- 7 Nisan 2017
- 25
- 9
- 1
- 38
Cok gecmis olsun canim ins allah gonlumuze gire versin ne diyelim .bende gizumu kapatinca hep olumsuz olacagi ve doktorun bana soyleyecegi geliyo. Allah buyukMerhaba benim de 3.deneme ve pazartesi transfer oldu. 3.gün embriyo. Daha çok erken bence moralini bozma.
Ben dün gece ateşlendim sabah bu kalktım boğazım şişti. Başımın çağrısından duramadim. Moralim çok bozuk ama Allah istedikten sonra yine olur diyorum. Test gününe kadar sabret
Tutunmadimi ?
cok uzuldum. Canim. Sikma canini ama allah buyuk
cok uzuldum. Canim. Sikma canini ama allah buyuk
Kacinci gun embriyosuydu
Of canim.ya tahmin edebiliyorum bezmezmi insan ama. Vardir allahin. Bildigi demekten baska caremiz malesef yokHic suphesiz Allah buyuk ve vardir bildigi ama uzuntu deilde sanki bezginlik...
5. Gun embriyosu %100 saglikliydi
Of canim.ya tahmin edebiliyorum bezmezmi insan ama. Vardir allahin. Bildigi demekten baska caremiz malesef yok
Aynen canim insallah bak benim.bi babasini kaybetmis arkadasim.soyle .demisti bu soz donum.noktam.oldu benim.hayatta ..var olan birini kaybetmek olmayan birine uzulmekten cok daha zor sdiye..o yuzden sukredelim.ve rabbimr birakalim.ol.derse olacak insallahAynen oyle birkac gun saga sola sallanirim sonra duzelirim herlde hayat devam ediyor insanoglu neyi kaldiramazki insallah bigun gelicek herseyi unutup evladimi koklucam Rabbim herkese nasip etsin
Aynen canim insallah bak benim.bi babasini kaybetmis arkadasim.soyle .demisti bu soz donum.noktam.oldu benim.hayatta ..var olan birini kaybetmek olmayan birine uzulmekten cok daha zor sdiye..o yuzden sukredelim.ve rabbimr birakalim.ol.derse olacak insallah
Allahim hakkimizda hayrlisini nasip etsin Kacnci transferdi rahim kalinligi kacti aslinda 5 gun embiyolarn sansi daha yuksek dyolardi zamni var demkki :-(Hic suphesiz Allah buyuk ve vardir bildigi ama uzuntu deilde sanki bezginlik...
5. Gun embriyosu %100 saglikliydi
Allahim hakkimizda hayrlisini nasip etsin Kacnci transferdi rahim kalinligi kacti aslinda 5 gun embiyolarn sansi daha yuksek dyolardi zamni var demkki :-(
Hayrlisi cnm herseyin hyrlisiAminnn evet zamani var demekki 1. Denememdi rahim kalinligim 10du adetin 23.gunu transfer edildi dondurulmus embriyo
Kizlar tutanlardaki belirtiler neler acabaHayrlisi cnm herseyin hyrlisi
Canim cok uzuldum demek belli olmuyor.belirtiler ilaclarin etkisi ve psikolojik olabilir diyorlar.dun gece cok agrim oldu benimde sali gunu anlicaz bakalim tuttumu tutmadimi.ne desek bos canim.demekki daha zamani var.yasin ileri degildir ons benim gibi .ben 44 yasindayim.zamanim olsa inan hic uzulmicem.gencsen uzulme canim lutfen yine denersinAminnn evet zamani var demekki 1. Denememdi rahim kalinligim 10du adetin 23.gunu transfer edildi dondurulmus embriyo
Bn pazartesi yaptrcm cnm testiKizlar tutanlardaki belirtiler neler acaba
Bende saliBn pazartesi yaptrcm cnm testi
Canim cok uzuldum demek belli olmuyor.belirtiler ilaclarin etkisi ve psikolojik olabilir diyorlar.dun gece cok agrim oldu benimde sali gunu anlicaz bakalim tuttumu tutmadimi.ne desek bos canim.demekki daha zamani var.yasin ileri degildir ons benim gibi .ben 44 yasindayim.zamanim olsa inan hic uzulmicem.gencsen uzulme canim lutfen yine denersin
Oyle canim aynen.icini ferah tut Rabbim ne derse o tabii.biz kullar olarak ondan hergelene raziyiz.Allaha emanet ol canim.Cok saol bnm yasta 29 cok gec deil tbi ama bn hep uc cocugum olsn istemistim evlenr evlenmez cock yapacm dedm hicbir hayalim olmadi bu konuda demekki benmde sinavim bu olur insallah hic olmassa die korkuyorum buda negatif olunca biraz psikolojm coktu evet ilaclrn etkisiyle agrilr ama psikolojik agri olmz bnce sdce his olur. Senn yasinda ileri baya insallah tutar Allah ol dedikten sonra
Oyle canim aynen.icini ferah tut Rabbim ne derse o tabii.biz kullar olarak ondan hergelene raziyiz.Allaha emanet ol canim.
Canım geçmiş olsun ve başın sağolsun.. Bnde iki kez tüp bebek yaptırdım ama negatif.. 5.gün embriyosu ve 3tane koydular olmadı..Doktor bndn rahim filmi istedi sana söyledi mi doktorun rahim filmi çekelim falan diyeHerkes icin herseyin hayirlisi
Sende Allaha emntsin cnm
Canım geçmiş olsun ve başın sağolsun.. Bnde iki kez tüp bebek yaptırdım ama negatif.. 5.gün embriyosu ve 3tane koydular olmadı..Doktor bndn rahim filmi istedi sana söyledi mi doktorun rahim filmi çekelim falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?