyuzden birazda bole sanirim...

Hic suphesiz Allah buyuk ve vardir bildigi ama uzuntu deilde sanki bezginlik...
5. Gun embriyosu %100 saglikliydi
Allahim hakkimizda hayrlisini nasip etsin Kacnci transferdi rahim kalinligi kacti aslinda 5 gun embiyolarn sansi daha yuksek dyolardi zamni var demkki :-(

Allahim hakkimizda hayrlisini nasip etsin Kacnci transferdi rahim kalinligi kacti aslinda 5 gun embiyolarn sansi daha yuksek dyolardi zamni var demkki :-(

Aminnn evet zamani var demekki 1. Denememdi rahim kalinligim 10du adetin 23.gunu transfer edildi dondurulmus embriyo

Aminnn evet zamani var demekki 1. Denememdi rahim kalinligim 10du adetin 23.gunu transfer edildi dondurulmus embriyo
Canim cok uzuldum demek belli olmuyor.belirtiler ilaclarin etkisi ve psikolojik olabilir diyorlar.dun gece cok agrim oldu benimde sali gunu anlicaz bakalim tuttumu tutmadimi.ne desek bos canim.demekki daha zamani var.yasin ileri degildir ons benim gibi .ben 44 yasindayim.zamanim olsa inan hic uzulmicem.gencsen uzulme canim lutfen yine denersin

Cok saol bnm yasta 29 cok gec deil tbi ama bn hep uc cocugum olsn istemistim evlenr evlenmez cock yapacm dedm hicbir hayalim olmadi bu konuda demekki benmde sinavim bu olur insallah hic olmassa die korkuyorum buda negatif olunca biraz psikolojm coktu evet ilaclrn etkisiyle agrilr ama psikolojik agri olmz bnce sdce his olur. Senn yasinda ileri baya insallah tutar Allah ol dedikten sonra

Oyle canim aynen.icini ferah tut Rabbim ne derse o tabii.biz kullar olarak ondan hergelene raziyiz.Allaha emanet ol canim.

Saol cnm
Rahim filmine gerek varmiki tup bebekte tupler kapali bile olsa sorun olmuyo die biliyorum
Bana rahim filmine gerek yok herseyin normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…